Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 63 sonuç

Konu: Beyler Hep Birlikte Posta Gazetesini Dava Edelim!!!(ÇOKKK ÖNEMLİ)

böyLe birşey varsa mutLaka dİle gelir. Perşembe Geceleri Star da oLan hocanın sohbetını dınLeyelım. mutlaka dıle getırecektır haber yenıyse tabı. eğer gecmısde oLmusda medya dıle getirmemişse postada butun medyada şerefsizdir.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by bursa_mc
    abi bırak bunlarıda karşıyakalılar ile tartışırken adam bana senin allahını .. diye kufur edeiyodu yaw var mı bole bişi
    gidip sorsan herkesten fazla müslümandır bunu yapan adam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bunların islam inancı korermışş

Nesil
    2006
    Yer
    ordan-burdan

yorumsuz bişey

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

biz hergün posta alıyoruz böyle bir şeye rastlamadım ayrıca olsa millet durmazdı yani yersiz bir eleştiri gibi geliyor ya da çok eski

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by scolari12111
    biz hergün posta alıyoruz böyle bir şeye rastlamadım ayrıca olsa millet durmazdı yani yersiz bir eleştiri gibi geliyor ya da çok eski
    önceki sayfalara bakarsan böyle birşey olduğunu benimde link verdiğimi görürdün.

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    millette ayaklanma olmaz neden biliyormusun?
    bir sitede İslam dinine Allah'a,Hz.Muhammed'e,Kuran'a edilmiş öyle hakaretler gördümki bu bile yanında masum kalırdı

dava edilecekse onlardan başlasın,küfür eden var diyorum
    varmı bu hakaretin daha ötesi??

nasıl izin veriiyor bunlara?
    onları ALLAH çarpacak !!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

FSM konusunda iftira olup olmadığını bilemeyiz. Çünkü çoğu kişi ''evet o eşcinsel''di demiş. Hem insanın kendi düşünceleri bu tür şeyler.. Bizi aşan, olaya girdik mi de içinden çıkamayacağımız şeyler..
    2004 yılının haberi çoktan kapanmıştır. O zaman olanlar olmuştur, bizim yapmak istediklerimizi belki yapmışlardır. 2 sene öncesinin konularını gündeme getirmekte saçma bence..

saçmalamayın ya escinsel falan değildi Fatih Sultan Mehmet ayrıca dinine aşırı bağlı olan ve dindar bir yaşam tarzına sahip olan biri eşcinsel o-l-a-m-a-z bu haberi yapanlar terbiyelerini takınsınlar.Allah bir çarpar var ya .Ölünün arkasından neler diyorlar.Dinleri kalmamış terbiyesizlerin

Bu arada arkadaşlar türkiye gay ve lezbiyenler örgütü (Glambda)'nın sitesini buldum sitesinde Büyük Eşcinseller diye bir bölüm varmış.Fatih Sultan Mehmet tanıtılıp övünülüyormuş.Çok tepki gelince kapatılmış.Yeni araştırdım.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

fatih sultan mehmet koskoca cihan padişahı peygamber efendimizin övdüğü kişiye gay diyenin ben sülalesini ... neyse ben ağzımı bozmıyacam böyle insanlar yüzünden ceza almıcam...

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

bende hiç hatırlamıyorum

Del Piero_10 Misafir

o iftira bizanslıların kendini tatmini,onları bir tatmin ederim ya neyse....
    inanmayın bunlara,sizde inanıranız daha beterini yaparlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

beyler bitirelım bu konuyu artık tartışmak yersizz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

posta almasın kimse ya bundan sonra biz zaten almıyoz

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by bursa_mc
    beyler bitirelım bu konuyu artık tartışmak yersizz
    kimse kimseyle tartışmıyorki ama yav

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ya bırakın olacak iş değil bu kesin bir yerde yazan yazıyı onlar da kınamak için filan göstermiştir bu gerçek olsa yani tek siz değilsiniz bu ülkede ayaklanma çıkardı bu bence yalnış anlama.

Nesil
    2005
    Yer

ya bırakın olacak iş değil bu kesin bir yerde yazan yazıyı onlar da kınamak için filan göstermiştir bu gerçek olsa yani tek siz değilsiniz bu ülkede ayaklanma çıkardı bu bence yalnış anlama.
    ya usta mesajları okumadan cevap verme şampiyonun verdiği yayınladığı yazıları okumadın galiba...

S-B-Z Misafir

arkadaşım önceki sayfalarda link vererek açıkladık bu olayı hem okumuyosun,hemde yoktur diye yorum yapıyosun.ilk önce bi oku ondan sonra varsa yorumun yap.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

birader haklısın da bulamadım sen şuraya koy da bir bakayım gerçekten çok merak ediyorum haklı olduğuna inanirsam seninleyim ama bulamadım sana zahmet şuraya koyar mısın?

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by şampiyon
    neye evet demişti?

evet beyler biraz araştırdımve radikal gazetesinde 27 kasım 2005 tarihinde yayınlanmış bu haberi buldum.ayrıca bu rezil adamın yazdığı birde kitap var bu konuyla ilgili ama ismini bile zikretmek istemiyorum.
    işte haber:
    Tarihçiden iddia: Nasreddin'in katili Mevlana
    Prof. Mikail Bayram, 'Kim olursan ol gel' diyen Mevlana'nın, eşcinsellikle suçladığı Nasreddin Hoca'yı öldürttüğünü ileri sürdü. Mevlana için 'Moğol ajanı' da diyen Bayram'a tepki yağıyor
    KEREM PULGAT (Arşivi)
    KONYA - Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi Ortaçağ Tarihi Uzmanı Prof. Mikail Bayram, "Mevlana, eşcinsellikle suçladığı Nasreddin Hoca'yı öldürttü" deyince Konya karıştı.
    Bayram, Nüve Yayınları'ndan 'Sosyal ve Siyasi Boyutlarıyla Ahi Evren-Mevlana Mücadelesi' adlı kitabını çıkardı. Kitabında Mevlana ile Nasreddin Hoca'nın birbirlerine düşman olduğunu öne süren Prof. Bayram, iki alim arasındaki gerginliğin temelini şöyle anlattı: Mevlana bir Moğol ajanıydı. Mevlana'ya maaş bile bağladılar. Türkmen çocuğu olan Nasreddin Hoca ise Moğolların Anadolu'yu hâkimiyet altına almalarına karşı direndi." Düşmanlığın beyitlere taşındığını da ileri süren Bayram, şu örnekleri verdi:
    "Ey eli ayağı olan Hoca, kaza ve kederle ayağın kırılmıştır. Sen çok gönüller kırdın, cezan karşına çıktı ve belanı buldun" (Mevlana).
    "Ey ekşi suratlı. Arkamdan aleyhime kötü sözler demişsin. Kerkesin (Akbaba) ağzı daima necis (pis) kokar" (Nasreddin Hoca). Bayram, iddilarını şöyle sürdürdü: "Kaynaklara göre Mevlana, Hoca'yı cinsi sapıklıkla suçladı. Hoca'nın çocuğu olmadığı için Mevlana ve çevresi onunla alay etti, hadım ve eşcinsellikle suçladı. Hatta Mevlana, Divan-ı Kebir'inde Nasreddin Hoca'ya 'Zürrriyetsiz' diye hitap etti. 1261 yılında Ahilerin başında bulunan Nasreddin Hoca, Moğol yanlısı Selçuklu yönetimine karşı isyan başlattı. Selçuklular da Mevlana'nın müridi olan komutan Cacaoğlu Nureddin'i görevlendirdi. Nureddin, Mevlana'dan da izin aldı ve Hoca'yı öldürdü."

'Deli saçması, asılsız'
    Mevlana Müzesi Müdürü Dr. Erdoğan Erol, iddialarla ilgili olarak "Tamamen deli saçması" derken, Mevlana'nın 22'nci kuşaktan torunu Esin Çelebi, "Mevlana bu ülkenin kutsal değerlerinden biridir. Onun üzerinde oyun oynanmasın" diye konuştu. Araştırmacı Sinan Yağmur da iki tarihi şahsiyetin bir kez bile karşılaşmadıklarını ileri sürdü. Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği Başkanı Salih Taner Serin, Prof. Bayram hakkında hakaret davası açacaklarını söyledi.

link aşağıda :
    http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=171182

al işte kardeş burda....

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by gezenti
    al işte kardeş burda....
    sağol gezenti beni tekrardan uğraştırmadığın için

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

birader sağol uğraştırdım senide ama şunu anlayamadım burada gazetenin suçu ne onlar haber yaparak insanları uyandırmaya çalışıyorlar.

Nesil
    2005
    Yer

sağol gezenti beni tekrardan uğraştırmadığın için
    bişi deil ne demek her zaman

S-B-Z Misafir

birader sağol uğraştırdım senide ama şunu anlayamadım burada gazetenin suçu ne onlar haber yaparak insanları uyandırmaya çalışıyorlar.
    ben açmadım konuyu o yüzden konuyu açan arkadaş yanıtlasın bu soruyu.
    okuduğuna göre destek veriri mahiyette yapmışlar haberi heralde o yüzden kızmıştır.
    ben kendi adıma bu tip gazetelerin hiçbirini alıp okumam.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ben açmadım konuyu o yüzden konuyu açan arkadaş yanıtlasın bu soruyu.
    okuduğuna göre destek veriri mahiyette yapmışlar haberi heralde o yüzden kızmıştır.
    ben kendi adıma bu tip gazetelerin hiçbirini alıp okumam.

bence amaç destek olamaz tam tersidir çünkğ buna destek verseler kimsenin o gazteyi satın almayacağını bilirler kaldı ki şu an türkiye nin en çok satan gazatesi bence suçlama amacıyla yayınlanmış.

S-B-Z Misafir

evet bulmaca için satan bi gazete.birde haydar dümen var tabi.ülkemizin durumuda ortada olduğuna göre haliyle çok satacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

evet bulmaca için satan bi gazete.birde haydar dümen var tabi.ülkemizin durumuda ortada olduğuna göre haliyle çok satacak.

orasını bilmem ama kaliteli bir gazete olmadığı kesin haber anlamında çok daha iyleri var.dediğin nedenlerden de olabilir bilemeyeceğim.cinsellik özellikleDDD

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu muhabbet ne yeni bir muhabbet, ne de sizin anlayıp karşı çıktığınız gibi bir muhabbet.
    Posta gazetesinden atom çekirdeği kadar hazzetmediğim için, bu konuyu çooook daha önce bir romanında açan popüler bir yazarımızın ismini verip, tepkiyi ona kaydırmayayım (Gerçi o muhterem bile olayı başka bir açıdan ele alıyordu).. Ki muhtemelen Posta gazetesinin körkütük öküz muhabiri de haberini bu yazarın kitabına falan dayandırıyordur, roman olduğu halde..

Bu soru; Mevlana ile Şems-i Tebrizî'nin ruhani münasebetini, bu münasebet neticesinde oluşan muhabbetin mümkün mertebe en derinini anlayamayacak, hatta hayal bile edemeyecek kadar dangalak olanların ilerde daha daha sık soracakları bir sorudur.

Örnek verelim:
    Uyduda Tasavvuf ağırlıklı bir TV kanalı var. Bu kanalda haftada bir yayınlanan bir programda, alanında ünlü bir profesör Mesnevi'yi şerhediyor (Şerh = Ayrıntılı bir şekilde mealini açıklama)..
    Mesnevi şöyle başlar:

"Bişnev in ney, çün şikâyet mîküned / Ez cûdayîhâ hikâyet mîküned"
    (Dinle neyden, nasıl şikayet ediyor / Ayrılıkları nasıl anlatıyor)

Program haftada bir ve bir saat sürüyor. Altıncı program sonunda, yani bir anlamda altı saat sonunda, adam hâlâ ilk kelime olan "Bişnev (Dinle)" in açıklamasını bitirebilmiş değil.

Bilmem nasıl bir fikir deryasından bahsedildiğini anlatabildim mi.. Ama herhalde, her olaya mankenin arka, iş adamının ön tamponu mantığıyla yaklaşan bir zihniyetten bunu anlamalarını bekleyemeyiz. Ama kızmak da normal; memlekette aleni fuhuş yapan mankenler - şarkıcılar, aklı belinde paralı hergeleler bitti de, iş Mevlana'ya, Fatih'e (Daha durun, bu dangalakların biraz düşünenlerinin en acımasızca saldırdığı padişah IV.Murad'dır) mi geldi..? İdrak damarlarınız tıkalı ise, ki öyle, anlamadığınız işe burnunuzu, anladığınız şekilde sokmanız mı lazım..?

İster Mevlana ile Şems olsun, ister bir padişah ile bütün çocukluğunun saniye ayrılmaksızın beraber geçtiği nedimi olsun; tarih sayfalarında yanyana gelmiş hemen her iki aynı cinse eşcinsel damgası vurmak nasıl bir maksadın ürünüdür anlayamıyorum..

"Kişi kendinden bilir işi" demek istiyorum.. Acaba, iddia sahiplerinin bilinçaltarında yer etmiş çocukluklarından kalma acı bir inşaat hatırası mı vardır? Ki böyle, saniyesinde, fikri sahada olsun, ilmi sahada olsun her aynı cins münasebetinden bu manayı çıkarabiliyorlar.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

eşcinselliğin dünah olduğunu açıklayanlara teşekkür ederim.yanlış anlamayın savunduğumdan falan değil ben de iğreniyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bir de, bu Mevlana Moğol ajanıydı, Hoca Nasreddin'i öldürttü muhabbeti de tam Zekeriya Beyaz'lık, Savaş Ay'lık falan..

Yahu Nasreddin Hoca diye birinin yaşayıp yaşamadığı bile meçhul. Adam bir de Tarih profesörü..

................

Edit:

Konu hakkında biraz araştırma yaptım, sizi de bilgilendireyim..

Birincisi, Mevlana' nın Nasreddin Hoca' ya eşcinsellik suçlaması yaptığı asparagas.. Olay aynen şöyle gelişmiş..

Nasreddin Hoca Kaf Dağı eteklerinde Dede Korkut' a "Böh!" deyip korkutmak suretiyle, kalp krizi geçirip ölmesine sebep olmuş, o sıralar Kaf' ta bulunan Evliya Çelebi, olaya şahit olup hemen ilk Anka ile Konya' ya intikal edip durumu Mevlana' ya açmış.. Mevlana da Bursa' ya uçurduğu iki posta güvercini (bu böyle her zaman iki tane yollanır, her ihtimale karşı) ile Karagöz ve Hacivat'ı Hoca Nasreddin' in katli ile görevlendirmiş.. Çağrı üzerine hemen yola çıkan Karagöz ve Hacivat, sinsice kaçmaya çalışan Nasreddin Hoca' yı Ergenekon' da kıstırmış ve oracıkta canına kıymışlardır.. Olayın aslı bu olup, zaman içerisinde Heredot tarafından olay tarihe yanlış aksettirilmiş, azılı bir katil olan Nasreddin Hoca eşcinsel gibi gösterilerek Türk ulusu karalanmak istenmiş.. Lütfen böyle dolduruşlara gelmeyelim..

Bunların hepsi masondur kesin..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri