trasnfer yapabiiyozmu bari butçeleri vvarmı![]()
trasnfer yapabiiyozmu bari butçeleri vvarmı![]()
var ama cok azOriginally Posted by crazysebo
öyle bi lig var mı![]()
Çok saçma bir konu direk gereksiz mesajlara bence.
ARKADAŞIM SANA GÖRE SACMA AMA BU KADAR KİŞİ HAYBEYA Mİ MESAJ ATTIOriginally Posted by Jeust
ben japon ligini çok merak ediyom orada çok hızlı japon oyuncular var nasıldır acaba?
abi hızlı koşan japon mu var en fazla pacesi 15 bellki vardır japon lar ağır koşamıyolar güçsüzler...Originally Posted by VahdeTrabzon
ben oynadım cok sevkli herkes kazma![]()
Hiç işim olmaz o liglerle ben kendi ligimi oyniyim bi ilk önce![]()
ben oynadım sıkıldım biraz farklı liglere kayım dedimOriginally Posted by The Champion
![]()
![]()
![]()
abi japon ligini deneyin adamlar başarı gördükçe transfer kaynağı buluyolar![]()
denedim o ligi ama yanlış takım almışım ilk gümledimOriginally Posted by sivaslizoro
Sİzoynayin Sonra Şuraya Yorum Yazin GÜzelse Bİzde Oynariz Zaten Heyecan Verİr Mİ Acaba
HER KONU AÇOLDIĞINA AYNI ŞEYİ TEKRARLAMAK ZORUNDA MISIN SENDE BU BİR TİK OLMUŞ SANIRIMOriginally Posted by Jeust
![]()
Hll böle serüvenler yeni ufuklar açar insanlarda.
evet acar ama sen oynadınmı?Originally Posted by ufuksann
evet japonya ligi çok güzel![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
south africa ligi de sarmıyo dilözellikle orlando pirates yada kaizer chiefs ile...
Ya arkadaşlar endonezya liginde ne işiniz var ya?![]()
endonezya lgi cok kaliteli bir lig öyle demeOriginally Posted by Kara_Kartal1903
her macta 7 yada 6 gol atıyorsun ve yiyorsun?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
arkadaşlar ilk sesn ve şampiyonluk değil sonunculuk
güzel birli fg
endonezya ligini kurupta naapcaz
buyrun bakın:
http://s11.bitefight.net/c.php?uid=28821