Bende Türk milli takımı için arıorum GS formasıyla değil![]()
5 dakika önce özgürcan 2 hafta sakatlandı tamda formunun zirvesindeyi inşallah kendini cabuk toparlar...
özgürcanın bendeki dğeri 6 m. euro oynatınca atıyor ama oynatmıyorum fazla...
bende bu adkar gelişmiyor ebnde satıyorum
hakan şükür ve uğur yıldırım sakatlandı mecbur oynatcam...
uguru bilememde hakandan daha iyi oynayacagı kesin...
cafercanı ucuza kapattım ama özgürcanı alamadım Fener ebencede iyi oyuncudur
umut bulutuda dene trabzonda müthiş
işte hocam bir müsibet bin nasihattan iyidir adamların sakatlanınca biyıldız doğdu tebrikler başarılar
Olm noolmuş bu adam böyle yaw.. Ben GS ile oyun açtığımda dandik bi profil çıkıyordu hep Özgürcanda.. Son update mi bu?Originally Posted by nekop
abilitisi falan 6.0.3 ün abilitisi ben sadece transferleri yaptım yani bendede oyun başlarken dandik bi profil vardı finising 13 falandı ama oynat bak nasıl artıyorOriginally Posted by Cristiano Ronaldo
![]()
gerçekten cafer de özgür de potansiyeli iyi oyuncular
bencede özgürcan gerçekten çook iyi bi futbolcu iyi bi antremanla çok daha iyi oluyor
özgürcanın gelişim hiç durmuyor valla şuan tekrar artış başladı top kapma 12den 13e cıktı markajda 10dan 11e cıktı...
ben fb gs maçında fbye 2-1 mağlubken rüştü yü çalımlayıp boş kaleye gol attı 2-2 oldu ama save yapmaya unuttuğum için maçı gösteremiyorum
nekop ya sen gerçekten uzmanlık sınavına girmelisin mükemmel oynatıyorsun hangi ant prog kullanıyorsun?
vieri trainingi kullanıyorum ama en son seviyede kullanıyom oyunucların hepsi antremandan mutsuz fakat calışmadan başarı olmaz...
steffen iversen harika topcu hemde cok ucuz