ajax'ın stadı gibi olacak. ben de öyle biliyorum. tüm gs camiasına hayırlı olsun!
ajax'ın stadı gibi olacak. ben de öyle biliyorum. tüm gs camiasına hayırlı olsun!
Gs nin kasasından para çıkmayacağı söyleniyor. ama bazı arkadşaalr heralde heberi okumadan yorum yapıyor. Öncceden gene bu siteden haber almıştık stad hakkında zaten. amsterdam arena tipi olacağı ve stadı arena şirketinin yapacağı biliniyordu...
Hayırlı olsun ama bana göre hiç bir stadda Samiyen Havası olmayacaktır.
Abi inşallah yapılır da yeni stadımıza kavuşuruz
ne kadar zamanda biter abi bu yaa?? ömrümüz yetmez herlade bu stadı görmeye.
yapımına 2007 de başlanacağı vce yabancı bir şirket yapıpta işletme hakkını alacağı gözönüne alınırsa çok sürmez sanırım
Stad beleşe geliyor![]()
Yapılacağına inanmıyorum zaten, ama yapılması da çok hayırlı olmayacak. Kendi özkaynaklarımız ile seyrantepeye stadı biz yapmış olsak, mecidiyeköye yapılacak plaza veya iş merkezinden gelecek yılda 15 milyon $ ye yakın gelirimiz olacaktı.. çok değil 5 senede amorti ederdik stadın maliyetini. Veriyoruz muhteşeme arsayı, gidiyoruz şehrin dışına.. Tapu bize verilse bile, Fenerbahçe'ye de verilecek; Aziz Yıldırım yolunu bulup, stadın çevresine kompleksleri diker biz de bakarız.
Abi size ne gs nin parasından.Stadı yapıyormu yapıyor.Bu kadar...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bi temel atsalar gerisi gelirde yapılamadı bi türlü.Originally Posted by hp-fm-gs
Arena şirketinin yaptığı stadlar harika oluyor.Bunların son örneği de Allianz Arena.Umarım bir an önce stad inşaatına başlanır ve 2 sene içinde bitirilir.
abi allianz arena süper yaw stadın dışı renk değiştiriyo walla süper.keşke o tip bişi yapsalar.
O stadın maliyeti de süper ama.Originally Posted by FenerBahceLi
![]()
Bize Amsterdam Arena teknolojisinde bir stad yeter.![]()
e tabi yani ama o stadı lastik firması yaptırdığı için mali kaynağı fulda yada bridgestone olması lazımdı. o yüzden stad üsten bakılınca lastik şeklinde.