-
25.Ağustos.2006, 00:38
bana göre bu trabznoda iş yok kayseri ondan daha fazla puan toplar
-
25.Ağustos.2006, 01:40
Rezalet futbola rağmen eledik ya gerisini konuşacak mecalim kalmadı.Herkese hayırlı olsun.Ömrümden ömür gitti.Allah'a şükürler olsun.
-
25.Ağustos.2006, 03:15
bu takıma bile az kalsın eleniyordu önümüzdeki turlarda allah yardımcısı olsun.
-
25.Ağustos.2006, 04:01
geçen yılın intikamını aldı. bu sene o şerefsiz rum lara yenilseydik çok koyacaktı. gene çok kötü bir futbol oynadı. Trabzon un işi bu sene zor...
-
25.Ağustos.2006, 11:01
TS nin cok acil onlem almasi lazim. Bence Lazaroni cok kotu bir secim oldu. Ayrica Fatih gitti takimin yarisi gitti. Cok saglam bir santrofor transfer etmeleri lazım. Ömer le Ersen le Umut la bu isler olmaz.
-
25.Ağustos.2006, 11:09
şimdi şöle bakalım TS nin orta sahası gayet güçlü bir orta saha marcelinho,yattara,gökdeniz,szymek çok ii
defansta bazı hatalar yapılıyor örneğin dün 2 kere defansta top yapılırkenkaptırdılar ama faulle kestiler riskli paslar atılmaması gerek
sıkıntı forvette umut ve ersen bu yükü kaldıramaz onun için ii diil çok ii bi santrafor alınması gerek
ayrıca Hasan ve Hüseyin derhal takımdan atılması gerek yaw hiç bi profesyonel takımda böle 1 pas yapamayan 2 adam görmedim zate Hasan ın her girdiği pozisyon faul Hüseyin zate şansa futbolcu olmuş heralde onun yerine hangi normal adamı koysan ii iş yapar onun için Hasan ve Hüseyin in gitmesi gerek
Lazaroni zate rezillik maçı izlio hamle falan yapmıo oyuncu tercihleri çoğu zaman yanlış gönderilmesi gerek
tura gelince rum takımını zor olsa bile berbat oynamamıza rağmen yenmek çok zevkliydi
ben TS nin UEFA da gruplara kalacağına inanıyorum
-
25.Ağustos.2006, 15:21
Turu geçtik oh be şu rumlara günlerini gösterdik.KIBRIS TÜRK'TÜR,TÜRK KALACAK.
Mesaj Yetkileri