Sen galiba ben bir tek gs bjk ts ye falan takılırım en çok diye lige girersen gerçeği görürsün şampiyon kim olmuş geçen sene....AMA gerçekte![]()
Sen galiba ben bir tek gs bjk ts ye falan takılırım en çok diye lige girersen gerçeği görürsün şampiyon kim olmuş geçen sene....AMA gerçekte![]()
beyler arkadasımız bise soylemis onu bu kadar elestirmeniz yersiz.tmm burada elestiri yapabilirsiniz ama yerden yere vurmayın lutfen.ben seni cok iyi anladım dostum.cocuk buraya fırca yemek icin forum acmadı demi.lutfen arkadaslar.biraz dikkat diyorum...tmm yenmekte var yenilmekte yenilebilinir. kucuk takımda takım buyukte.bende kucuk takımlara yeniliyorum.ahanda daha demin denizliye 3-1 yenildim.hemde fener dunyanın en iyi kulubuyken.ama biraz daha alttan alarak elestirin
dostum ne demek istedigini cok iyi anladım...
eywaLLah waLLah akLımdan geçti başka isimLe üye oLıym die işte bunu deme çaLşıyorum ama daha konu açmam emin olun abi....Originally Posted by uğuray1907
![]()
evet dostum bu saçmalık değil gerçekçilik bak fener 100 maç yapsa 99 unda denizliyi yenerdi ama şampiyonluk maçında en önemli maç olmasına rağmen yenemedi.
Ya KArdesim Gİt Allaini Seversen Elaziga yenilmeN GercEkciLikTir![]()