Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 158 sonuç

Konu: Ankaraspor-Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

o necatinin ben kullandığı ayağına başlarım ya nefret ediorum ya

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

necati dk:16 pn. kaçırdıı

ne maç oluyo ama

ankara :1
    gs:0 ( necati penaltı kacırdı dk 16 da)

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Galatasaray teknik direktörü veya başkanı olsam necatiyi direk postalarım

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

hay ben bu nacati nin ya cidden gıcık ooluyorum bu herife hep pozisyon kaçırıyor ya onun bu takımda yeri yok gitsin ya o

Quote Originally Posted by sherryy
    Galatasaray teknik direktörü veya başkanı olsam necatiyi direk postalarım
    durun bismillah ilk maç ya

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

abi ilk maç filan deil ya bıktım bu necatiden iyiydi ne olduysa adam 0-5 yaş grubu bir çocuk gibi oynamaya başladı ya

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by büyükpivot
    abi ilk maç filan deil ya bıktım bu necatiden iyiydi ne olduysa adam 0-5 yaş grubu bir çocuk gibi oynamaya başladı ya
    bu kadar çabuk harcamayın adamları,formsuz olabilir,ama klübünü seviyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

heytbe ankarama bak sen yav üzülemiyorum şuan yenildiğimize çinki iki aynı derecede tuttuğum takım maç yapıyo
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    bu kadar çabuk harcamayın adamları,formsuz olabilir,ama klübünü seviyor.
    4 aydır sadece bizde formsuz milli takımda atıyo ya savunmayın bu adamı ya

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bazı futbolcularda empatik bir taraf olur
    Necati de öyle bir adam daha hiç bir maç kurtardığını görmedim

Del Piero_10 Misafir

4 aydır sadece bizde formsuz milli takımda atıyo ya savunmayın bu adamı ya
    bjk'liler tümer'e böyle demişlerdi oda fenere gitti
    bunu küstürürseniz buda gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    bjk'liler tümer'e böyle demişlerdi oda fenere gitti
    bunu küstürürseniz buda gider.
    defolsun gitsin böle adama ihtiyacımız yok bizim özgürcan oynasa bunun 5000 katı daha faydalı olur ya

Del Piero_10 Misafir

defolsun gitsin böle adama ihtiyacımız yok bizim özgürcan oynasa bunun 5000 katı daha faydalı olur ya
    bu düşünceyi anlayamıyorum

ben takımımın adamının iyi niyetli olduğunu gördükten sonra formsuzluğu yüzündan onu yerden yere vuramam.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

abi iyi niyetliyse adam gibi oynasın o zaman ya gerets carruscayı durantop ta kullansın die aldık penaltıyı nie necati kullanıo ya bıktım bu adamdan ya bu kadar çok atağa girip bu kadar çok gol kaçıran adam görmedim ya

Artık eğri oturup doğru konuşmanın zamanı geldi.
    Kanatlarımız çok zayıf. Cihan ve Ferhat devamlı arkaya top kaçırıyor. Ankaraspor gibi bir takıma bu kadar çok top kaçırırsanız diğer takımları düşünemiyorum. Kanatlardan başlamışken Ferhat'ın idmanlarda veya maçlarda kendini geliştirmesi lazım. Top kontrolü çok kötü. Ayrıca klasik futboldan uzaklaşması lazım. Top önüne geliyor adam koşuyor çat orta açim klasiği ile oynamaması lazım.

Beşiktaş maçından sonra bu maçtada anladık ki ön libero kesinlikle şart. Mehmet yapacağı görevi unutup ilerlede top koşturuyor. Sonra bir kontra atak'da ön libero arıyor gözlerimiz..

ve beklediğim gibi Carrusca bugün ilk 11'de forma şansı buldu. Öncelikle Ribery gibi kıvrak devamlı koşan bir futbolcu beklememeliyiz. Herkesinde dediği gibi geleceğin Hagi'si bulundaysa onun gibi oynamalı ve şuana kadar onun gibi oynuyor. Bir kaç ara pası, ortası, çalımları var. Yakında takıma alışır. Düşünün yabancı bir ülkeye gidiyor ve sizin çevrenizden sadece bir futbolcu var konuşabileceğiniz o da Mondragon. Bu arada Hasan Şaş ile hemen uyum sağladı. Kanat değişrip durdular. İlerleyen zamanlarda Hasan Şaş onu takıma kazandıracaktır.

İlic'e gelince. Dünya Kupasında ki kötü performansını gösteriyor. Bir an önce düzeltmesi gerek yoksa formayı kaptıracak gibi.

Hakan Şükür ve Necati. of of! en sorunlu ikilimiz. Necati geçen seneki kötü performansını sürdürüyor. Futbolda bir tabir vardır. Penaltı yapılan oyuncu, penaltı kullanmaz! malesef Necati bu sözü hiç duymamış. Düştüğü gibi topa koşup "ben kullanacam ben kullanacam" diyor. Hakan Şükür'e gelince. Karşı karşıya ve bitiricik özellikleri gün geçtikçe düşüyor. Yine geçen seneden beri karşı karşıların 10'undan 7 tanesine kaçıyor.

Bu maçın ilk yarısını göz önüne alacak olursak, Cihan'ın yerine Arda, Ferhat'ın yerine transfer yapılana kadar Orhan, Mehmet Güven'in yerine yeni bir transfer, Hakan Şükür ve kötü performansını sona erdirene kadar Necati'nin yerine ise Ümit Karan - Hasan Kabze - Özgürcan üçlüsünden biri oynamalıdır.

Sonuca gelirsek. Daha ilk yarı. Gözlemlerim bunlar. Umarım ikinci yarıda daha güzel, göze hoş gelen futbol oynarız..

Bu arada, Mehmet Güven'in yerine orta sahayı toparlacak Ayhan'ın ikinci yarıda forma bulması lazım. Ayrıca Necati veya Hakan Şükür'ün yerinede Özgürcan alınmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ya beşiktaş maçında da rezalet oynuyordu cimbom bence bu sene durum kötü maalesef onun için ben pek şaşırmadım tahmin ediyordum böyle gol yiyeceğimizi bu sene saidou gittikten sonra şampiyonluk hayal ön libero gelse bile uyum sağlayamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

abi bıktım artık ya necatiden şampiyon olamasaydık linç edilirdi o adam ya

Nesil
    2006

Radyodan maçı dinledim en son iliçin golü sayılmayınca sinir krizine girip kapadım.

Tam fm'de adamı felç eden maçlar gibi.İlk gelen top -ki kornerden- gol olur.Penaltı kaçırırsın.Karşı takımın YEDEk kalecisi devleşir atılan bir gol sayılmaz.

Tabi izlemedim maçı yorumu öyle yapıyorum şu an izledikten sonra doğru dürüst bir yorum yapabilirim.Bunlar ilk izlenimlerim.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bu sene işimiz geçen seneden çok çok zor
    Beşiktaş iyi bir takım oluşturdu.Bu sene ilk haftalarda zirve yarışından kopacağını sanmıyorum.
    Fenerbahçenin başında daum yok.Futbolu bilen bir hoca zico war.
    Galatasarayımıza gelince
    Bu takımda yıllarca oynayıp bu takıma bir şey katmayan bir sürü adam war(Necati,Volkan,Ayhan,Cihan)
    Mondragonda sende bir maç panterleşir .Çoğu maçta yakar bizi(Pancu Fb-Bjk:3-4 lük maçta kaleye geçtiği v gol yemeyip galibiyet kazanıldığı için takımda tutuluyordu.izim mondragonda 5-1 feneri yendiğimiz maçta süper oynadığı için takımda tutuluyor)
    Necatinin,Ayhanın,Volkanın ve cihanın artık galatasaray spor klubu kapısından geçmesine bile izin verilmemeli

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

BEnce necati'nin alternatifi şu anda yok...
    Ü.Karan'da sakat..
    Yani Necati rahat oynuyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

nası yok ya özgürcan var hasan kabze var bunlar göstermelik oyuncu mu

Nesil
    2006
    Yer

nası yok ya özgürcan var hasan kabze var bunlar göstermelik oyuncu mu
    Özgürcan yetenekli forvet olabilir ama maç kurtarır mı o tartışılır!
    Hasan'a gelince necati'nin hasan'ı fazla dert edeceğini sanmıyorum...!
    Sanki yedek klübesinde Adriano,Henry var gii konuşuyorsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Özgürcan yetenekli forvet olabilir ama maç kurtarır mı o tartışılır!
    Hasan'a gelince necati'nin hasan'ı fazla dert edeceğini sanmıyorum...!
    Sanki yedek klübesinde Adriano,Henry var gii konuşuyorsun...
    Bana necatinin kurtardığı bir maç söyle ben de tamam necati maç kurtarabiliyor bu adamı oyntalım diyeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

necatiden iyi oldukları kesin

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by sherryy
    Bana necatinin kurtardığı bir maç söyle ben de tamam necati maç kurtarabiliyor bu adamı oyntalım diyeyim
    KArdeş H.Kabze Bjk maçında gol attı diye kral oldu NEcati'nin illa bi maç mı çevirmesi gerekiyor Necati'ye yıldız vasıflı,maç kurtaracak biri demiyorum ama eldeki imkanlarla Necati'ye güvenmek gerek...!

Nesil
    2006

Galatasaray'ın futbolu bana ümit vermedi bugun ilk yarıda Kaleci Hakan'a takıldılar Ankaraspor beklemediği bir dk gol bulması Ankaraspor'un kazanma hırsını artırdı. İkinci yarı bakalım neler olacak...

Nesil
    2006
    Yer

Ya da şöyle anlatayım takımın kötü oynamasının tek sorumlusu Necati i?
    Bakın tezatlığı siz kendi oyuncunuzu kötülüyorsunuz ben iyi yönlerini çıkartıyorum bence Necati'ye değil yönetime tepki gösterin o zaman...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

yönetime nasıl ve nie tepki gösterelim adamlar imkanlar doğrultusunda çalışıolar

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri