cache yi silmedende yaparsanız çalışıyor... en azından bende çalıştı...
evet bu arada o zlib.dll yi system32 ye atın badboy doğru söylüyor onu yapmadıysanız olmaz
cache yi silmedende yaparsanız çalışıyor... en azından bende çalıştı...
evet bu arada o zlib.dll yi system32 ye atın badboy doğru söylüyor onu yapmadıysanız olmaz
pek bişey anlamadım...
bad boys..
bende zlib.dll diye bi dosya yok
olmuyoo ya kafayı yiycem bütün söylenenleri yaptım olmuyo
yaptım en sonunda arkadaşlar oleyyyy![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Nasıl yaptın arkadaşım bizede anlatırmısın bende söylenelerin hepsini yaptım olmuyooooooOriginally Posted by tosunpasa
![]()
bu yöntemle oluyor... şu anda 4 kişi yaptı
arkadaşlar önce fm nin olduğu yeri hızla seçtim ondan sonra kaydettim run time hatası verdi ama ben kayıt ettiğimden dolayı diğer defa açtığımda fm.exe nin yeri gözüküyodu ve hemen tr çalıştıra tıkladım runtime hatası verdi tamama bastım ve daha sonra ingilizce fm yi çalıştırdım açıldığında türkçe v2.0 olmuştu![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bu arada run time gelmeden dizine girip kaydetmek bayağı bi çabukluk isterOriginally Posted by tosunpasa
ii iş çıkarmışın
[SIGPIC][/SIGPIC]
fm.exe den kopyalayıp oraya yapıştırdımOriginally Posted by FM_M@niaC
![]()
Arkadaşım çok çok sagol bende yaptım V.2 teşekkür ederimOriginally Posted by tosunpasa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar hataları nerede veriyor, ne yaptınız ne yapıyorsunuz.. bunları belirtin ki ne olduğunu bilelim.. ona göre yardımcı olalım
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
evet arkadaşlar umarım herkes başarır ve oyunu %80 lik oranda oynayabilir
abi madem 0 dan kurduğunuz da olmuyor sizde v 1.01 i güncelleyin. açın Turksportal Türkçe FM 2006 yı sonra yeni versiyon ara ya tıklayın buluyor zaten. indirin update edin işlem tamamdır. bende şu an da hiç bir sorun çıkmadı...
bakın burada vieri anlatmış güncellemeyi http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...=oku&id=20&b=2
Arkadaslar hata dll dosyasının içinde zlib.dll dosyası yok ondan kaynaklanıo ben yaptım Türkçe v2
benim oyunda spiker ingilizce nasıl düzeltebilirim?
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\match eventsbenim oyunda spiker ingilizce nasıl düzeltebilirim?
klasöründe dat dosyası var onu sil
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ben bişey anlamadım arkadaşlar sorunları olanlar varda bu arkadaşlar güncellemeden sonramı hata alıyor yoksa sıfırdan kurulumda mı ?
Mustafa BudakTurksportal
arkadaşlar sıfırdan kurulumda hata alıyorlar. güncellendiğinde böyle bir sorunla karşılaşılmaz sanırım. çünkü DLL dosyasını saklıyor update ettiğimizde...Originally Posted by Vieri
evet hata birazdan düzelecek vieri düzeltme setup ı çıkartıyor
şu anda dosya sisteme yükleniyor
ben siteden yükledim güncellemedim ama hiç bi sorunla da karşılaşmadım hemen açıldı oyun o yüzden güncellemeyle alakalı bişi olcağnı sanmıorum
evet dün bunu çıkartalım diye hiç uyumadık hata benden kaynaklanıyor bir dll kütüphanesini çalışmaya eklemeyi unutmuşum sabaha doğru uykusuzluk başıma vurduğu anda kusura bakmayın, yeni versiyonu yüklüyorum.
Mustafa BudakTurksportal
Ben Bulmustum Hatayı Yaptım Güzel Olmus Eline Saglık Çok SaolunOriginally Posted by Vieri
Originally Posted by Vieri
abi peki biz nerden gorcez senin duzelttigini??
abi tamam gordum saol ellerine saglık
fm 2006 uygulma dosyası bulunamadı dio kaydettim C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 burayı
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28443
buradan son halini tekrar indiriniz.
Oyun üzerinden update birazdan..
Mustafa BudakTurksportal
Arkadaşlar yamayı yükledim,exe nin olduğu yeri belirttim oyunu açıyorum ama Türkçe olmuyo cache dosyasınıda sildim gene olmadı ne olur yardımHata vermio ama türkçe olmuyo
![]()
Yazdıklarından tek anladığım oyuna girmiyor ama girmemesinin nedenini yazıyor mu?Originally Posted by Eyav
Oyuna giriyor hata falan vermiyor.Ama oyun ingilizce kalıyor Türkçe olmuyor.Her yolu denedim.Turksportal Turkçeye girip ayarlardan oyunun olduğu klasörü seçip kaydet diorum yok olmuyor.Cache dosyasını sildim gene olmuyor.Oyun açılıyor ama ingilizce.Originally Posted by batuhan1907
Uygulama dosyası bulunamadı yazıyor![]()