ben digeo lugano yo kacirdim bir ben istiyorum diye nerdeyse butun takimlar teklif yapiyor ve birde bu kerlon kac yasinda ve cruziero da mi oynyor
ben digeo lugano yo kacirdim bir ben istiyorum diye nerdeyse butun takimlar teklif yapiyor ve birde bu kerlon kac yasinda ve cruziero da mi oynyor
cok mu iyi kerlon
jonathas diye bi oyuncuyu kaçırmıştımm çok iyi oyuncuyduu 20 yaşında olmasına ragmen bütün kulüpler peşindeydiii en sonunda liverpool a gittii :d bnde ozamnalr trabzondumbütün servetimi wermiştim yinede gelmemiştii...
![]()
![]()
arijen robben
![]()
![]()
ikinci senemdi Bursaspor da
ilk önce ömer çatkış beni satıp gs ye gitti
sonra emre gitti
sonuç acı oldu ama
tk yi 94 dk lık maçta 94:45 te
şampiyomnluğuda nomral olarka gs den almıştım
bir keresinde de motta yı yabancı kontenjanından trabzona kaptırdım![]()
Olcanı Beşiktaşa kaptırmıştım bir de şekerspordayken sergeni sevillaya kaptırmıştım
freddy adu... benim sözleşme teklifini düşünürken birden barcelona çıktı ortaya![]()
patrik evrayı kaçırdım chelsea yi gitti![]()
Kerlon'u kaçırmıştım![]()
ben kakayla anlaşıom ama sadece menejeri devreye girio.başkada kaçıdığım olmadı
Çok oyuncu kaçırıdım. En kötüsü Galatasaray'la Carlos Magno'yu alacaktım. Fenerbahçe kaptı![]()
ben de fenerbahçe de serkan balcı sözleşme teklifini reddetti sonra da real madrid'e gitti.
makinwa yı real madrid e kaptırdım :S
Ben Alex'i Milan'a kaptırdım. Sözleşme teklif ettim bi türlü kabul etmedi. Kaçtı Milan'a,Bende değeri yaşı ilerlediğinden dolayı 2 Milyon Dolara düştü adam Milan a bi gitti 12.500 Dolar oldu.
olmazmı allah kahretsin cska moskova nın kalecisi ıgor akınfeev'i listeme ekledim teklifi bastım cska göndermedi oyuncu gelmek istedi klüple arası bozuldu adam OLYMPIC LYON' a gitti şimdi en pahalı kaleci way anasını be...
bn moutinhoyu kaçırdım.süper oyuncuydu 20 yaşında teknik hızlanma bitiriş fln 20ydi.kaçırdım.ama başka kulüplerde alamadı kendi takımında kaldı ama bu sezon kesinlikle alacağım.ayrıca nihat podolski lahm hamit sezer öztürk hepsi bende yani fenerde kaptığımda oldu yani
i**untayı kaptırdım juve yeben 20 vermiştim anlaşmıştık. baktım juve 14 vermiş kabul etmişler bende 14 verdim ama bu sefer juve yi tercih etti
![]()