Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: İlhan Mansız

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

senagale attığı dünya kupası tarihinin son altın golü ve yarı final maçındaki roberto carlosa attığı köşe bayrağı yanındaki çalım daha uzun seneler boyunca hafızalarımızda yer almaya devam edecek.

ancak kariyerinin buralara gelmesine beşiktaş yönetimi kadar maç içi davranışları ve fazlaca şımarık hareketleri de neden oldu.yıldız futbolcu olmayı kaldıramadı sorumluluklarının farkına varamadı.sakatlıklar ise başına hep bela oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ille herkes standart olacak değil ki düzenli yaşayacaak h.şükür gibi kendine bakacak olacak tabi ki kusur önemli olan takım olarak o na sahip çıkabilmektir para için satıpta arkasıdan konuşmak değildir.bana göre şu an oynuyor olsa bankosu olurdu milli takımın o zaman kayıp türk fotbolunundur.çok geziyor bardan çıkmyor demek kolay sahip çıkabilmek önemlidir.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by WishbonE
    Böyle güzel, hoş bir geçmişi olan futbolcunun bu durumlara gelmesi gerçekten kötü.. 2002 DK, BJK'da oynadığı zamanlar falan aklıma gelince tuhaf oluyorum ..
    ya senegal e attığı gol ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

almanyada mankenlik yapıyordu galiba...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ben ilhanin ankaragucune geldiginde cok sevinmistim yeniden parliyacak yeniden milli takima yukselecek diye ama olmadi

ilhan kendi kendini bitirdi. o kadar şımarmaya hakkı yoktu. hakettiği yeri de buldu...

ilhanın senegal maçındaki gölünü ve bir tv dizisindeki ankaragücüm formalı halini hatırlamak istiyorum kendi kendisini yaktı

bu adamin kusadasindan beri kronik sakatligi war , samsunda oynarken ve onu bjk ye getiren en onemli ozelligi oldurucu deparlariydi

ilhanin o diz sakatlignda be 1 mac war 2 mac yok olmaya basladgnda bu son belliydi arkadaslar , bide ustune almanyada tedavi oldugu sirada araba carpinca ustune tuz biber oldu

yazik oldu , bundan sonra reklamlarda ve dizilerde izlerz artk ve son olarakta belki devre arasinda jubilesnde

Ilhan icin soylenecek o kadar sey varki. Hirsi azmi mucadelesi. Yukselisi ve cokusu.Bir bjkli olarak gercekten severdim onu.Ama asla benim icin bir efsane degildi.Cok iyi oyuncuydu.Hatta simdi herkesin hayran oldugu Umit karanla ayni stildeydi ve ondan cok daha iyiydi. 2002 de Krala futbol hayati bitti diyenler Ilhani oldugundan cok yuksek yerlere cikardi.Belki japonyaya kendi istegiyle gitmedi ama Bir beckham gibi olma firsatinida tepti. Bjk ondan sonraki forvet sIKINTISINI herkes biliyor.

Ilhan iyi topcuydu hos topcuydu.Ama benim icin asla bir MAF degildi. Isallah bundan sonraki hayatinda basariLI OLUR

S-B-Z Misafir

reklam filmlerinde oynadığını hatırlıyorum.
    bence kendisine yakışan en iyi meslekte aktörlüktü,hakettiği yeri buldu sonunda.
    ne demiş atalar;
    "herşey aslına rücu eder(yani döner)"
    o da döndü aslına

Nesil
    2006

İlhan Mansız'ın karekteri bence yıldız olmayı kaldıramadı! Samsunspordayken hem beşiktaşa hem Galatasaraya imza atmıştı ve daha en başında iki kulübü karşı karşıya getirmişti. Sonra yaptıkları da ortada zaten... Her oyuncu yıldız olmayı kaldıramaz! Göreceksiniz Ribery de çok yetenekli olmasına rağmen çok büyük bir yıldız olamayacak. Çünkü yıldızlık demekherşeyiyle yıldızlık demek. Buna karakteri de dahil!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Şimdi de Magazinlerde görüyoruz tesadüfen programın tekinde gördüm seray sever le ilhan mansız diye haberler çıkıyo . yazık etti kendine ...

futbolu bırakmış artık reklamcılık yapcak mış ve oyunculuk

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

futbolcuyken de yapıyodu nasıl olsa onun için sorun olmaz ...

YALAN HABER:ElaziĞspor İlhan Mansız la GÖrÜŞÜyor....Mansız'ın cuma günü Elazığ da olacağı ve Haftasonu oynanacak Samsun maçında ilk 11 oynaması bekleniyor....

16. Default

ilhan elazığa giderse belki yeniden kafası eser yeniden oynar

nedenı çok basıt gece hayatı vardı düzenli bir yaşantısı yoktu tabi birazda şanşsızdı sakatlıklar pesını bırakmadı adamın....

Elazığ a mı geliyo İlhan:... yanlış duymadım dimi... memleketime bak be İlhan Mansızları alıyo... ah bide 1.lige gelip kalıcı olsak daha ne isterim

istemeye istemeye adamı yolladılar sakatlıklar geçirdi düştü ve daha da kalkamadı

Para için Japonya'ya gitti, buda onun sonu oldu

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri