zico nun bu konuya mutlaka bi cözüm bulması gerekir.
zico nun bu konuya mutlaka bi cözüm bulması gerekir.
qtm başladı yine bize sallamaya...
Arkadasım bende Fenerliyim takımıma cokta baglıyım ama kötü yanlarını görmemezlikten gelirsek tartısmazsak o da olmaz körü körüne baglılık olur yanlısları görmemezlikten gelmemeliyiz bence Alex böyle yapacaksa 1 dk bile durmasınOriginally Posted by NOT_ALONE
Fenerbahçe Cumhuriyeti
inşallah hep böle olmaz
Bu haberin ne zaman yapilacagini cok merak ediyordum. Ve ilk macta yapildi, bravo... Biraz bekleseydiniz bari, bi resmi mac olsun, FB yenilsin, Kezman gol atamasın, o zaman yapın ki, daha etkili olsun.![]()
beyler bu kadar cabuk karar vermek cok sacma. medya takımı kötülemek için elinden geleni yapıyor buna fırsat vermemiz lazım. ben kesinlikle alex böle yapmaz demiyorum ama biz bu olayı böle büyütürsek taraftarlar olarak alex eminim böle yapmaya baslıycak. aziz yıldırım eger anelka olayında böle bişey olduysa hem zico yu uyarmıstır hem de kendisi bu olayla ilgilenmiştir. anelka da böle hata yapılmıstır. şimdi ise bunun önlemi alınmıstır. medya nın ortalıgı karıstırmak için verdiği bu haberleri pek umursamamak gerek
ve e-mali ye katılıyorum.ben bi kac mac beklerler bu haber için diye beliyordum. ama adamlar en basit macta tv de bile yayımlanmayan bi macta bu haberi cıkarttılar. fb tv belki yayınlamıstır ama böle basit bi takımla yapılan macta bu kadar kolay i şekilde yorum yapmak cok sacma olur.
yapmam kardeşim o adamında yapma sebebi farklı zatenOriginally Posted by NOT_ALONE
hiçte saçma değil ama anlamıyorsunuz sadece aynen senin gibi böyle bişeyin olmıyacağını ve bunun TE-SA-DÜF'ten ibaret olduğunu artı yönetimin böyle bir olat-ya izin vermesininde imkansız olduğunu söylüyorumOriginally Posted by crespo009
Alıştık artık. Alex hep böyle yapıyor. Değişeceğinide sanmıyorum. Aslında Fener Kezman yerine bi tane daha Brezilya'lı alcaktı forvete tam olcaktı![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
medya nın uydurması
medya nın uydurması
medya nın uydurması
![]()
ya arkadaslar hemende alexi sattınız ayıptır yaa.. bu adam değilmi ki nerdeyse attığımız her golde parmağı olan... lütfen böyle yok kezman ı unuttu yok brezilya lıları koruyaor lütfen böyle seylere gülüp gecelim....
alex o macta kezmanı 3 kere bariz gol şansına soktu kezman atamadı deivid gol attı hemen alec suclu oldu türk medyası işte ne beklersin
Şimdi bir maçta pas verecek oyuncu olduğumuzu farzedelim. Önümüzde gole yakın iki futbolcu var. Bir tanesinin üzerinde iki defans oyuncusu, bir tanesinin yakınında ancak duran bir adam var. Hangisine pas atmak daha doğru?
Alex'in profesyonelliğe aykırı bu davranışı yaptığına ihtimal vermiyorum, kaldı ki, Alex, Nobre ve Anelka yanyana oynarken hep Nobre'yi mi tercih etti?
alex bilerek yapıyor cunku deivid i alex getirtdi kezmanın maçlarda gol atacağını biliyor yuzu kara cıkmasın diye
evet doğru sölüyo bu adam bizi şampiyon yaptı şimdide adamı kötülüyosunuz !Originally Posted by premium907
![]()
Originally Posted by Murderer26
Deivid i ALEx getirtti ? Lütfen bu ne demek biri acıklasın ? bizim teknik direktörümüz, baskanımız aciz dimi deivid almaktan. biri bu ne demek acıklasın cok merak ettim !!