hiç bir alexin yerini tutamaz
hiç bir alexin yerini tutamaz
Abi öylede adam geldi 32 yaşına.Artık yenilik istiyorum.Ne olursa olsun...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
david jimenez silva yı al o zaman..inşallah paran yeter
Abi yedek var.Bak a m ksımını sayayım.
Tevez-AM/FC
İ.AKIN-AMLC/FC
Sezer-AMLC/FC
Efecan-AMRLC
Alex-AMLC
Hamit Altıntop-D WBR/AMC
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Aslında doğru alex'i satıp başka bir yere yabancı alabilirim.....
Abi dur kadroyu ss ile atayım.....
Kalede hakan canbazoğlu diye bir eleman var;abi adam coşmuş süper...diğerleri volkan babacan,volkan demirel...
Eğer brezilya ligi açıksa Alberoni diye bir adam var onu al.Geleceğin Alex'i olarak gösteriliyor zaten.Ve inanılmaz işler başarıyor.
Şimdi ne yapacağıma karar veriyorum zaten...
Abiler essien 18değerinde.Arsenal 65 veriyor.Satıp kimi alayım.Acele yardım edin....
Abi dc içinde yardım et......
valla Alberoni'yi iyi kapmışlar.Dc için gioda-ponce klasik isimler.Bir de Brezilya'da bir oyuncu buldum.Lucas Rocha çok sağlam.ve çok genç.Bir bak istersen.
bir de Arama yapıp Lim10 yazarsan.Lim10 kardeşimin yazdığı konuları görürsün.Lim10 dc'ler diye konusu oalcaktı.gir bak.hepsine kefilim oradaki oyuncuların.
Abi udinese'den 21 yaşındaki brezilyalı felipe'yi aldım.Bakın nasıl sizce.....
en iyisi alex ama eğer veritabanında varsa emil gargarov da çok iyi.mesela daniel bilos bunları da öneririm
Abi o iş tamam.Sağol....
Kardeş Messi veya Roncatto
celsinho...
kardeş ben matias fernandez diyorum adam süper yahuuuuuuuuuuu
beyler sızce cıft defansıf ortasahayla oynuyorum gs deyım macheronuyu aldım yanında ucuz bırını tavsıye edermısınız
beyler bana genc bır on lıbero soyleyın yerlı veya yabancı masckeronunu yanında oynayabııcek bı adam olsun![]()
fahri tatan.eğer barcelogs'nin update'ini yapmadıysan 1 m£'a gelir.
Arkadaşa sonuna kadar katılıyorumOriginally Posted by denizimo
![]()
Bence messiyi almalısın ordaki en iyi adam o(tabii gerçek mevkiisi ML ama....)
vander vaart var super bi oyuncu sora ryan babel var
Abi o iş tamam diyorum.Yazmayın sağolun....
dostum kapo yu dedin mi hiç hem solda hem de amc oynayabiliyor süper bir oyuncu olmazsa evandro roncatto ve ya dalessandro kalsstorm bi de tabii ki mokoena