Teşekkürler arkadaşlar..
Hiç üşenmedim arkadaşım..
Teşekkürler arkadaşlar..
Hiç üşenmedim arkadaşım..
eline emeğine sağlık
kardess helal olsunn sagolasunn bu aradaa yaa seınn bolee cok ıyı bı turk forvet warmı warssa alllah razı olsun yoksada allha razı olsun yada yabancıı bole 20 yaslarında genc ıyı bır oyuncu
delgadom sana serkan gedik i önrrim kaliteli bir oyuncu...
gerçekten iyi bir araştırma yapmışsın,saol
SEVGİN yapmıs gene yapacagını ESKİ GÜNLER canlandı birden gözümde HEYT be ne günlerdi.
NEYSE LİSTE Cok saglam ve gereken ÖVGÜLERİ'de almıs zaten.
Sağol.. Valla yine eski günlerdeki gibi yaparız bi liste..
Teşekkür ederim arkadaşlar...
Hatem Ben Arfa >>>>>>Adu>>>>>>Herkese onerırım
hepsi birbirinden güzel ve kaliteli ellerine saglık...
harikaa kardeşşşş harikaa
ya yeni tespit ettim ama cok mukemmel bi futbolcu ilk yıl degerleri dusuk olabilir ama yinede ii oynuo ilk yıl as olmasın yedek olsun arada oynatın 1 ya da 2 sezon sonra bu adam super oluo ismi:daniel urbano (daniel olmaya bilirde ona yakın bişe:P) urbano yazın cıkar romanın alt altyapsında oynuo bi goz atın derim ben![]()
![]()
bravo süper yazmışın abi
çooook saol kardeş emeğine sağlık ben yeni başlamıştım oyuna gerçekten çok işime yarıyacak![]()
ELLERİN DERT GÖMESİN SÜPER CALİŞMAOriginally Posted by carsilican
arkadaşlar sizce oyunun (gs alabileceğim) en iyi kaleci nedir size sormak istedim stekelenburg demeyin çünkü 10M daha ucuz sene sonu mondi gidio da
Arkadaşım bu tür sorularını benim konuma değil, başka konulara yazmalısın..Originally Posted by ibrahimovic R
ya bende ii şut atan attığını vuran bi amc arıyorum diego figueredo demeyin sakın adam uzaktan bi tane bile atamadı uzun şutuda 20,walla söylerseniz çook sevinirim bu arada öyle 40 milyon dolarlıkta olmasın o kadar param şimdilik yok en fazla 15-20 milyon dolar olsun,şimdiden hepinize tşk
ronaldo ii bi amc war mı bildiğin?attığını gömen bi amc walla şu anda ona çook ihtiacım war rocheamback war ama oda pek ii değil ya![]()
Arkadaslar listeye bakar isinize yarar oyuncuları alırsınız ama siz burayı platform gibi sorularla donatmıssınız. Sorularınıza yanıt Konularda mevcut ben bakıorum sizin sorularınıza ve cevaplarıda yazıor diger konularda biraz arastırsaydınız keske.
Elinize Saglik Kardeşlerim....
Originally Posted by Cristiano Ronaldo
ya abicim süper bi inceleme.. emeğine sağlık da...senden bi ricam var..bunları shortlist olarak hazırlayabilirmisin...çok ii olur ..ltfn bak mail adresimi veriiim.. orada görüşebiliriz.. çok makbule gecer..
[email protected]
![]()
bi mail at..ltfn
+1111111111111111111111111Originally Posted by RoCCo_42
Kardeş ellerine sağlık gerçekten ellerin dert görmesin ama ben birşey söylemek isterim yıllardır oynarım bu oyunu yemin ederim ezbere adam almıyorum artık araştırıp kendin keşfetmek gibisi yok bence Fm de çok fazla oyuncu var birde herkes kendi bulsa merak etmeyin çok zevk alırsınız sadece tavsiye beyler ama yanlış anlamayın tekrar teşekkürler
![]()
![]()
kardeş döktürmüşsün be eyvallah![]()
emeğine sağlık tşk
klavyen dert görmesin emeğine ellerine sabrına sağlık![]()
![]()
![]()
Eline sağlık mükemmel olmuş
eskişehirsporda kaleci sinan ören, defans harun yıldız, orta saha-forvet berkay onarıcı
Kardeş, benim konumu kullanmayın diye kaç defa tekrar etmem gerekecek?Originally Posted by berkayon
Oyuncu Önerme konusunu boş yere açmadılar herhalde..!![]()
teşekkürler çıktı alıp astım desem inanırmısın?
eywallah ssüper olmuş