Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 150 sonuç

Konu: FM 2007'de Türkiye Ligi'nden beklentileriniz

Hybrid View

bence bjkden iyi oyuncular g.güleç,nobre,delgado zaten riconun gücü süper

S-B-Z Misafir

türkye ligindeki pek çok oyuncu maalesef gerçek gücüyle yansıtılmamış oyuna,bu seferde düzeleceğini pek sanmıyorum ya hayırlısı.

bence fenerbahçeye önem verirler.(100. yılı olduğu için)en iyi oyuncuda alex yada appiah olur.(türkiye liginde)

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by KnightBaris
    avucunu yalarsın,gs ve sevilla 100üncü yılında berbat yapılmıştı ama ikiside önemli şeylere imza attılar.bu fmi yapanlar megalomanyak heralde

lugano kimmiş lan delgado marcelinho ana bacı götürürler

sen gerizekalısın.fm 2006 da gs ye verilen oran daa ii di fb den fm 2005 te konuşma zaten fb küme düşmekten zor kurtuldu bende.Sana sölenecek bir şey var:ENAYİSİN
    gs yuzuncu yilinda hangi onemli seye imza atti söyleyebilirmisin????
    sampiyonlugu fenere kaptirdi.

benim en büyük dileğim hata yapmasınlar yeter fm 2006 da şampiyonlar liginde oynayan fenerbahce deki fabiano yu bile kiralık olarak gösterdiler yuh artık dedim yani fener de bile böyle yapiyorlarsa diğer takımalrda nasıl olur bide bazı oyunlarda bazı oyuncuların actıgın her farklı oyunda pozısyonu ve ozellıgı farklı oluyordu yanı oyuna patch indirmekten bıktım her format atıp oyunu kurdugumda patch yuklmekten bıktım bı kere de duzgun oyun cıkarsınlar da 50 tane turkıye lıgı patch ı yuklemek zorunda kalmayalım
    bu arada en iyi oyuncu alex olur zaten adamın son 2 senedeki istatistiklerini hepimiz biliyoruz adam oynadığı maçtan çok golde katkı yapmış zaten 3 haftada yaptıkları da ortada onun için alex i en iyi yapmaları lazım

Nesil
    2006

Bence diğer liglerden farkı olmayacak tek fark takımlar ve oyuncular olacak klasik bir lig oynayacağız.

S-B-Z Misafir

geçen gün demiştimki konyasporun gerçek gücünü yansıtsınlar.
    vazgeçtim yansıtmasınlar gerçek gücünü yoksa bu yılki kadroyla rezil bir durum ortaya çıkar.eskisi daha iyi olur heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya/Manavgat

carrusca nın iyi olması lazım bide tomas rezaletini düzeltseler cok güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence en iyi takım yine fb olur bunun yanında lig biras daha zor olursa çok iyi olur yaaa

10. Default

oyuncu yeteneklerinin gerçeğe yakın olması taraftarıyım abartılı gençler falan çıkıyor bazen oyunun tadını kaçırıyor bi de ligimizin kalitesinin saygınlığının biraz daha artmasını istiyorum ne de olsa dünya çapında tanınmış yıldızlarımız var artık

Quote Originally Posted by çaalar
    bence en iyi takım yine fb olur bunun yanında lig biras daha zor olursa çok iyi olur yaaa
    evet zorluk derecesi biraz artırılsın çok kolay şampiyon oluyoruz

Galatasaray dan tomas,ilic,ümit karan,arda,ferhat vb.. bir çok oyuncunun daha iyi yapılması gerektiğine inanıyorum. 2007 de bence V.Manisaspor a önem verilmeli gerek kadro gerekse maddi olarak iyi olmalı diye düşünüyorum...

12. Default

Quote Originally Posted by hizlioglu
    Galatasaray dan tomas,ilic,ümit karan,arda,ferhat vb.. bir çok oyuncunun daha iyi yapılması gerektiğine inanıyorum. 2007 de bence V.Manisaspor a önem verilmeli gerek kadro gerekse maddi olarak iyi olmalı diye düşünüyorum...
    vet haklısın v manisa nın finans problemi de yok ouyncuları da gayet iyi hele ilk üç haftaya bakarsak bunu görebilriz

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehirspor

Quote Originally Posted by hizlioglu
    Aynen katılıyorum ama Tomasın düzeleceğine inanmıyorum galiba Toması unuttular
    Birde hep kadrolar filan diyoruzda Teknik Drektörler çok cacık oluyor bazı teknik drektörler kötü takıma gitsede iyi şeyler yapıyorlar Ersun Yanal, Samet Aybaba, Aykut vs.. gibi bunları iyi yapsalar otomatik olarak lig zorlaşır zaten birde devamlılıkları olmuyor iki sezon iyi üçüncü sezon takım küme düşecek nerdeyse dört büyüklerde bu çok oluyor bu takımlar ne kadar kötü olsada ilk ondan aşağıya düşmemeli

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

en guclu fener olur
    en iyide alex veya apiah

valla ben marcelinho, ricardinho, delgado, carrusca ve luganoyu baya bi yüksek yapacaklarına inanıyom

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Herkes kendi takımını yazmış

Ancak en iyi kadro şuan beşiktaş'ta

Ricardino-delgado-kleberson-burak

felaket bir orta saha.

valla ben kim iyi olcak bilmiom ama carrusca'yı iyi yapsınlar gerçekte bir işe yaramıyor oyunda bari kullanalım)

bence enguclu takım trabzonspor ve besıktas olur bomba icin ise genclerbirligi super olacak yenı genc yıldızlar aldılar nicoise/traoure/grhamni/ gibi genc yeteneklerı aldılar zten ısaac promese ve risp vardı.sakarya da gusel olur cunkı cangele ve capurro vede martınezı aldılar colombıa mıllı kalecı g.s de gusel olur cunkı gencler cok ıyı ama sunu soyleyım fener cok kotu olacak cunkı daum yuzunden genclerkendını gosteremedı. onun cıın fenerın genc lerını bomba yapmazlaryanı potansıyelı az olur

galatasaray en guclu takım olsa bıle gercektekı gıbı fenerbahceyı alan arkadaslar rahatlıkla galatasarayı yeneceklerdırr .. Bence Fenerbahçe olur en guclu takım.. Benm fıkrım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla hocam galatasaray mı fb mi bjk mi daha büyük olur bilmem ama kezman,,deivid,,edu,, fb nin yeni transfer leri harika olur.. bence bu sene tsl manyak olur yine türkiyeden baska lig kumam gibime gelıo..................
    hem de Delgado marcelınho rıcardınho var yani unutmamak lazım.....

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Yanılıyorsunuz bu sefer 3 büyükler baya güçlü olacak..Çünkü gerek fn nin gerek beşiktaşın iyi transferleri var..Yalnız şunu unutmayalım ben hiç beşiktaşla bugüne kadar cm 2003-2004 hariç şampiyonluk için yarışmadım..Hatta ilk 3 de görmedim ne işse...Hep gs fb yarışıyor..Yine fazla önem verilmezse seagames en güçlüler bu iki takım sonra bjk olacak gbi geliyor...Tabi altyapı ile ve son şampiyon olması bir yana en çok tanınan takım olarak gs güçlü olacak..Hele fb nin o kadrosundan şampiyonluğu aldığına göre kesin böyle olur....Ama benim asıl beklentim her sene transfer yapmayan büyük takımlar..BU acayip saçma geliyor.... 1. lige çıkan takımlar hemen saldırıyor gerçekteki gibi transfer yapıyorlar büyükler bekliyorlar..Hata oyunda bu takımlar potansiyel yeteneği yüksek oyucular transfer ediyorlar....Hayret bir şey bunlar inşallah düzelir yaniii

ben fm de bjk nın turkıye lıgındekı sampıyonlukları alacagını dusunoyurm..ayrıca fb de avrupada bişile yapablir...bakalım artık......

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bırakın kapuskayı iliçi delgadoyu galatasarayı beşiktaşı her zamanki gibi en iyi yine FENERBAHÇE olacak (bakınız Fm 2005-Fm 2006)

Quote Originally Posted by abdullaharici92
    bırakın kapuskayı iliçi delgadoyu galatasarayı beşiktaşı her zamanki gibi en iyi yine FENERBAHÇE olacak (bakınız Fm 2005-Fm 2006)
    arkadaş özetlemiş

Quote Originally Posted by abdullaharici92
    kapuskayı bırakırsak, mateja KEZBAN'ı da bırakmamız gerekir. Kısasa kısas

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by fmcilerden biri
    kapuskayı bırakırsak, mateja KEZBAN'ı da bırakmamız gerekir. Kısasa kısas
    Fanatiklik yapmaya gerek yok ama carrusca nın iyi olacağını sanmıyorum hele inamoto nun hiç . belki iliç iyi olabilir . ama eminim fenerbahçenin yabancıları daha iyi olacaktır ...

Türkiye Ligi'ne gelince İnanıyorum kianadolu takımları güçlü olur ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bortecine
    Fanatiklik yapmaya gerek yok ama carrusca nın iyi olacağını sanmıyorum hele inamoto nun hiç . belki iliç iyi olabilir . ama eminim fenerbahçenin yabancıları daha iyi olacaktır ...
    Ya sen ciddi misin? "Fanatiklik yapmaya gerek yok..." yazdıktan sonra söylediklerine bir bak allah aşkına. Senin fanatiklik yapmayan halin buysa yandık ki ne yandık.

Ben diğer takımları bilmem ve bilsem de onlar hakkında konuşmak istemem. Diğer takımlar hakkındaki kişilerden beğendiklerim buna istisna oluşturur. Bu nedenle Galatasaray ve beğendiğim kişiler hakkında konuşacağım.

Bir defa bu sefer altyapı daha iyi araştırılmalı. Geçen sene hepsi neredeyse iyi oyuncular oluyorlardı ama artık özellikleri belirginleşmiş oyuncularda bile bir uğraş yoktu ve hepsi rastgele düzenlenecek haldeydi. Bunun düzeltilmesi lazım. Geçen sene de Tomas hakkında serzenişte bulunuyordum ve hala devam ediyorum. Bu sene henüz formunu yakalayamamış olması Tomas'ın kötü olduğunu göstermez. Bence üzerine ciddi olarak uğraşılması lazım Tomas'ın. Ferhat ve Arda'ya özellikle dikkat edilmeli zira her ikisi de ilk 11'de oynama kapasitesine erişmiş durumdalar. Ilic'e biraz daha özen gösterilmeli. Geçen sene benim hiç iyi olarak görmediğim özellikleri çok yüksekken iyi özellikleri oldukça düşüktü örneğin. Ümit Karan ve Hasan Kabze'de geçen sene gerçek güçlerini yansıtmıyorlardı. Ümit Karan şu anda Türkiye'nin en iyi ve Hasan Kabze'de en umut vaadeden forvetidir. Ayrıca Carusca'nın Arjantin'de el üstünde tutulan bir yetenek olduğu göz önüne alındığında oldukça iyi olacağını düşünüyorum. Bir de Mehmet Topal'ın üzerine çok uğraşılmalı.

Bunun dışında Beşiktaş'lı Mehmet Sedef, Gökhan Güleç ve Burak Yılmaz, Fenerbahçe'li Kerim Zengin, Sivasspor'lu Hayrettin Yerlikaya, Konyaspor'lu Muhammet Hanifi Akagündüz, Gaziantepspor'dan Kaba Diawara, Bursaspor'dan Serkan Kurtuluş (çok az izleyebildim ama üzerine düşülürse bir yıldız olur) ve Vestel Manisa'lı Hakan Balta üzerinde itinayla durulması gereken futbolcular.

28. Default

Quote Originally Posted by Gravity
    Ya sen ciddi misin? "Fanatiklik yapmaya gerek yok..." yazdıktan sonra söylediklerine bir bak allah aşkına. Senin fanatiklik yapmayan halin buysa yandık ki ne yandık.

Ben diğer takımları bilmem ve bilsem de onlar hakkında konuşmak istemem. Diğer takımlar hakkındaki kişilerden beğendiklerim buna istisna oluşturur. Bu nedenle Galatasaray ve beğendiğim kişiler hakkında konuşacağım.

Bir defa bu sefer altyapı daha iyi araştırılmalı. Geçen sene hepsi neredeyse iyi oyuncular oluyorlardı ama artık özellikleri belirginleşmiş oyuncularda bile bir uğraş yoktu ve hepsi rastgele düzenlenecek haldeydi. Bunun düzeltilmesi lazım. Geçen sene de Tomas hakkında serzenişte bulunuyordum ve hala devam ediyorum. Bu sene henüz formunu yakalayamamış olması Tomas'ın kötü olduğunu göstermez. Bence üzerine ciddi olarak uğraşılması lazım Tomas'ın. Ferhat ve Arda'ya özellikle dikkat edilmeli zira her ikisi de ilk 11'de oynama kapasitesine erişmiş durumdalar. Ilic'e biraz daha özen gösterilmeli. Geçen sene benim hiç iyi olarak görmediğim özellikleri çok yüksekken iyi özellikleri oldukça düşüktü örneğin. Ümit Karan ve Hasan Kabze'de geçen sene gerçek güçlerini yansıtmıyorlardı. Ümit Karan şu anda Türkiye'nin en iyi ve Hasan Kabze'de en umut vaadeden forvetidir. Ayrıca Carusca'nın Arjantin'de el üstünde tutulan bir yetenek olduğu göz önüne alındığında oldukça iyi olacağını düşünüyorum. Bir de Mehmet Topal'ın üzerine çok uğraşılmalı.

Bunun dışında Beşiktaş'lı Mehmet Sedef, Gökhan Güleç ve Burak Yılmaz, Fenerbahçe'li Kerim Zengin, Sivasspor'lu Hayrettin Yerlikaya, Konyaspor'lu Muhammet Hanifi Akagündüz, Gaziantepspor'dan Kaba Diawara, Bursaspor'dan Serkan Kurtuluş (çok az izleyebildim ama üzerine düşülürse bir yıldız olur) ve Vestel Manisa'lı Hakan Balta üzerinde itinayla durulması gereken futbolcular.
    kardeş gerçekten güzel bir değerlendirme yapmışsın eline sağlık

Quote Originally Posted by Gravity
    Vestel Manisa'lı Hakan Balta üzerinde itinayla durulması gereken futbolcular.
    hepsini anladım da hakan baltayı anlayamadım onun gibi 2. lige tonlarca adam var tmm manisanın sistemine uyuyor da hüseyin çimşir gibi bişey sadece heah bu arada nizamettin bugün güzel bi gol attı o da baya potansiyeli olan bi oyuncu

heah batuhan ı da unutmayalım http://www.internetspor.com/v3/haber.php?haberID=28816 çok manyak istatistikleri var belki yeni türk starlarından biri olur oyunda

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

HEe öledir eminim...Birde cl ye katılamayan diye ayarlarlarsa ne yapcaka göreceğiz ..Zamanla...

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri