Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Yabanci Sinirlamasi Nasil Kalkar

Arkadaşlar haklısınız da adam eğlencesi kaçar mı diye sormamış. Bir arkadaş uyarıda bulunmuş bu konuda zaten. Artık tekrar tekrar söylemenin bir manası yok bence. Sadece bilgi vermek isteyenler mesaj yazsa yeterli olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

yahu 40 mesajın yarsından çoğu " editörden kalkar zevki çıkmaz diyo" arkadaşlar niye kalabaklık yapıyosunuz yaa ? farklı düşüncesi olmayan kalabalık yapmasın adam daha editörden nasıl olduğunu öğrenemedi bile PEHHH!

Quote Originally Posted by bortecine
    yahu 40 mesajın yarsından çoğu " editörden kalkar zevki çıkmaz diyo" arkadaşlar niye kalabaklık yapıyosunuz yaa ? farklı düşüncesi olmayan kalabalık yapmasın adam daha editörden nasıl olduğunu öğrenemedi bile PEHHH!

Üzgünüm ama benim yaptığım uyarıyı yaparak sende aynı kalabalığı yapıyorsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Bu Da GÜzel Ya ... E Pes Yanİ Forum Kurallari Formalİte İcabi İÇİn KonmuŞ Gİbİ Herkes Ayni Şeyİ Yazip Duruyo BİŞey DeĞİl Oyuunu Yenİ ÖĞrenmeye ÇaliŞip Da AradiĞini Bulamayan ArkadaŞlara ÜzÜlÜyorum

arkadaşlar uydurmayın editörde yok

arkadaşlar biliyorum konuyla hiç ama hiçç alakası yok ama rapidshare da kaç downlopad edildiini nereden görüyoruz?

Nesil
    2006
    Yer
    gebzee

en iyi6 ybn

Wink

Quote Originally Posted by ramazan_kum_kum
    gerçekten herkes editörden diyor ama kimse anlatmıyor.tamam anladık eğlenceli olmuyor ama bir deneyelim açıklayabilir misiniz?
    fm modifier die bi program war onu açıyosun load diosun ordaki boşluğa adamın adını yazıyosun nationality die onun ülkesi yerine hangi ülkeyi istiosan onu yazıyosun işte böylece yabancı sayın 6 ise 5 oluyo....Ayrıca bu programdan takımın parası ününü,oyuncular sakatsa onları düzeltebiliyorsun....
    yardım edebildiysem sevindim.......

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

kardeş ama ben sana tavsiye etmem oyunun zevki kalmaz

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri