Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 118 sonuç

Konu: Fenerbahçe - B 36 Torshavn

fenerbahçe takımı küçümsemezse bu maçı alır.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

rakip önemli değil Avrupaya açlık çeken biğr takım olarak FB bu takımı ezer!

kağıt üzerinde fb açık ara favori hataa diğer takımın şansı %0 tabii kağıt üzerinde. Ama umarım FB bu takımı eler...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bizde mi faroe ye gitsek kesin futbolcu oluruz onlar zaten birkirkara yenmelerinden memnundur yeter onlara

bir gün herkes FENERBAHÇE'li olacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

fener işi burada bitirmek zorunda cünrü rakip takımın stadı tromsonünkü gibi bişey orada yenilebilir...

Bu maça gideceğim ve Fenerin fark atacağına inanıyorum. İnşallah güzel goller izleriz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Galatasaray-Tromso maçına benzemez bence. Sonuçta Fenerbahçe'nin kadrosunun ne kadar kaliteli olduğu ortada. Tromso karşısında elenilmesi GS'nin kabahati bence; FB o takımla eşleşseydi onu elerdi bana göre. Bu yüzden GS-Tromso maçları ile örneklendirmek yanlış olur. FB'nin rahat turu geçeceğine inanıyorum, inşallah diğer turda takılmaz. Sonuçta bizi temsil ediyor ve her ne kadar FB'li olmasam da; onu orda görmek bize gurur veriyor.Bol Şans Kanarya !

Quote Originally Posted by cngnsry
    Galatasaray-Tromso maçına benzemez bence. Sonuçta Fenerbahçe'nin kadrosunun ne kadar kaliteli olduğu ortada. Tromso karşısında elenilmesi GS'nin kabahati bence; FB o takımla eşleşseydi onu elerdi bana göre. Bu yüzden GS-Tromso maçları ile örneklendirmek yanlış olur. FB'nin rahat turu geçeceğine inanıyorum, inşallah diğer turda takılmaz. Sonuçta bizi temsil ediyor ve her ne kadar FB'li olmasam da; onu orda görmek bize gurur veriyor.Bol Şans Kanarya !
    sen tromso maçını izledin mi o sahayı gördün mü? o sahada chelsea nin yenildiğini biliyor musun?? o sahada her hangi bir türk takımı oynasa yenilirdi veya berabere kalırdı ki biz o gün hakemin vermediği ceza sahası içinde olan pozisyonu ceza sahası dışına taşımasından sonra yediğimiz golle mağlup olduk... fener bu tur geçecektir çünkü ilk maç evinde ve rahat çıkacak ayrıca ikinci maçta faroe adalarında kar olmayacak

Nesil
    2006

Galatasaray pisi pisine elendi böyle olaylar 100 yılda bir olur eğer o maçta Samiyende olsaydı Galatasaray geçerdi bence böyle bir olay olmayacak Fenerbahçe güle oynaya geçecek.

tabiki ciddi bir şekilde hazırlanıp butun gucunu sahaya vermeli fenerbahçe hem sadece g.saray deil trabzonda uyduruktan bi takım olan guney kıbrıs takımına(anortosis famagusta) elenmıstı şampiyonlar ligi on eleme maçında.. rakibi kuçumsemeden ciddi bir 45 dk işi burda bitirir..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Fenerin Zico ile ilk resmi maçı.. Küçümseyeceğini hiç sanmıyorum rakibini..O nedenle fener rahat geçer..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006

Default 100. yıl galası

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme 2. turunun ilk maçında kendi sahasında Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ile karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşma Kanal D’den naklen ekranlara gelecek. Maçın hakemi Hırvatistan Federasyonu’ndan Edo Trivkovic. Sarı lacivertlilerde Fransız yıldız Anelka’nın sürpriz bir şekilde ilk 11’de sahaya çıkması beklenirken, sakatlıkları süren Luciano, Kemal ve Selçuk takımdaki yerlerini alamayacak. Teknik direktör Zico’nun ilk kez taraftarın huzuruna çıkacağı zorlu mücadele, F.Bahçe’nin 100. Yılı’nı kutlayacağı sezonda evinde oynayacağı ilk maç olması nedeniyle de büyük önem taşıyor. B36 Torshavn’da kırmızı kart cezalısı olan Mikkjald Thomassen yok. Maçın rövanşı 1 Ağustos’ta Torshavn’da oynanacak.

STAT: Şükrü Saracoğlu SAAT: 21.00

HAKEM: Edo Trivkovic (Hırvatistan)

FENERBAHÇE

Rüştü Serkan Önder Can Ümit Appiah Aurelio Alex Uğur Anelka Tuncay

B36 TORSHAVN

Mikkelsen Alex Thorleifson M. Thomassen Benjaminsen Ellingsgaard K. Jacobsen Midjord Matras Sylla H. Jacobsen á

bence fenerbahce galatasarayın düştüğü hataya düşmez.ve b36yı rahat eler.tabi inşallah.çünkü büyük konuşmayı sevmem ama fenerbahçemizin zorlanmayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yaw beyler bu takımlar kolay fener kesin eler ama gruplarda bi başarı gelmedikten sonraaa ne işe yarar .geçen sezonki gruptan bence 2. olarak çıkmalıydıı ama sonuncu olduu

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Galatasaray pisi pisine elendi böyle olaylar 100 yılda bir olur eğer o maçta Samiyende olsaydı Galatasaray geçerdi bence böyle bir olay olmayacak Fenerbahçe güle oynaya geçecek.
    tamamen katılıyorum eğerki GS'nin ilk maçı samiyende olsaydı fark izlerdik saha faktöründen dolayı takım çok etkilendi orada Buradaki maçtada üzerlerindeki baskıyı atamadılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'ye bu akşamki maçta başarılar dilerim
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki sanki maç saati hiç gelmiyecekmiş gibi oluyofenerbahçemiz kesinlikle bu turu geçicektir ama dediğim gibi diğer turda çok zorlansakda o turuda geçeceğizmaç saatine kadar forumda takılaym bari
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Quote Originally Posted by LaKe
    Fenerbahçe'ye bu akşamki maçta başarılar dilerim
    ORNEK İNSAN LAKE

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ya zaten fenerbaçe zaten bu maçı alacak tartışmaya gerek yokk

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

gooooool appiah 1-0

O değilde maça şöyle tek gözle bakıyorum. Anelka ceza sahasında şov yaparken, Rüştü uçarak topa vuruyor. Fenerbahçe acayip oynuyor. Rakibi biraz küçümsüyor ama bunu belli etmiyor. Anelka ve Rüştü hariç

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

gooool tümer metin 2-0

Fenerbahçe bu takıma en az 10 atması lazım. Kalecileri kusura bakmayın ama avanak gibi etrafa bakıyor. Uzaktan 10 şut atılsa 8 tanesini yer..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

yalnız ben spikerliğe kendimi iyice kaptırdım,, gol olduğunda tekrar sizlerle olucam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ilk yarı bitti
    Feberbahçe:2 B36:0

tümer in golünnü görmedim ama appiah ın golü güzeldi...

Tümer de uzaktan attı. En az 5 atmamız lazım B36'ya, çok zayıflar. Tuncay ve Anelka berbat oynuyor.

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Tümer de uzaktan attı. En az 5 atmamız lazım B36'ya, çok zayıflar. Tuncay ve Anelka berbat oynuyor.
    aynen öyle yıne Anelka pozısyona felan giriyor ama Tuncayla topu yanyana bile göremıyoruz... Murat hacıoglunun girmesını ısterım güzel goller atabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

gooool Tuncat Şanlı 3-0 tuncay sarı kart gördü

Nesil
    2003

Faroe takimi cok zayif. Teknik yok gibi birsey. Topu durdurmada bile cok zorluk cekiyorlar. En iyi oyuncularinin bile Serkan veya Chian kadar teknigi var en fazla

Tuncay gercekten cok silik oynuyor. Topu alip kaleye dikine oynayabilse cok daha iyi gorunecek ama ileri ucta oynayinca bu sansi daha zor yakalayacaktir. (Tam bu sirada Tuncay gol atti - Anelka'nin asisti ile)

Tumer'in orta sahadan cikardigi toplar cok iyi. Gecen sene Tuncay'in yapamadigi isi cok iyi yapiyor. Ama daha guclu takimlara karsi hem Tumer hem de Alex Fenerbahce'nin orta sahasini mucadele gucu olarak zayif birakir.

Simdiye kadar gorulen 3 sari kart ise hic hos degil Bu kadar zayif bir takima karsi, hemde evinde bu kartlari gormek cok gereksiz.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri