Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Apoel-Trabzonspor Maçı

hadi hayırLı oLsun... Trabzon Bu Sene affetmedı Affetmeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer yine şu rumlara yenilsek kahrolurdum herhalde. Takımdaki kötüleri sayayım diyecem ama hepsi kötüydü. Yattara ve Gökdeniz bişeyler yapmaya çalıştı. Bu takımın forveti kesinlikle Umut olmamalı. Kendisini Ankaragücü'nde de beğenmezdim zaten TS'de de başarılı olacağını sanmıyorum. Ayrıca Polonyalı(nasıl yazıldığını bilmiyorum) da çok kötüydü bugün. Kısacası TS bu turu burda geçer ama bu sene yine hayal kırıklığına uğrayacaklar bence....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

1-1 bir trabzon için çook kötü bir skor bence.fatihin yeri dolmadıkça çook zor işleri.ersanla ömerle olcak iş değil bu.sağlam adam lazım.hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

süper oldu uzatmalarda gelen gol, keşke syzmkowiak in son saniyelerdeki şutuda gol olsaydı..
    Dağ Başını Duman Almış ta süper oldu hani..
    trabzonda bu iş biter..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

apoel maçındaki bu kadro geçen sezonki kadro zate umut ve çağdaş vardı bi tek ek olarak son dakikada gelen gol her şeyi değiştirdi.İlk dakikadaki gol zate tam komediydi.Ayrıca Yattaranın kendine çeki düzen vermesi gerek adam bi yerde duruo koşmuo top illa ayağına gelecek diğerleri zate yattara topu aldımı seyrediolar yardıma gidiim bişe yapiim die bi düşünce yok Gökdeniz bence takıma göre çok ii oynadı takımın en iisiydi diyebiliriz.Rövanşa gelince Trabzonda Apoeli yeneceğimizi düşünüyorum.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006

yattara güsel gol attı 1-0 bitseydi çok kötü olacaktı ama olmadı kaza tsde yeneriz bu rumları

Tebrikler Trabzonspor. 2 maçta başarılar.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by nart_susruko
    süper oldu uzatmalarda gelen gol, keşke syzmkowiak in son saniyelerdeki şutuda gol olsaydı..
    Dağ Başını Duman Almış ta süper oldu hani..
    trabzonda bu iş biter..
    ben yazmadan benim düşündüklerimi yazmışsın eline koluna sağlık kardeşim
    Birde gördüğüm kadarı ile forvet hattı çok bocalıyor acil çözüm şart

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

trabzonda bu işi bitiririz.kalecileri çok acemi defansta öyle.dün akşam bizim futbolcular spikerin de dediği gibi durarak top bekliyor tabi havada çok sıcak ama biraz hareket etmeleri lazımdı.trabzonda en az 2 fark ve umut tan gol bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon ucuz kurtuldu.APOEL penaltıyı gole çevirebilseydi işin rengi değişirdi.Trabzon sahasında alacağı bir galibiyetle turu geçer.

Rezalet resmen.Gerçek Trabzonspor APOEL dağıtmalıydı.Dağıtmalı diyorum ancak APOEL'in zayıf bi takım olmasından değil Trabzonspor'un büyük takım olmasından.Ama yine insaf ediyorum.Yine ilk golü biz yedik.Sonra bildiğiniz Yunanistan taktiği.Eee biraz da bal var heriflerde.Baya zorlandık.Ancak geçen seneden tecrübeli olan ben de heyecan yoktu yani.Üzüntü de yoktu.Ama gol olunca ağlamamak için zor tuttum kendimi.Kendim için sevindiysem neyim.Orada geçen sene üzdüğümüz Kuzey Kıbrıslılar için sevindim.Avni Aker'de maç kolay olmayacak.Eğer ilk golü yine biz yersek vay halimize.Ama 1 tane atarsak fark olur gibi geliyor.Hadi hayırlısı.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri