uğur yıldırım kanat adamı ne alaka aurelio dan iyi?Originally Posted by villamania7
uğur yıldırım kanat adamı ne alaka aurelio dan iyi?Originally Posted by villamania7
ya abi mevki olarak deil aurelioyu alıonuz kendi vatandaşımızı almıyoruz o bakımdan yani kalite olarak uğur yıldırım
iistiyosa oynamasın onun yerinde az yetenekli olsada oyuncularımız gençlerimiz war..milli takımda oynarken türklük ruhu olmalı
abi böyle adam görmedim resmen bu adam dönek
hollandadayken ben holandalıyım
iş olmayınca türküm
türk olmak o kadar kolay değildir
alınırsa faydalı olur ama hollandayı seçmiycekti...
walla artık bütün ülkeler akıllandı kendi ülkesinde oynayan çift pasaportlu oyuncuları hemen bir maçlıkta olsa kadroya alıyolar ... adam ilerde yıldız olursa diye ... sonra da bir daha oynatmıyolar ...
bırakacak bu işleri biraz erkek olacak dönmek yakışmaz benim bildiğim erkeğe zamanında kendini bvirşey sandı şimdi yerlerde sürünüyor daha da sürünür birşey de olmaz futbolcu olarak.
Bir Ersun Yanal sinirin uğruna Türk Milli Takımını satıyorsan,bırak Türkiye'yi Türkiye'Ye komşu olan ülkelere bile gelme...
kendi takımı Heerenveen de bile uzun zamandır ilk 11'de oynayamıyordu bu hafta ilkkez oynadı. bir frikik ödülü kazandıktan sonra adam kendini ronaldinio filan sandı heralde. ben tam oldum havalarına girip çuvalladı. ersun yanal'ı bahane edip türk milli takımına tenezzül etmedi, hollanda milli takımında da fiyasko oldu. Marco van Basten o kadar yıldızın arasında ona zaten zor şans verebilirdi. gelmemesine dramatik mazaretler uydurmaya çalışıyor ama hollanda televizyonuna verdiği açıklamalarıda eminim hatırlıyordur. bundan sonra havada 40 taklada atsa herşey boş. hepsi kendi tercihiydi, kendi kendini bitirdi geçmiş olsun..
burda konu baslığı yanlış bence hollandadan vazgecen uğur diyor.ama normalde öyle değil işte uğur hollandadan vazgecmedi hollanda uğur'dan vazgecti gerceği böyle
Uğur Yıldırımı uzundur izlemiyorum ama performansını yükseltirse sanıyorum faydalı olacaktır ama Memet Topuzu kesmeeyecek durumdaysa almaya gerek yok
Ben istemiyom, Hollandayi secti o bi kere.
oynamak istiyorsa orda oynasin onu zorlayan yok
Yahu adam Hollanda milli takımına alınmayınca bizim milli takıma kapağı atacak.Yağma yok Uğur Yıldırım!
Ugur yildirimin hic maclarini izlemedim ama onun bir serbesvurus ustasi oldugunu biliyorum.Hemde genc
Bence Turk milli takimina kazanilmasi gereken yildizlardan biri olabilir.
oynarsa iyi olur yaa hiç olmazsa duran toplardan kazanırız bi kac gol daha