böyLe birşey varsa mutLaka dİle gelir. Perşembe Geceleri Star da oLan hocanın sohbetını dınLeyelım. mutlaka dıle getırecektır haber yenıyse tabı. eğer gecmısde oLmusda medya dıle getirmemişse postada butun medyada şerefsizdir.
böyLe birşey varsa mutLaka dİle gelir. Perşembe Geceleri Star da oLan hocanın sohbetını dınLeyelım. mutlaka dıle getırecektır haber yenıyse tabı. eğer gecmısde oLmusda medya dıle getirmemişse postada butun medyada şerefsizdir.
gidip sorsan herkesten fazla müslümandır bunu yapan adamOriginally Posted by bursa_mc
![]()
bunların islam inancı korermışş
yorumsuz bişey
![]()
![]()
biz hergün posta alıyoruz böyle bir şeye rastlamadım ayrıca olsa millet durmazdı yani yersiz bir eleştiri gibi geliyor ya da çok eski
önceki sayfalara bakarsan böyle birşey olduğunu benimde link verdiğimi görürdün.Originally Posted by scolari12111
onları ALLAH çarpacak !!!Originally Posted by Del Piero_10
FSM konusunda iftira olup olmadığını bilemeyiz. Çünkü çoğu kişi ''evet o eşcinsel''di demiş. Hem insanın kendi düşünceleri bu tür şeyler.. Bizi aşan, olaya girdik mi de içinden çıkamayacağımız şeyler..
2004 yılının haberi çoktan kapanmıştır. O zaman olanlar olmuştur, bizim yapmak istediklerimizi belki yapmışlardır. 2 sene öncesinin konularını gündeme getirmekte saçma bence..![]()
saçmalamayın ya escinsel falan değildi Fatih Sultan Mehmet ayrıca dinine aşırı bağlı olan ve dindar bir yaşam tarzına sahip olan biri eşcinsel o-l-a-m-a-z bu haberi yapanlar terbiyelerini takınsınlar.Allah bir çarpar var ya .Ölünün arkasından neler diyorlar.Dinleri kalmamış terbiyesizlerin
Bu arada arkadaşlar türkiye gay ve lezbiyenler örgütü (Glambda)'nın sitesini buldum sitesinde Büyük Eşcinseller diye bir bölüm varmış.Fatih Sultan Mehmet tanıtılıp övünülüyormuş.Çok tepki gelince kapatılmış.Yeni araştırdım.
fatih sultan mehmet koskoca cihan padişahı peygamber efendimizin övdüğü kişiye gay diyenin ben sülalesini ... neyse ben ağzımı bozmıyacam böyle insanlar yüzünden ceza almıcam...
bende hiç hatırlamıyorum
o iftira bizanslıların kendini tatmini,onları bir tatmin ederim ya neyse....
inanmayın bunlara,sizde inanıranız daha beterini yaparlar
beyler bitirelım bu konuyu artık tartışmak yersizz
posta almasın kimse ya bundan sonra biz zaten almıyoz
kimse kimseyle tartışmıyorki ama yavOriginally Posted by bursa_mc
![]()
ya bırakın olacak iş değil bu kesin bir yerde yazan yazıyı onlar da kınamak için filan göstermiştir bu gerçek olsa yani tek siz değilsiniz bu ülkede ayaklanma çıkardı bu bence yalnış anlama.
ya usta mesajları okumadan cevap verme şampiyonun verdiği yayınladığı yazıları okumadın galiba...Originally Posted by scolari12111
arkadaşım önceki sayfalarda link vererek açıkladık bu olayı hem okumuyosun,hemde yoktur diye yorum yapıyosun.ilk önce bi oku ondan sonra varsa yorumun yap.Originally Posted by scolari12111
birader haklısın da bulamadım sen şuraya koy da bir bakayım gerçekten çok merak ediyorum haklı olduğuna inanirsam seninleyim ama bulamadım sana zahmet şuraya koyar mısın?
Originally Posted by şampiyon
al işte kardeş burda....
sağol gezenti beni tekrardan uğraştırmadığın içinOriginally Posted by gezenti
![]()
birader sağol uğraştırdım senide ama şunu anlayamadım burada gazetenin suçu ne onlar haber yaparak insanları uyandırmaya çalışıyorlar.
bişi deil ne demek her zamanOriginally Posted by şampiyon
![]()
ben açmadım konuyu o yüzden konuyu açan arkadaş yanıtlasın bu soruyu.Originally Posted by scolari12111
okuduğuna göre destek veriri mahiyette yapmışlar haberi heralde o yüzden kızmıştır.
ben kendi adıma bu tip gazetelerin hiçbirini alıp okumam.
bence amaç destek olamaz tam tersidir çünkğ buna destek verseler kimsenin o gazteyi satın almayacağını bilirler kaldı ki şu an türkiye nin en çok satan gazatesi bence suçlama amacıyla yayınlanmış.
evet bulmaca için satan bi gazete.birde haydar dümen var tabi.ülkemizin durumuda ortada olduğuna göre haliyle çok satacak.
orasını bilmem ama kaliteli bir gazete olmadığı kesin haber anlamında çok daha iyleri var.dediğin nedenlerden de olabilir bilemeyeceğim.cinsellik özellikleDDD
Bu muhabbet ne yeni bir muhabbet, ne de sizin anlayıp karşı çıktığınız gibi bir muhabbet.
Posta gazetesinden atom çekirdeği kadar hazzetmediğim için, bu konuyu çooook daha önce bir romanında açan popüler bir yazarımızın ismini verip, tepkiyi ona kaydırmayayım (Gerçi o muhterem bile olayı başka bir açıdan ele alıyordu).. Ki muhtemelen Posta gazetesinin körkütük öküz muhabiri de haberini bu yazarın kitabına falan dayandırıyordur, roman olduğu halde..
Bu soru; Mevlana ile Şems-i Tebrizî'nin ruhani münasebetini, bu münasebet neticesinde oluşan muhabbetin mümkün mertebe en derinini anlayamayacak, hatta hayal bile edemeyecek kadar dangalak olanların ilerde daha daha sık soracakları bir sorudur.
Örnek verelim:
Uyduda Tasavvuf ağırlıklı bir TV kanalı var. Bu kanalda haftada bir yayınlanan bir programda, alanında ünlü bir profesör Mesnevi'yi şerhediyor (Şerh = Ayrıntılı bir şekilde mealini açıklama)..
Mesnevi şöyle başlar:
"Bişnev in ney, çün şikâyet mîküned / Ez cûdayîhâ hikâyet mîküned"
(Dinle neyden, nasıl şikayet ediyor / Ayrılıkları nasıl anlatıyor)
Program haftada bir ve bir saat sürüyor. Altıncı program sonunda, yani bir anlamda altı saat sonunda, adam hâlâ ilk kelime olan "Bişnev (Dinle)" in açıklamasını bitirebilmiş değil.
Bilmem nasıl bir fikir deryasından bahsedildiğini anlatabildim mi.. Ama herhalde, her olaya mankenin arka, iş adamının ön tamponu mantığıyla yaklaşan bir zihniyetten bunu anlamalarını bekleyemeyiz. Ama kızmak da normal; memlekette aleni fuhuş yapan mankenler - şarkıcılar, aklı belinde paralı hergeleler bitti de, iş Mevlana'ya, Fatih'e (Daha durun, bu dangalakların biraz düşünenlerinin en acımasızca saldırdığı padişah IV.Murad'dır) mi geldi..? İdrak damarlarınız tıkalı ise, ki öyle, anlamadığınız işe burnunuzu, anladığınız şekilde sokmanız mı lazım..?
İster Mevlana ile Şems olsun, ister bir padişah ile bütün çocukluğunun saniye ayrılmaksızın beraber geçtiği nedimi olsun; tarih sayfalarında yanyana gelmiş hemen her iki aynı cinse eşcinsel damgası vurmak nasıl bir maksadın ürünüdür anlayamıyorum..
"Kişi kendinden bilir işi" demek istiyorum.. Acaba, iddia sahiplerinin bilinçaltarında yer etmiş çocukluklarından kalma acı bir inşaat hatırası mı vardır? Ki böyle, saniyesinde, fikri sahada olsun, ilmi sahada olsun her aynı cins münasebetinden bu manayı çıkarabiliyorlar.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
eşcinselliğin dünah olduğunu açıklayanlara teşekkür ederim.yanlış anlamayın savunduğumdan falan değil ben de iğreniyorum...
Bir de, bu Mevlana Moğol ajanıydı, Hoca Nasreddin'i öldürttü muhabbeti de tam Zekeriya Beyaz'lık, Savaş Ay'lık falan..
Yahu Nasreddin Hoca diye birinin yaşayıp yaşamadığı bile meçhul. Adam bir de Tarih profesörü..
................
Edit:
Konu hakkında biraz araştırma yaptım, sizi de bilgilendireyim..
Birincisi, Mevlana' nın Nasreddin Hoca' ya eşcinsellik suçlaması yaptığı asparagas.. Olay aynen şöyle gelişmiş..
Nasreddin Hoca Kaf Dağı eteklerinde Dede Korkut' a "Böh!" deyip korkutmak suretiyle, kalp krizi geçirip ölmesine sebep olmuş, o sıralar Kaf' ta bulunan Evliya Çelebi, olaya şahit olup hemen ilk Anka ile Konya' ya intikal edip durumu Mevlana' ya açmış.. Mevlana da Bursa' ya uçurduğu iki posta güvercini (bu böyle her zaman iki tane yollanır, her ihtimale karşı) ile Karagöz ve Hacivat'ı Hoca Nasreddin' in katli ile görevlendirmiş.. Çağrı üzerine hemen yola çıkan Karagöz ve Hacivat, sinsice kaçmaya çalışan Nasreddin Hoca' yı Ergenekon' da kıstırmış ve oracıkta canına kıymışlardır.. Olayın aslı bu olup, zaman içerisinde Heredot tarafından olay tarihe yanlış aksettirilmiş, azılı bir katil olan Nasreddin Hoca eşcinsel gibi gösterilerek Türk ulusu karalanmak istenmiş.. Lütfen böyle dolduruşlara gelmeyelim..
Bunların hepsi masondur kesin..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"