açıkçası Kayserispor'un çok zorlanacağını düşünüyorum rakip sağlam oynuyor yetenekli futbolcuları var akıllı oynarsa deplasmanda lınacak gollü bir beraberlik Kayserispor'a turu getirir
açıkçası Kayserispor'un çok zorlanacağını düşünüyorum rakip sağlam oynuyor yetenekli futbolcuları var akıllı oynarsa deplasmanda lınacak gollü bir beraberlik Kayserispor'a turu getirir
tiran kayserispor karsi hic bi sey yapamaz.ben bi taraftar etkisinden korkuyom ama kayserispor her zorluga ragmen turu gecer.
kaç bin kişilik stadları varki etki yapsınlar, kayseri çıkar topunu oynar rövanş için en iyi skorla döner inşaallah..Originally Posted by life law
İlk Yarı Sonucu:
Tiran 0-Kayserispor 2
Kayserimiz turun kapısını sonuna kadar açtı.
2-0 OLEYY :d
Evet hayırlı olsun. Turu garantiledik. İnşallah önümüzde ki turuda geçip gruplara kalırız.
2-0 devam ediyor
golleri kim attı??
iki golü de Muhammet Hanifi Akagündüz attı![]()
gayseriiii,gayseriiii,gayseriiiii![]()
tebrikler kayseri ye önümüzdeki turu da geçerseler gruplar ii trabzon da geçsin bugün bi fener kalıyo
helal olsun be kayseriye
maç 2-0 bittii.
tebrik ediyorum Kayserispor'u beni yanılttı keşke herzaman böyle yanılsam![]()
Kayserispor'da yüzler gülüyor
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Tiran karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ülkeye hayırlı olmasını diledi.
Mamur, maç sonrası yaptığı açıklamada, iyi futbol sergileyen oyuncularını kutladığını belirterek, şunları söyledi: ''Tiran karşısında üstün bir oyun sergileyerek deplasmanda 2-0 galip gelip iyi bir avantaj yakaladık. Kayseri'de yapacağımız rövanş maçında rehavete kapılmayıp yine galip gelerek tur atlayacağımıza inanıyorum. Aldığımız galibiyet herkese hayırlı olsun.''
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise 2-0'lık avantajı rövanş maçında iyi değerlendirmek istediklerini ifade ederek, ''4'ü Avrupa'da olmak üzere son 5 maçımızda gol yememenin sevincini yaşıyoruz. Ancak kalemizde gördüğümüz pozisyonları değerlendireceğiz. Şimdi Galatasay ile yapacağımız maçı düşünüyoruz'' dedi.
10.08.2006
Kaynak : AA
bravo kayseriye..
healal olsun Ertuğrul Hocaya ve öğrencilerine..
Tebrikler kayseri
yeni gururumuz kayseri.
tur hayırlı olsun şimdiden.()
2. bir Denizlispor başarısı bekliyoruz Kayseri'den.
bence denizliden daha başarılı olucaklar...
Sıra geldi GS'ye. Artık bu hafta onları da yenip bizleri tekrar sevindir Kayseri![]()
"YÜCE ATATÜRK"
HeLaL olsun KAYSERİ'ye...
tebrikler Kayseri'ye, sıradaki gelsin bakalım..
bravo Ertuğrul Sağlam ve oyuncular..
helal bee.işte gerçek başarı
Dedim ya sıradaki GS onu da yenecekler inşallahOriginally Posted by nart_susruko
![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Harbiden Helal Olsun Kayseri'ye..
Gruplarda görmek istiyoruz![]()
İnşallah İnşallahOriginally Posted by cngnsry
Kayserili olmaktan gurur duydum 3 yıl önce ikinci ligdeydik şimdi uefadayız devamı gelecek
uefada sıradaki canım aaaaaaaaaa..Originally Posted by sekopej
![]()
Helal olsun Kayseri'ye. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğine inanıyorum. Tebrikler ve başarılar. Yolunuz açık olsun.
Sarı ile kırmızı hic bu kadar guzel gorunmemisti bana![]()
sıra cimbomda![]()