Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Çaykur Rizespor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Keske Lugano rövansta oynayabilseydi bu defansla isimiz cok zor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

FB kazandı ama daha güzel bir performans sergileyebilirdi.. D.Kiev maçında böyle çıkarlarsa, Batuhan'ın da dediği gibi tur hayal olur. Fakat belki D.Kiev maçı için, bu maça gereken özeni göstermediler. Eğer dediğim gibiyse iyi olur.. Neyse, bekleyip göreceğiz..

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    vasatın üstüne çıkamadığı oyunuyla maçı 2-1 kazandı fener... kiev maçı öncesi hiç iyi sinyaller vermedi

Ben maçı stadda izledim, o kadar da kötü değildi Fenerbahçe. Kaleye toplam 30 şut çekti ve 18'i kaleyi buldu. Çok gol kaçırdı Fenerbahçe, sadece ortada appiah'ın olmamasından dolayı bir pres boşluğu vardı o kadar.

Ben Lugano da takıma katıldıktan sonra ve de Appiah ortaya geçince Fenerbahçe'nin yenilmez armada olmaya doğru gideceğini düşünüyorum. Güçlü ve de becerikli bir de forvetimiz olursa (kaleye sırtı dönük oynayabilen) çok daha üstün bir Fenerbahçe izleyeceğiz.

Talking

Quote Originally Posted by nurisahin
    ahh be neyse sağlık olsun bu arada 100.yılda fenere ilk golü altan atmış oldu hemen bi imzalı resim almam lazım ondan

...NuRiSaHiN...
    bende senden imza alcam
    2006 nın en salak davranışı diye
    muahaha

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wendel3272
    bende senden imza alcam
    2006 nın en salak davranışı diye
    muahaha
    Çocuk sana bişey mi dedi? Niye bozuyorsun anlamıyorum.. Senin yaptığın davranışın yanında o ne ki..?

Quote Originally Posted by WishbonE
    Çocuk sana bişey mi dedi? Niye bozuyorsun anlamıyorum.. Senin yaptığın davranışın yanında o ne ki..?
    sana ne
    ??

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri