o necatinin ben kullandığı ayağına başlarım ya nefret ediorum ya
o necatinin ben kullandığı ayağına başlarım ya nefret ediorum ya
necati dk:16 pn. kaçırdıı![]()
ne maç oluyo ama![]()
ankara :1
gs:0 ( necati penaltı kacırdı dk 16 da)
Galatasaray teknik direktörü veya başkanı olsam necatiyi direk postalarım
hay ben bu nacati nin ya cidden gıcık ooluyorum bu herife hep pozisyon kaçırıyor ya onun bu takımda yeri yok gitsin ya o
durun bismillah ilk maç yaOriginally Posted by sherryy
![]()
abi ilk maç filan deil ya bıktım bu necatiden iyiydi ne olduysa adam 0-5 yaş grubu bir çocuk gibi oynamaya başladı ya
bu kadar çabuk harcamayın adamları,formsuz olabilir,ama klübünü seviyor.Originally Posted by büyükpivot
heytbe ankarama bak senyav üzülemiyorum şuan yenildiğimize çinki iki aynı derecede tuttuğum takım maç yapıyo
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
4 aydır sadece bizde formsuz milli takımda atıyo ya savunmayın bu adamı yaOriginally Posted by Del Piero_10
Bazı futbolcularda empatik bir taraf olur
Necati de öyle bir adam daha hiç bir maç kurtardığını görmedim
bjk'liler tümer'e böyle demişlerdi oda fenere gittiOriginally Posted by büyükpivot
bunu küstürürseniz buda gider.
defolsun gitsin böle adama ihtiyacımız yok bizim özgürcan oynasa bunun 5000 katı daha faydalı olur yaOriginally Posted by Del Piero_10
bu düşünceyi anlayamıyorumOriginally Posted by büyükpivot
ben takımımın adamının iyi niyetli olduğunu gördükten sonra formsuzluğu yüzündan onu yerden yere vuramam.
abi iyi niyetliyse adam gibi oynasın o zaman ya gerets carruscayı durantop ta kullansın die aldık penaltıyı nie necati kullanıo ya bıktım bu adamdan ya bu kadar çok atağa girip bu kadar çok gol kaçıran adam görmedim ya
Artık eğri oturup doğru konuşmanın zamanı geldi.
Kanatlarımız çok zayıf. Cihan ve Ferhat devamlı arkaya top kaçırıyor. Ankaraspor gibi bir takıma bu kadar çok top kaçırırsanız diğer takımları düşünemiyorum. Kanatlardan başlamışken Ferhat'ın idmanlarda veya maçlarda kendini geliştirmesi lazım. Top kontrolü çok kötü. Ayrıca klasik futboldan uzaklaşması lazım. Top önüne geliyor adam koşuyor çat orta açim klasiği ile oynamaması lazım.
Beşiktaş maçından sonra bu maçtada anladık ki ön libero kesinlikle şart. Mehmet yapacağı görevi unutup ilerlede top koşturuyor. Sonra bir kontra atak'da ön libero arıyor gözlerimiz..
ve beklediğim gibi Carrusca bugün ilk 11'de forma şansı buldu. Öncelikle Ribery gibi kıvrak devamlı koşan bir futbolcu beklememeliyiz. Herkesinde dediği gibi geleceğin Hagi'si bulundaysa onun gibi oynamalı ve şuana kadar onun gibi oynuyor. Bir kaç ara pası, ortası, çalımları var. Yakında takıma alışır. Düşünün yabancı bir ülkeye gidiyor ve sizin çevrenizden sadece bir futbolcu var konuşabileceğiniz o da Mondragon. Bu arada Hasan Şaş ile hemen uyum sağladı. Kanat değişrip durdular. İlerleyen zamanlarda Hasan Şaş onu takıma kazandıracaktır.
İlic'e gelince. Dünya Kupasında ki kötü performansını gösteriyor. Bir an önce düzeltmesi gerek yoksa formayı kaptıracak gibi.
Hakan Şükür ve Necati. of of! en sorunlu ikilimiz. Necati geçen seneki kötü performansını sürdürüyor. Futbolda bir tabir vardır. Penaltı yapılan oyuncu, penaltı kullanmaz! malesef Necati bu sözü hiç duymamış. Düştüğü gibi topa koşup "ben kullanacam ben kullanacam" diyor. Hakan Şükür'e gelince. Karşı karşıya ve bitiricik özellikleri gün geçtikçe düşüyor. Yine geçen seneden beri karşı karşıların 10'undan 7 tanesine kaçıyor.
Bu maçın ilk yarısını göz önüne alacak olursak, Cihan'ın yerine Arda, Ferhat'ın yerine transfer yapılana kadar Orhan, Mehmet Güven'in yerine yeni bir transfer, Hakan Şükür ve kötü performansını sona erdirene kadar Necati'nin yerine ise Ümit Karan - Hasan Kabze - Özgürcan üçlüsünden biri oynamalıdır.
Sonuca gelirsek. Daha ilk yarı. Gözlemlerim bunlar. Umarım ikinci yarıda daha güzel, göze hoş gelen futbol oynarız..
Bu arada, Mehmet Güven'in yerine orta sahayı toparlacak Ayhan'ın ikinci yarıda forma bulması lazım. Ayrıca Necati veya Hakan Şükür'ün yerinede Özgürcan alınmalıdır.
ya beşiktaş maçında da rezalet oynuyordu cimbom bence bu sene durum kötü maalesef onun için ben pek şaşırmadım tahmin ediyordum böyle gol yiyeceğimizi bu sene saidou gittikten sonra şampiyonluk hayal ön libero gelse bile uyum sağlayamaz
abi bıktım artık ya necatiden şampiyon olamasaydık linç edilirdi o adam ya
Radyodan maçı dinledim en son iliçin golü sayılmayınca sinir krizine girip kapadım.
Tam fm'de adamı felç eden maçlar gibi.İlk gelen top -ki kornerden- gol olur.Penaltı kaçırırsın.Karşı takımın YEDEk kalecisi devleşir atılan bir gol sayılmaz.
Tabi izlemedim maçı yorumu öyle yapıyorum şu an izledikten sonra doğru dürüst bir yorum yapabilirim.Bunlar ilk izlenimlerim.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Bu sene işimiz geçen seneden çok çok zor
Beşiktaş iyi bir takım oluşturdu.Bu sene ilk haftalarda zirve yarışından kopacağını sanmıyorum.
Fenerbahçenin başında daum yok.Futbolu bilen bir hoca zico war.
Galatasarayımıza gelince
Bu takımda yıllarca oynayıp bu takıma bir şey katmayan bir sürü adam war(Necati,Volkan,Ayhan,Cihan)
Mondragonda sende bir maç panterleşir .Çoğu maçta yakar bizi(Pancu Fb-Bjk:3-4 lük maçta kaleye geçtiği v gol yemeyip galibiyet kazanıldığı için takımda tutuluyordu.izim mondragonda 5-1 feneri yendiğimiz maçta süper oynadığı için takımda tutuluyor)
Necatinin,Ayhanın,Volkanın ve cihanın artık galatasaray spor klubu kapısından geçmesine bile izin verilmemeli
BEnce necati'nin alternatifi şu anda yok...
Ü.Karan'da sakat..
Yani Necati rahat oynuyor...
nası yok ya özgürcan var hasan kabze var bunlar göstermelik oyuncu mu
Özgürcan yetenekli forvet olabilir ama maç kurtarır mı o tartışılır!Originally Posted by büyükpivot
Hasan'a gelince necati'nin hasan'ı fazla dert edeceğini sanmıyorum...!
Sanki yedek klübesinde Adriano,Henry var gii konuşuyorsun...
Bana necatinin kurtardığı bir maç söyle ben de tamam necati maç kurtarabiliyor bu adamı oyntalım diyeyimOriginally Posted by KaÇaK_1907
necatiden iyi oldukları kesin![]()
KArdeş H.Kabze Bjk maçında gol attı diye kral oldu NEcati'nin illa bi maç mı çevirmesi gerekiyor Necati'ye yıldız vasıflı,maç kurtaracak biri demiyorum ama eldeki imkanlarla Necati'ye güvenmek gerek...!Originally Posted by sherryy
Galatasaray'ın futbolu bana ümit vermedi bugun ilk yarıda Kaleci Hakan'a takıldılar Ankaraspor beklemediği bir dk gol bulması Ankaraspor'un kazanma hırsını artırdı. İkinci yarı bakalım neler olacak...
Ya da şöyle anlatayım takımın kötü oynamasının tek sorumlusu Necati i?
Bakın tezatlığı siz kendi oyuncunuzu kötülüyorsunuz ben iyi yönlerini çıkartıyorum bence Necati'ye değil yönetime tepki gösterin o zaman...
yönetime nasıl ve nie tepki gösterelim adamlar imkanlar doğrultusunda çalışıolar