Ben onayladım ama en ufak bir kavgada bile büyük cezalar alabilirsiniz.Herkesin yazdıklarına dikkat etmesini rica ediyorum, başka bir uyarı yapmam ..
Ben onayladım ama en ufak bir kavgada bile büyük cezalar alabilirsiniz.Herkesin yazdıklarına dikkat etmesini rica ediyorum, başka bir uyarı yapmam ..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu gerçekten büyük laf.. Bakalım buna Demirören ne diyecek?
Ben bir Fenerbahçeliyim çok görgüsüz ve ukalaca bir davranış olarak gördüm ama sadece bir hak veriyorum Carlos 2 saatte gekecek bir oyuncu değil...
Bence bu tür konuların onaylanmaması gerekiyor. Çünkü ister istemez tartışma çıkıyor -ki tartışma çıkmayacak konuda değil yani- Neyse..![]()
Onaylanmalı, nasıl ki diğer konu onaylandı, Demirören'in sözü onaylandıysa
Fenerbahçe yönetimi güzel bir açıklama yapmıştır bence. Fenerbahçe'ye üstü kapalı gönderme yapmıştı Demirören, buna güzel bir cevap verilmiş.
Roberto Carlos'un Beşiktaş'a gelmesi imkansız. Hem maddi hem de diğer sebeplerden dolayı. Fenerbahçe'nin aylardır uğraşıp alamadığı, Capello'nun bırakmadığı adamı bırakın 2 saatte getirmeyi, getirmek imkansızdır.
Fenerbahçe ne ya ..?Originally Posted by eGowiCh
Originally Posted by WishbonE
hooijdonkların ortega ların revivoların anelka ların alex lerin geldiği bir takım daha anlatimmi?
Küçümsemek de yok.Originally Posted by WishbonE
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fenerbahçe ne mi? Fenerbahçe'nin alamadığı oyuncuyu Beşiktaş alabilir mi, akıl var mantık var. Tarafsız bir görüş bu. Neden mi?
Bir oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmesi için etkenler:
1. Maddi sorun olmaz, iyi para kazanır.
2. Eğer Brezilyalıysa, hiç yabancılık çekmez, çünkü Zico, Luciano, Lugano, Alex gibi isimler vardır.
3. Zico sayesinde kolayca ikna edilebilir.
4. Muhteşem bir stadyum, taraftar ve tesisler vardır. Üst düzeydeki bu imkanlar onu cezbettirir.
5. Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterebilir. En kötü UEFA Kupası'nda.
Beşiktaş için:
1. Maddi kaynaklar sınırlıdır.
2. Fransız bile olsa ikna edilemez. Tigana etkeni yoktur. (Boumsong örneği)
3. UEFA Kupası'nda boy gösterir.
4. Şampiyonluk mücadelesi çok belirsizdir. 3 senedir şampiyonluk adayı olmasına rağmen lige ilk haftalarda havlu atmıştır.
5. Stad kapasitesi küçüktür, taraftarı farklıdır.
bence ilhan ekşioğlu doğru söylemiş
Kızıştırma ortalığı, küçümseme kimseyi.Originally Posted by eGowiCh
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
taraftarı nasıl farklıdır?
Uzatmayın lütfen.Gerekli cevabı ben verdim zaten.Originally Posted by Del Piero_10
Konuyu diğeri ile birleştirdim, çok gereksiz oldu galiba.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
şu her platformda beşiktaşla uğraşmaktan vazgeçsen nası olacak..Beşiktaş istediği her futboluyu alacak güçtedir..Aldığı oyuncularda bunun aknıtıdır..Fenerbahçeninde zamanında aynı şeyleri yaşadaığını hatırlatırım hemde 3 seneden çook uzunca bi süre..Originally Posted by eGowiCh
Nasılki biz fenerbahçenin idari ve mali yapısında konuşmuyorsak,TARAFTARINA DİL UZATMIYORSAK,bizim kulübüzle ilgili açıklamalarda dikkatli olmaya davet ediyorum herkesi..
Beşiktaşın mali yapısını nerden biliyorsun.?Genel kurul üyesisinde haberimiz mi yok ?
DedeCİm canım abim sen Aziz Başkana millet sayarken nerelerdesin yahuşimdi..
inanmayabilirsiniz, abartılıda bulabilirsiniz lâkin hakkında konuştuğunuz kişi Beşiktaşın başkanıdır.Kelimelrinizi ve uslubunuzu biraz daha dikkatli kurmanızı tavsiye ederim..![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Originally Posted by eGowiCh
1.fenerbahçe chelsea'dir beşiktaş ise milwall
2.ricardinho,kleberson,bobo ve nobre aslında brezilyalı değildir siz bilmezsiniz.
3.fener kievi eler şampiyonlar ligine kalır kupayı alır ama beşiktaş dandik uefa kupasında oynamaya mahkumdur.
4.roberto carlos 50.000 kişi kapasitenin altında stadı olan takımlara gitmemeye bir nevi and içmiştir.
5.evet fener taraftarı sıradandır beşiktaş taraftarı farklıdır.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Al bendende o kadar sanki bütün klup başkanları(Aziz Yıldırım da dahil olmak üzere) sütten çıkmış ak kaşık.Originally Posted by EreN
Böyle yazışmayalım kimi kimden koruyoruz ki...
Laz_Askerde geliyor arkandan bakalım neler yazacak..Originally Posted by koray_capello
Hİç Sabır denen şeyi bilmiyorsunuz bu yöneticiler boşuna burda sanki.
Lütfen.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Cevap verirken küçümsemek zorunda mısınız!Originally Posted by koray_capello
İkinize de ceza vereyim mi şimdi?
Egowich yazdıklarına daha fazla dikkat etmelisin, bir daha görmek istemiyorum böyle bir yazı.Bir cevap daha gelirse konuyu kitlerim, hepiniz ceza yersiniz..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
her zaman ilk başlatan daha suçludur bana göreOriginally Posted by ABOOO
ama nedense hep sonradan yazanlar ceza alır sistem böyle ne yaparsınOriginally Posted by Del Piero_10
kişiliğini sevmesemde aşşağılayıcı uslupla konuşulduğunu gördüğüm yerde aynı tepkiyi koyarım..inanmayan varsa Türkiye ve dünya gündemi adlı bölümü incelesin..orda bile sevmediğim kişiler hakkında aşağılayı konuşturtmadım,konuşturtmam(M.Ali Erbil hariç)..ihtar ederim uyarırım..Originally Posted by EreN
bu aziz yıldırım içinde geçerlidir,özhan canaydın içinde nuri albayrak içinde ,ilhan cavcav içinde..
herkes kelimelerini özenle seçsin lütfen..ve bilmediği konulara bulaşmasın..
ve aynı Ûslupla tek mesaj daha görürsem iş cengize kalmaz bilgilerinize...