o nu bilmem de stad geliştirme süper olur.
o nu bilmem de stad geliştirme süper olur.
bence süpper bişey olur ama bu olayı biz değilde başkan yapsın bize bilgi versin...
keşke olsaydııı
bence çok güzel bir fikir değil çünkü bu bir futbol oyunu ekonomi oyunu değil zaten gerçek hayatta ekonom futbolu katlediyor bırakın bari fm de bu olmasın ayrıca bizimde manager olarakbu işlerle uğraşmamız saçma olmazmı takımlamı uğrşca yoksa finanslamı bırakın bari onu yönetim ayarlasın
Ama şöyle bir şey olabilir personellere ek olarak ekonomist eklenebilir bizde takımın başına iyi bir ekonomist getirerek takımın finas işlerini onunyönetimne bırakabiliriz
So what?
Saike
abi o zaman bende çek kırarım tefecilik yaparım olmaz mı?
temiz futbol kardeşim zaten gerçekte futbol endüstri olmuş bari oyunda temiz kalsın![]()
Fm Daha DoĞru DÜzgÜn Hatasiz Bİ Serİ Çikartamadi Kİ Bunlari Bekİlİyosunuz
Tek eklemelerini istediğim stadyum olayları.
Mesala takımın profit'i uçmuş. Para bol! Confi. bölümünde bile delighted with financal status yazıyor.
Ancak o kadar istememe rağmen stad yaptırmıyor başkan. Yok efendim gereksizmiş bık bık bık ötüyor.!
bencede kötü olur heralde
ya borsa yerine şimdi bizi yani menejeri gece kulubunde yakalasalar yani söyle yazsa xxx xxxx menejeri xxxx barda mankenlerle flört ederken yakalandı falankulüpte bir daha olmasın falan dıye yazı yazsa cok ıyı olur ya tabı zordur yapması bilnmez bizde istek bitmez. Başkan xxx sabahki antereman öncesi menejeriyle yaptıgı toplantıdan sızan haberlerde menejerine cok kızdıgı ifade edildi ayrıca bir daha olmamasını istedi. Basın mesuplarının sorularını yanıtlayan menejer xxxx onlar arkadaslarımdaı az eylendık dedı ama maçın kaybetmesınden sonra bunu yapması ayrı bir gerginlik yarattı gece hayatını seven xxxx bakalım önümüzdeki günler bir kaçamak daha yapacak mı...
muhuhuhahaha amma olur ha yada söyle .. xxx menejer xxx clubun arka kapısında kaçarken yakalandı basın mesuplarının sorularını yanıtlayan xxxx sadece eglenmeye geldıgı yanlız oldugunu ıdda etsede bir bayanla cıkarken görüldügünü yalanladı bakalım xxx kulüp baskanı bu olaydan sonraki tavrı ne olcak..
bence borsa olayı olmamalı bide stad olayına gelrisek,stad büyütme taraftar sayısı ile orantılı.stad dolmazsa her maçta başkan büyütmüyor.bana saçma gelen bir stad o takımda sadece continental oyuncular varsa full doluyor.
Bence eklenmesin.. Zira en önemlisi borsa ve yatırım çok ayrı bir dünya. Çünkü çok detaylı ve karmaşık konular var orda.. Ona dalarsan menejerlikten koparsın. eğer borsa tarzı bir oyun diyorsan öyle oyun var. Onu oyna derim. Ben zaten bu işlerin içindeyim bütün gün borsa, dolarla uğraşıp kafayı yiyorum burda bir de eve gelip oyunda bunu düşünürsem ben tırlatırım. Rahatlamam lazım![]()
Ayrıca dünyadaki örneklerde hiçbir menejer bu tür şeylerle ilgilenmez. Yani ilgilensede klübü için değil kendi yatırımları içindir. Klüp için bu işleri yapan ayrı bir ekip olmalı ya da başkan yapmalı.
borsa manager değilki oyunun ismi ....![]()
ne gerek var bence saçma hiç güzel olmazdı bence diğer menejerlik oyunlarında olabilir ama
ya ben oyunun 2006 dan cok ayırt edici bi farkını göremedim beyler warmı böle elle tutulur bişey?
walla ben olcaaanı sanmam
Bence de güzel fikir ama.Olmazdı!
ya bunu baskan ayarlamalı cunku o dedıgını kac kısı yapabılır..ayrıca bunun oyuna uygulanması cook uzun ve sure gerektırır
güzel olmazdı bence. ama benım fıkrım bahıs oynamak olsa ıyı olurdu seklındedır
İyi olmazdı.Mesela ben bu tür işlerden zerre anlamam ve hiçbir şeye anlam veremem.Benim gibi bir çok arkadaşımız var.Sırf bu yüzden değil,oynun anlamı değişir olay kar-zarar oyununa dönerdi.Boşver kalsın böyle![]()
Valla sana Capitalizm diye bir oyun var özellikle 2. si oldukça güzel onu oynayabilirsin...borsa, ekonomi, ticaret hepsi var...![]()