Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Sende mi Ilic !!!

Nesil
    2006
    Yer
    İst Sokakları

İlicin bu resmini sabah gazetesine yolladım

Ayrıca benim bi bosnak arkadas var fb macına gidip kezmanın kafasına ayran atacakmıs
    HArbiden gercek

Nesil
    2005
    Yer
    ev

ilic ya da bi başkası önemli değil bu olay böyle uzatılırsa yapmıyacak adamda yapar üstüne gitmeyi bırakın zararı herkese olacak bu kesin adam Türkiye'de henüz gol bile atmadı atsın bi bakalım (Kezman) ne yapacak görürüz eğer öyle iğrenç ve ırkçı bir tavırda bulunursa onun cezasını kesin stadda seyirci kulüpte yönetim keser bunu yapmıyacak kadar kimse kansız olamaz çünkü

Nesil
    2006

Arkadaşlar dikkat ediyorumda tek burada değil başka yerlerdede bu olay olmuş ve biz bunun üstüne konuşuyoruz gibi yorumlar yapıyoruz İliç bir sezondur bu hareketi yapmadı büyük ihtimallede biliyordur bunu yapınca neler olacağını bana göre İliç bu hareketi damarına basmadıkları sürece Türkiye'de yapmayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Arkadaşlar dikkat ediyorumda tek burada değil başka yerlerdede bu olay olmuş ve biz bunun üstüne konuşuyoruz gibi yorumlar yapıyoruz İliç bir sezondur bu hareketi yapmadı büyük ihtimallede biliyordur bunu yapınca neler olacağını bana göre İliç bu hareketi damarına basmadıkları sürece Türkiye'de yapmayacaktır.
    sadece iliç değil bunu kimse incinmedikçe yapmaz. nitekim kezman bu hareketi bosna maçında yapmıştı.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bazı susulması gereken konular vardır onlar hakkında ne kadar çok konuşursanız canınız o kadar sıkılır bırakın bu konuyu, kabuk tutmuş yarayı deşmeyi ne Boşnakları üzün ne Kezman'dan-İlic'ten geçin üstelemeyin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İliç yada Kezman bu hareketi umarım yapmazlar..yapmadan tartışma manasız bir hal aldı..konu kilitlenmiştir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri