Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 70 sonuç

Konu: Pkk'ya Adam Çağırma(1. ağızdan)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Vatanını sevenin her zaman basımızın üstünde yeri olur ne olursa olsun yalnız benim anlamadıgım bu pkk yı destekleyen kürtler TÜRK kimligi tasımıyormu ?Doguda pkk yı destekleyen cok insan var cok buna karsılık onlara karsı olanda cok insan var bu işin cözümü k.ırak'a girmek
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by DeDe
    ayrımcılık mı ?
    hangi ayrım..nedir ayrımcılık..siz bir kürdün kürt olduğu için türkiyede yüzüne tükürüldüğünü,yada binbir küfüre maruz kaldığını, kürt olduğu için üniveriste eğitimini bile alamadığını, kürt olduğu için soykırmılarının yapıldığını, dini inançlarına kısıtlama getirildiğini duydunuz mu ? ? ?zorla gavur adı vermek zoruna kalan var mı çocukarına
    ne ayırımcılığı..ayırımcılık diyenler kafalarını çevirip almanyada Türklere, amerikada zencilere ve kızlderililere, hatta çok uzağa gitmeyin.Batı trakyada soydaşlarımıza yapılanlara bir bakın..bakında ayrımılık neymiş 2. sınıf insan muamelesi nasıl oluyormuş bi görün..
    Ewet gördüm ve duydum.Siz ülkenin batısından sadece televizyonlarda gösterdiklerini görüyorsunuz ama işin bi de arka planı war.Ben Kürt olduğu için cv si daha iyi olmasına rağmen işe alınmayan gördüm.Kürt çocuğun konuşmasıyla dalga geçen öğretmenlerde gördüm.Ewet bunlar benim gördüğüm ve duyduğum şeyler...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by sherryy
    Ewet gördüm ve duydum.Siz ülkenin batısından sadece televizyonlarda gösterdiklerini görüyorsunuz ama işin bi de arka planı war.Ben Kürt olduğu için cv si daha iyi olmasına rağmen işe alınmayan gördüm.Kürt çocuğun konuşmasıyla dalga geçen öğretmenlerde gördüm.Ewet bunlar benim gördüğüm ve duyduğum şeyler...
    kusur ararsan ohooo çok fazla biz genelden bahsediyoruz.böyle olaylar olmaz türiyede gerçrk türk bunu yapmaz.bu resmen ırkçılığa girer.ama şu var kimse buna hayır yok öyle birşey diyemezbu ülkede kürtlerin imajı belli.ama bunu onlar yaptı düzeltmekte onların ellerinde ama hiç düzelicek gibi durmuyorlar.
    bakıyoruz bursadan örnek verelim korsan cdleri onlar satıyor bursada son yakalanan kalpazanlar bir kürt çetesi daha bir sürü şey sayabilirm.ama bunlarla bütün doğuyu karalayamam.ben sadece bursadaki ve büyük şehirlerdeki kürtlerden bahsettim.ama şimdi bazlıları bunları farklı tarafa çekicek o yüzden ben şimdiden kendmi hazırladım.buyrun saldırabilirsiniz...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Kusra Bakmayın Yanlışlıkla Fazla Mesaj Yolladı

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Kusra Bakmayın Yanlışlıkla Fazla Mesaj Yolladı - Silinirse Seinirim

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Kusra bakmayın mesajın silinirse sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by gezenti
    kusur ararsan ohooo çok fazla biz genelden bahsediyoruz.böyle olaylar olmaz türiyede gerçrk türk bunu yapmaz.bu resmen ırkçılığa girer.ama şu var kimse buna hayır yok öyle birşey diyemezbu ülkede kürtlerin imajı belli.ama bunu onlar yaptı düzeltmekte onların ellerinde ama hiç düzelicek gibi durmuyorlar.
    bakıyoruz bursadan örnek verelim korsan cdleri onlar satıyor bursada son yakalanan kalpazanlar bir kürt çetesi daha bir sürü şey sayabilirm.ama bunlarla bütün doğuyu karalayamam.ben sadece bursadaki ve büyük şehirlerdeki kürtlerden bahsettim.ama şimdi bazlıları bunları farklı tarafa çekicek o yüzden ben şimdiden kendmi hazırladım.buyrun saldırabilirsiniz...
    Kürtlerin kötü bir imajı var demişsin.Bu imajı zaten siz oluşturuyonuz.Kürtdüm dedimi biri direk pkklı işe yaramaz damgasını vuruyorsunuz.Verdiğin örnekler doğru olabilir.O zaman ben de sana bunu diyeyim.Şu ana kadar gelen hüküğmetlerin hepsi yolsuzluk yaptı.Peki bu yolsuzluğu yapan başbakan,maliye bakanı vs.. Kürtmüydü.Hayır değildi.Bunların hepsi Türkdü.Şimdi hangisi daha büyük bi kalpazanlık oluyor.Kürdün yaptığı korsan cdmi,Türk başbakanın,bakanın yaptığı hortumculukmu bu devlete daha büyük zarar veriyor?.Bu ülkeye sadece Kürtler zarar vermiyor Türklerde veriyor ama nedense Türkler zarar verdiği göz ardı ediliyor

Nesil
    2005
    Yer

iide usta oraya doktor göderiyorsun sonra 80 yaşındaki ağa diye tabir edilen adamı son anda getiriyorlar adam hakkı rahmetine kavuşuyor ama diğer aşiret adamları biz sana ağamızı sağlam getirdik sen öldürdün diyorlar ve adamı ortadan kaldırıyorlar.
    şimdi size soruyorum buraya kim bir devlet görevlisi olarak gitmek ister???

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

iide usta oraya doktor göderiyorsun sonra 80 yaşındaki ağa diye tabir edilen adamı son anda getiriyorlar adam hakkı rahmetine kavuşuyor ama diğer aşiret adamları biz sana ağamızı sağlam getirdik sen öldürdün diyorlar ve adamı ortadan kaldırıyorlar.
    şimdi size soruyorum buraya kim bir devlet görevlisi olarak gitmek ister???
    bu yazdığın mesaj sana mantıklı geliyorsa helal sana çok güzel bir düşünce tarzı

bu yazdığın mesaj sana mantıklı geliyorsa helal sana çok güzel bir düşünce tarzı
    mantıksız mı peki bu filmlerede kaç kere konu oldu.benim bu yazdığım doğrudur ama yanlış bir düşüncedir benim düşüncemde bu değildir ama genel olarak bu düşünce yaygındır.herşeyi kendinize göre yazıyorsunuz.bizim ocağa bok attınız tkpnin foyası ortaya çıkınca hiç o konudan bahsetmedin.allah aşkına tkpnin resimlerini yayınlarmısın.
    not:ben gokhan arslan yani gezenti tümay kardeşimin nickinden yazıyorum...

Quote Originally Posted by Asi ÇocUk_16
    mantıksız mı peki bu filmlerede kaç kere konu oldu.benim bu yazdığım doğrudur ama yanlış bir düşüncedir benim düşüncemde bu değildir ama genel olarak bu düşünce yaygındır.herşeyi kendinize göre yazıyorsunuz.bizim ocağa bok attınız tkpnin foyası ortaya çıkınca hiç o konudan bahsetmedin.allah aşkına tkpnin resimlerini yayınlarmısın.
    uslübuna dikkat et...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by Asi ÇocUk_16
    o bu olayları konu alan filimleri acaba kimler yapdı veya planladı?

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by kral_67
    o bu olayları konu alan filimleri acaba kimler yapdı veya planladı?
    walla bu filmleri yapanların hepsi çoookkk büyük sinema duayenleri vede yönetmenleri...

bnce kürtlerin hiçbir suçu yok.... suç onlara yeterince değer vermeyen geçmiş hükümetlerde...ordaki türk askerlere terörist öldürme başına blli miktar para veriyorlar...maaalesef bu ölen teröristlerde blli nedenlerle kandırılan bazı kürtler...tabi bunların çocukları da babalarının ölümü için askerine para veren hükümet e karşı savaşmak içn genç yaşta alıyo silahı çıkıyo dağlara bnce bu çok doğal bi durum kndimi o çocukların yerine koyuyorm da sanırım bnde dağa çıkardım böyle bir durumda...tek çözüm oraya gerekli desteği sağlayıp kürtleri dağa çıkmak zorunda bırakmamak...bu desteği günümüz hükümeti yeterince yapmaya çalışıyor fakat geçmiş hükümetlerin hazırladığı zemin çok kötü olduğundan blli dereceden sora netice veremiyor maalesef...

Nesil
    2005
    Yer

Yokya aynı şeyi burda kaç kere siz söylediniz biz söyleyince üslubuna dikkat oldu suda getireyimmi???

herşey devletin suçu dimi? terörist öldürmek büyük suç arkadaşlar susun bırakın onlar bizi öldürsünde topraklarımıza sahip çıksınlar savunmayın bakıyım ülkeyi ayıp ayıp

ark. önemlı olan kürt olması çerkez olması veya laz olması değil hepsı bızım kardesımız ama bazı kürtler vardır bnım vatanım türkiye bayrağım ay yıldız der bazıları vardır kürdistan için uğrasır işte bunlardır asıl ölmesı gereknler çünkü bölücülük yapıyolar türkiyeyi bölmeye çalısıyolar yoksa türk kürt deıl sorun sorun kürtçülük yapan kürtte

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Gezenti Kardeşim Bi Konu Açtı - Herkes Birbirne Düşmüş Size Ne KArdeşim Kürtlerden - Şimdimi Aklınıza Geldi Savunmak - Sanki Doğu batı Ayrılmış Burdaki Adamlar Bize ne Kürtlerden Bırakın Nabarlarsa Yapsınlar - Konu Pkk İle Başladı İçine Kürtleride Kattınız - Devletide Kattınız - Korsan Cdleride Kattınız - Amerikayı zenileri kızılderilileri de ne Bu A.* Bakalım Sonunuz Nolacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

vatanını seven herkes canımız kanımızdır..
    bu ülke bağrağına sadakatle bağlı olan herkes bu ülkede huzur içinde yaşar..
    ayrıma gelirsek..bu ülke ben kürdüm diyen bir Reis-i Cumhur çıkardı..Ötesi var mı ? ? ?
    Pkk terör örgütünün yaltakçılarınadır lafımız..burda öyle birisi olduğunu düşünmüyorum..Düşünmediğim içinde söylenenler meclisin dış kısmınadır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar bu son mesajımdır..
    burdaki hiç kimsenin bütün kürtler PKK'lır dediğini görmedim hatta en sert söylemlerde bulunanların bile Kürtlerle PKK'lıları bir tutamayız dediğne şahidm..
    Ben kürt değilim..yarı Laz-yarı Yöüğüm..İstanbulda üç kanka idik ben bizim Laz Ali ve Kürt Rıza..Hala en iyi arkadaş çevremde bir çok kürt vardır..Bence herkes kendi açısından biraz alınganlık gösterdi gibi...Kimseni bütün kürtlere Pkk'lı dediği yok..Bütün kürtlerinde Pkk'lı olduğu yok..
    böylece konuyu bu boyutta değilde; doğu için neler yapabilirize getirsek daha yararlı olur zannedersem..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hadi hepsini vurmuyosun bunların başları lehinde eylem yapanları ni vurmuyosun o topluluk eylem yaparken çoluk çocuk yaşlı dinlemeden tara bak bakalım bi daha eylem kalıyomu ortada

Quote Originally Posted by fmsmyrna
    hadi hepsini vurmuyosun bunların başları lehinde eylem yapanları ni vurmuyosun o topluluk eylem yaparken çoluk çocuk yaşlı dinlemeden tara bak bakalım bi daha eylem kalıyomu ortada
    bende bundan Bahsediyom Sokaklarda Ellerinde APO resimleri PKK cılar Eylem Yapıyo - Bizimkiler Suyla Yıkamakla Yetiniyi - Moltof kokteyleri Havada uçuşıyo Bu ne Kardeşim - Al otomatikleri Bi Tarattır Orayı Bi Kaç Tanesini de Yakalayıp Canlı Canlı Sallandır - Bunları 2 3 Eylemde Yap - Bi daha Eylem Yapabiliomu o pkk ...leri - Bizim Devlet Çok Vicdanlı - Amerikada Oluyomu Pkk olayları - Bush Olsa Ortalığı Can Pazarına Döndürür - Bi Pkk lı Sağ Çıkamaz Ordan

böyle adamlar ülkeye az gelir.çatlı mükemmel bir adamdı.hani adam gibi adam derler ya işte öyle.ama o zamanın devletindeki yürek şimdikilerde varmı bilemem..
    Çok doğru söyledin gezinti susurluk olayı olmadan bir gün önce termalde otelde konaklamışlar benim arkadaşın anlattıkları tüylerimi diken diken etmişti.

Nesil
    2005
    Yer

aferin sana aferin
    zaten senin gibiler yüzünden ülke şu an bu halde
    Ben kürdüm ama hiçbir zamanda pkk yı desteklemedim desteklememde
    Yıllarca kendimize yunanistanı düşman olarak gördük ama 17 ağustos depreminde ilk gelen yunanistan oldu
    senin gibilerin fikirleri yüzünden bu ülke bu halde
    Walla senin gibi düşünenlere acıyorum
    Benim çocukluğum doğuda geçti.tam olayların hat safhada olduğu zaman daha küçücük bir çocukken olayların arasında kaldım
    Çatışma yüzünden okuldan eve gidemediğimiz zamanlar oldu.Ama hiç bir zaman bu ülkeye ihanet etmedim etmemde.sen orda rahat yatağında yatarken biz orada savaşın orasında büyüdük ve inandığım bir şey var bu ülkeye senden ve senin gibi düşünenlerden daha fazla yararım olacaktır

walla onur özür diledi.herkez hata yapabilir.başbakan bile demiyormu "deeğiştim değiştim gelişerek değiştim"onurda özürünü diledi.özürü kabul etmek büyüklüktür.
    ama bana göre bu ülkeye yararın cheye mao ya tapmakla olmaz.
    dipnot:nacizane benim fikrim...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

walla onur özür diledi.herkez hata yapabilir.başbakan bile demiyormu "deeğiştim değiştim gelişerek değiştim"onurda özürünü diledi.özürü kabul etmek büyüklüktür.
    ama bana göre bu ülkeye yararın cheye mao ya tapmakla olmaz.
    dipnot:nacizane benim fikrim...
    Ülkeye yararım sizin ocaklarda sabah akşam oturmaklamı olacak

Nesil
    2005
    Yer

Ülkeye yararım sizin ocaklarda sabah akşam oturmaklamı olacak
    güldürme beni ocakta sabah akşam oturmaklamı.orda bizim orda verdiğimiz seminerlerin yarısını tkpde bulamazssın.hiçbirşey yapmasan allah adını zikredip bir iki rekat yüzünü secdeye koyarsın.
    sana başımdan geçen bir olayı anlatayım.bir gün pirinçhanda oturuyordum bursada olanlar bilir.neyse oranın nargilesi mükemmel ötesidir.orda nargile içerken içeriye bağararak birileri girdi israilin lübnana girmemesi imza kampayası topluyorlardı.benim yakamda da 3 hilal rozeti vardı seminerden çıkmışım.neyse ben sordum nedir neyin nesidir diye anlattılar.BENDE İMZA ATTIM.çünkü bu olaya bende karşıyım.neyse laf lafı açtı bana tkpye gelip ortamı gör diye söz verdirdiler.bende orda neler yapılır diye çok merak ettim.biz söz verdimi tutarız dedim.gerekirse ölürüm dedim.herkez gitme dedi ama helleşip gittim.orda oturdum kendimi tanıttım bana anlatmaya başladılar.burda seminer verilir(gittiğimde en son semineri 2 ay önce vermişler.)ondan sonra burası karanlık oda lambaları yakabilirmiyim dedim hayır dediler içerden resmen leş kokusuna benzer koku geliyordu.bir açtım yerde kedi leşleri satanist işaretleri duvarlarda kanlar.dedim bunlar ne bizim grubumuzda satanist arkadaşlar var filan dedi birde aramızdaki çakallara cezasını verdiğimiz oda dedi((laf birde bize faşist derler).bir odada bir kız bir erkek yanlız kalmış çırılçıplak sevişiyorlar.biz odaya girdik hiç istiflerini bozmadılar ben hemen odadan çıktım burası neresi dedim çiftlerin kaldığı yer dediler.ben hayretler içinde kaldım oda bana şaşırdı bunda ne var diye.
    onu gördükten sonra direk çıktım ocağa gittim o ufak çayımı yudumladım oksijenimi içime doya doya çektim rahatladım.
    yukarıda yazdıklarım sanada normal geliyorsa devam edebilirsin.ülkeye çok faydan olur....

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri