Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 409 sonuç

Konu: Kafe Futbol

Nesil
    2006

Turkcell Süper Lig Artık Başlasın yeni slogan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu konu kapansın diyim bende Çok karışacak çünkü..

3. Default

Galatasaraya Acil Transfer Lazım Bence,Daha Lig Başlamadan Kıyaslama da Yanlış Olur Hemde Farklı Mevkideki Oyuncuları KArşılaştırıyosunuz..

Del Piero_10 Misafir

türkcell çook süpper ligin en büyük artısı telegol,santra,futbolmania gibi komedi programlarına start verilmesidir.

Nesil
    2006

Bence sitcom türündeki komedi dizilerinden daha komikler.

6. Default

En Komiği de Telegolün 5 dk da Bir Az Sonra Az Sonra Demesi

Bu Arada Her Takımın Bi de Ayrı Ayrı CAfesi Olasun Burda Tartışma Çıkabilir Çünkü Ben Konu Açcaktım Böyle Ama Kabul Edilmez Diye AÇmadım..

Bence bir sorun olmaz olmamalı. Tüm takımlarımızı burada konuşalım genel olarak. Böyle bir konuya ihtiyaç vardı. Ayrıca en ufak bir sorunda konu kilitlenir 2-3 gün sonra açılrı herkes sakinleşmiş olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kışkırtıcı mesajlar olmadıktan sonra bir sorun çıkmaz. Herkes fikrinin düzgün bir şekilde belirtir. Zaten olayı kışkırtan olursa yöneticilerimiz el koyar hemen merak etmeyin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    ev

oynanan süper kupa maçında gördümki Galatasarayda eski ruh kalmamış bir canlılık yoktu takımın üstünde resmen bir motivasyon eksikliği hakimdi sanki takım geçen senenin yorgunluğunu çekiyor

bide harbiden şu telegole gıcık oluyorum bir halt yokken gündem yaratabilmek için anlamsız haberler yaratıp gündem oluşturmaya çalışıyolar

aslında her takıma ait bir topic bulunması çok hoş olurdu

10. Default

İnşallah Olmaz Neyse Biz Futbola Bakalım

Nesil
    2006

Galatasaray bence iyi bir kondisyon kazanamamış birazda geçen sene gelen şampiyonluğun etkisi var bence bu mağlubiyet onları düzene sokacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Galatasaray bence iyi bir kondisyon kazanamamış birazda geçen sene gelen şampiyonluğun etkisi var bence bu mağlubiyet onları düzene sokacaktır.
    banada öyle geldi ama Gerets'in oyun içindeki değişiklik tercihleride şaşırttı beni

her takıma ayrı ayrı konu açılmasın bence her takımı burada konuşalım... Telegol e gelince adamlar sırf trübünlere oynuyorlar...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

dün bi ara hiç sevmiyor olsamda gözüm takıldı telegole adamlar Tomas'tan söz ediyordu. Dedikleri aynen şöyleydi "Galatasaray Tomas'tan kurtulmaya çalışıyor" beynimden vurulmuşa döndüm duyunca. Dinlemeye devam ettim bi baktım konu Tomas'ın süper kupa maçında ilk 11'de oynamasından çıkmış oralara kadar gelmiş. Bunu anladığım an telefona sarılıp "be dengesizler bi önceki maçta oynayıpta bu maçta ilk 11'e çıkan kim var?" diyerek feryad etmek geçti. Bunlar kadar lafın önünü arkasını düşünmeden konuşan bir dengesizler topluluğu daha olamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

bizim spor proramları işte böle oluo genelde ee naparsın alıştık böle şeylere
    [SIGPIC][/SIGPIC]

16. Default

Ya bazen çok saçma konuşuyolar insanı bayıyolar

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by FM_M@niaC
    bizim spor proramları işte böle oluo genelde ee naparsın alıştık böle şeylere
    yok arkadaşım hepsi böyle değil bunlar reyting manyağı olmuşlar mesela TRT'nin Spor Stüdyosu bir harika

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by dnz498
    yok arkadaşım hepsi böyle değil bunlar reyting manyağı olmuşlar mesela TRT'nin Spor Stüdyosu bir harika
    genelde dedim zateama orda kel bi adam var futboldan anlıomuş gibi bi hali yok
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Ben Konu kapansın diyen Arkadaşlara Katılmıyorum. Neden kapansınki ? Seviyeli Seviyeli tartışırız daldan dala atlarız Konu Futbol Futbol Konuşuruz.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Turkcell Süper Lig Artık Başlasın diim bende bari

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

gerets in ben türkiye süper kupa finalinde sol tarafta sabriyi oynatmasına bir anlam veremedim
    Hasan şaş solda oynayabilecek bir adam onu sağda sabriyi solda oynattı genç aydını da düşünebilirdi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gercek hayatta tanıdıgım tüm galatasaraylı arkadaslarım bi ara kuranyinin gsye geldigi haberini duyunca ne yapcaz biz kuranyiyi süper 4 tane forvetimiz var dedi ama dün oynanan besiktaş macında necatinin kötü oyunu hakanın sakat sakat oynaması hasan kabze ve ümitinde sakat olması galatasarayın forvet gücünü görmemizi sagladı galatasarayın suan avrupa kalitesindeki tek golcüsü bence ümit karan digerlerini toplasanız bi ümit etmez bence galatasaray heinzi gönderince yerine bi forvet almalı...

Del Piero_10 Misafir

iyide zaten hangi takımın 2 forveti sakatlansa hücum gücünde düşüş olur.
    normal

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    iyide hangi takımın 2 forveti sakatlansa hücum gücünde düşüş olur.
    Galatasaray

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Galatasaray
    yani her takım için geçerli demek istedim

off yaw bizim gs hala DMC ye adma alamadı

Ribery son gün gelmişti. Bakalım elbet biri gelecek.

Del Piero_10 Misafir

dün gece santra isimli komedi-eğlence programını izleyen oldumu?
    Ahmet Çakar-Bülent Yavuz çok fena kapıştı
    Ahmet Bülent'e pembe panter dedi.
    Bülent sen niye şımardın deyince Ahmet ''terbiyesiz'' cevabını yapıştırdı.

asıl kapışma bülen yavuz'u savunan kazım kanat ile ahmet çakar arasında yaşandı.Ahmet Çakar sunucu Ersin Düzen'in programı bitiriyorum demesi üzerine

''hayır bitiremezsin,daha konuşacağım''dedi

dün gece cıvıklığın sınırı zorlandı.reyting sınırlarınıda zorlamıştır herhalde

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ben o programi izlemiom hicbirinide sevmiom onlarin zaten.. football dan anladiklari bisey yok helede avrupa football undan

Quote Originally Posted by FM_M@niaC
    genelde dedim zateama orda kel bi adam var futboldan anlıomuş gibi bi hali yok
    özr dilerim ama o adamdan nefret ediyorum. 12 yaşında bir çocuk bile o adamdan daha iyi konuşr. bir futbol yorumcsunun ( bana göre) öncelikle konuşmayı eee öööö üüüü gibi ünlemlerle kesmemesi ve mantıklı cümleler kurması gerekir.lafı ağzında gevelememsi direk olarak söylemesi gerekir ama bu adamın bu söylediklerimden uzaktan yakından alakası yok biri anya diğeri konya bu adam için.

Sayfa 2 / 14 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri