Arkadaşlar haklısınız da adam eğlencesi kaçar mı diye sormamış. Bir arkadaş uyarıda bulunmuş bu konuda zaten. Artık tekrar tekrar söylemenin bir manası yok bence. Sadece bilgi vermek isteyenler mesaj yazsa yeterli olur.
Arkadaşlar haklısınız da adam eğlencesi kaçar mı diye sormamış. Bir arkadaş uyarıda bulunmuş bu konuda zaten. Artık tekrar tekrar söylemenin bir manası yok bence. Sadece bilgi vermek isteyenler mesaj yazsa yeterli olur.
yahu 40 mesajın yarsından çoğu " editörden kalkar zevki çıkmaz diyo" arkadaşlar niye kalabaklık yapıyosunuz yaa ? farklı düşüncesi olmayan kalabalık yapmasın adam daha editörden nasıl olduğunu öğrenemedi bile PEHHH!
Originally Posted by bortecine
Üzgünüm ama benim yaptığım uyarıyı yaparak sende aynı kalabalığı yapıyorsun.
Bu Da GÜzel Ya ... E Pes Yanİ Forum Kurallari Formalİte İcabi İÇİn KonmuŞ Gİbİ Herkes Ayni Şeyİ Yazip Duruyo BİŞey DeĞİl Oyuunu Yenİ ÖĞrenmeye ÇaliŞip Da AradiĞini Bulamayan ArkadaŞlara ÜzÜlÜyorum
arkadaşlar uydurmayın editörde yok
arkadaşlar biliyorum konuyla hiç ama hiçç alakası yok ama rapidshare da kaç downlopad edildiini nereden görüyoruz?
en iyi6 ybn
fm modifier die bi program war onu açıyosun load diosun ordaki boşluğa adamın adını yazıyosun nationality die onun ülkesi yerine hangi ülkeyi istiosan onu yazıyosun işte böylece yabancı sayın 6 ise 5 oluyo....Ayrıca bu programdan takımın parası ününü,oyuncular sakatsa onları düzeltebiliyorsun....Originally Posted by ramazan_kum_kum
yardım edebildiysem sevindim.......
kardeş ama ben sana tavsiye etmem oyunun zevki kalmaz