yaşamın tüm zorluklarından öyle vınlayıp paçayı kurtarmanın yok olduğunu ispatlamasını, göstermesini, kabul ettirmesini isterdim..
yaşamın tüm zorluklarından öyle vınlayıp paçayı kurtarmanın yok olduğunu ispatlamasını, göstermesini, kabul ettirmesini isterdim..
amerika bokyemiş devletlerini ortadan kaldırırdım...bununla birlikte israil çıplak kalırdı.addaaya giderlerdi...ardından çini de komle kaldırırdım.tekstil piyasasının içine ettiler yaa...hımm sonra önder turacıyı galatasaraya alırdım=)...bi de öss sistemini kaldırırdım.hatta komple tüm sistemleri kaldırırdım...e bi de elim değmişken izin verin de elimde çivili bi sopayla bushla aynı odada kalayım...he bi deo çivili sopa elimdeyken cem uzanı da aradan çıkartim...
amerika ile israili en fakir,en gücsüz en salak devlet yapardim.türkiyedeki kürtlere 2.sinif muamelesini ortadan kaldirirdim.galatasarayi dünyanin en iyi takimi ilan eder benide galatasarayin 10 numarasi yapardim.galatasarayi dünyanin en zengin takimi yapardim.uyusturu satanlari,tecavüzcüleri,canileri dünyadan yok ederdim.bütün dünyanin baris icinde yasamasini ve savasi ortadan kaldirirdim.
BIDE FORUMDA COK SIK BAGLANTI KOPUKLUKLARI OLUYO,BUNU ORTADAN KALDIRIRDIM![]()
yüzlerce kızı kendime aşık ederdim,sınavların hepsini kaldırırdım,bütün herkesi türk yapardım,sigara ve alkolü yasaklardım
alkolle sigaraya izin verirdim.sana aşık olan kızların hepsini travesti yapardım.ama sen travesti olduklarını kaldırdıktan sonra anlardın.türk olunmaz türk doğulur diye bi yasa getirerek türk yaptıklarını türklükten çıkartırdım.kaldırdığın sınavları indirir,yeniden kaldırırdım...
boyumu uzatırdım![]()
tamam abi aynı şeyleri tekrar yapıyoz yani
biraz daha yakışıklı yapardım kendimi sonra okulu kaldırırdım daha neler neler yapardım.....
kendimi sihirlii yapardmm
sonra herşeii yparmm
elimde bir sihirli değnek ve birini öldürme hakkım olsaydı kendimden başlardım
sewdiim kızı kendime asık ederdim sora kendimi dünyann en zeki en yakısıklı en güçlü en zengin en karizmatik adamı yapardım
27 yaşına gelirdim ve .......
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ve ne???
Ataturku Dagilma Doneminde Osmanli Devletine Padisah Yapardim.
Elimde sihirli bir değnek olsa;İlk başta kendimi okuduğu okuldan mezun ettirirdim(Bu gidişle mezun olabilmek için gerçekten sihirli bir değnek gerekecek) ,Herkesin okumasını sağlardım.Doğu'yu kalkındırırdım.Kendini beğenmiş mahlukatların hepsini silerdim Dünyadan
İsraİl Zaten Helak Olacak !!!
Seviyorum Seni
ya İsmin ne abi senin yaa
![]()
walla elimde bi sihirli değnek olsaydı bölümümü otomatik yönetmeyi sonrada rahat rahat tv seyretmeyi izlemeyi isterdim![]()