ben oynamam ya işim olmassOriginally Posted by scolari12111
![]()
ben oynamam ya işim olmassOriginally Posted by scolari12111
![]()
Beşiktaş bu sene bomba gibi bence bu maçı alır
herzaman derimki %51 konyasporluyum,%49 beşiktaşlıyım
ama konyasporun bu yıl 2 maçınıda bizzat stadta izledim.bu maçta konyasporun hiç şansı yok.BJK çok rahat kazanacak bu maçı.
konyasporda ciddi sorunlar var çünkü,son olarak en iyi oyuncularımızdan erhan albayrakta kadro dışı bırakıldı.
yönetimin inatla konyasporu bitirmeye ve ligden düşürmeye uğraştığını düşünüyorum yoksa bu kadar ihanet etmezlerdi bu takıma.
ve istiyorumki bu hafta bjk kazansın,hemde farklı kazansınki,ya teknik di,rektör sağlam gitsin ya da yönetim bu konyaspor için en hayırlısı olacak.
ve şunu biliyorumki nurullah sağlam bu takımla en fazla 5 maça daha çıkacak.
ben hala 2-2 diyorum![]()
Güzel kadrosu ve gol yollarında sıkıntı çekmeyen Beşiktaş, Konyaspor karşısında mutlak favori. En az 2 farkla yenerler.. Ricardinho yedek çıkacak ama eğer erkenden oyuna alınırsa; ondan 1 gol bekliyorum. Haydi Rico![]()
burak bence bu imkansız bir tahmin ben her iki takımıda çok iyi tanıyorum ve geçen yıllardaki gibi değil konyaspor.Originally Posted by hurmet
fark olacak bu maçta.
olsun ben konya puan alır diyorumkonya bi süpriz patlatır
![]()
bura iddaa platformuna döndübende yapiim bari
bence bu maç 1-1 berabere biter yada BJK 3-1 alır yani ilerleyen dklara göre deişebilir
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
aman patlatmasın yoksa bu nurullah sağlamı imaknı yok göndermez bu yönetimOriginally Posted by hurmet
kızgınlığım yönetime sana değilyanlış anlama
![]()
,heheOriginally Posted by şampiyon
valla bizde Denizliye puan kaybetsekte Lazaroni gitse
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
e tamam sende taktın 2 ye haOriginally Posted by hurmet
![]()
Benim memleketim Konyaspor olduğu için kazanmasını istiyorum çünkü Fenerden sonra onu destekliyorum ama iyi futbolun kazanması daha çok istediğim olacaktır inşallah mücadeli bir maç izleriz.
Beşiktaş 3 atar Konyaspor'a.
Ricardinho kondisyon eksikliğinden yedekmiş. Bu yüzden Tigana-Demirören arasında gerginlik çıkmış. Bence ne olursa olsun Rico oynamalıdır, taraftarın huzuruna çıkmalıdır. Ölüsü yeter. Oynamazsa stadı dolduran taraftara ayıp olur. Rico'yu izlemek istiyorlar besbelli, tüm biletler tükenmiş.
kastın mı var bize burağımOriginally Posted by hurmet
ama sana rağmen alacaz maçı![]()
bence bu macı alırız haydı kartalım
ya konuşmyaın boşuna bitmiş bir maç banko bjk siz hala oynamadınız mı iddaa sabahtan beri diyorum ayıp size![]()
Originally Posted by scolari12111
kusra bakma
Originally Posted by pessy
bu olmadı kardeş yazık değil mi bana kaç kere yazdım buraya oynayın diyeşimdi yenilirse de gelmeyin kapıma sakın paralar gitti senin yüzünden diye:
ama siz oynayın diyemiyorum maç başladı
![]()
maç 90 dk her şey olabilir:
[SIGPIC][/SIGPIC]
burak atcak demedimmi1-0
burak attı golü ama elle almıştı hakm göremedi
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
gooooooooool golllllll burak bjk 1-0 konyaspor
görseler şaşarım zateOriginally Posted by Jesus_FB
[SIGPIC][/SIGPIC]
yordanov attı 1-1 oldu
konya çok baskılı oynuyor bu dakkalarda
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
oo frikikten attı
[SIGPIC][/SIGPIC]
İbrahim Toraman kırmızı kat gördü dk.20
BJK için işler zora girdi
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bjk 10 kişi skor 1-1
Çok tehlikeye girdi..
Kartlar havada Uçuşuyo
[SIGPIC][/SIGPIC]