Kardeş yalan söyleyecek halimiz yok 2005'te vardı 2006'da rastlamadım...Originally Posted by peşimist
![]()
Kardeş yalan söyleyecek halimiz yok 2005'te vardı 2006'da rastlamadım...Originally Posted by peşimist
![]()
fm 2005 te vardı maç kasetleri hatta bazen öneriken gönderiyorlardı
Ya bende bi kere oldu ,tam olarak hatırlamıyorum ama biseyler yapmıstım psv deki vonlanthen'in milli takımdaki gollerini izlemistim asagıdaki seceneklerden birinde izle birinde teklif yap vardı.Ama inanınki bu gercek yalan soylemiyorum.
Boyle bi sey yok demissin ama var kardesim senin basından gecmemis olabilirOriginally Posted by gabazurda
![]()
2005 te chelsea de oynarken mokoena nın maç kasetini izlemiştim baya bi hoşuma gitmişti ama 2006 da hiç karşılaşmadım keşke olsaydı
Arkadaş tesadüfen güzel ve olması gereken bir yenilikten bahsetmiş.Mesela bizim de yaptığımız gibi,oyunda oyuncunun maç kasetini izle gibi bir seçenek olsa,maç savesi gibi herhangi bir maçı bu özelliğe dahil edilse güzel olurdu bence![]()
ewet kardeş öle bişey yok
teşekkürler arkadaşlar
bence oyunda böle bişey olması zor ama geçmişten oyuncunun tüm başarıları gözüküyo o olabilir
bana asistanım ben istememe ragmen 2 kere maç kaseti yollamıstı.o futbolcuda bi maçta 6 gol atmıstı
Arkadaşlar ben Fm 2005 oynarken olduydu bir kere böyle bi genç adam varmış gelio orada iki seçenek var biri teklif yapıo diğeri maçlarını izletio(gollerini fln gösterio)
Bu herhalde oyuncuyla ilgeleniyor musunuz? die soruyo bende oldu bi kere
Aslında FM2007ye veya FM2006ya koysalar bu özellği iyi olurdu bazen de oyuncuların eski takımlarında neler yaptıklarını görürdük ama bu sefer de veritabanı büyük olur ve oyun çok kasılırdı neyse vazgeçtim olmasın
Hiç duymadımda rastlamadımda ???