fazla iyi değil bu adam
fazla iyi değil bu adam
lugano baya ii ama eduyu fazla bilmiyorum
Originally Posted by eGowiCh
ön sözlesme yapılmıstır belki sadece. sonuc tr ye gelince asıl imza yı attı. dogru diil mi?
bu adam fenerin adını bile teklif götürmeselerdi zor duyardı bırakın milan istiyordu real madrid istiyordu diye buna gerçekten inanan var mı yaw
çok doğru sölemişsin.bazıları da diyoki,fenere kendini göstermek için gelmiştir....kendisini göstermek için fenerbahçe ye gelmez.çünkü fener,kendisini gösterebileceği türden bi klüp deil..sakın bunu yanlıs anlamayın..yani avrupa liglerinde oynayan bi takım deil..bakın tevez e kendisini göstermek için west ham a gitti,awrupa dısındaki bir klübe deil..umarım anlamıssınızdırOriginally Posted by soykaaa
tevez ii bi futbolcu deil. balon. ii deil derken abartıldıgı kadar deil kesinlikle. gercekten ii olsaydı west ham alamazdı zaten.
cok basit düşünüyorsunuz yaa. adam aa milan gelmiş onalara gidelim. o büyük fener den. aa real madrid te var robinho da orda gidelim gidelim tüm yıldızlar orda. bu kadar kolay mı karar veriyor futbolcular. biras daha mantıklı olalım
chelsea onu daha pişmediği için almadı..premier lige alıştığı an göreceksin nerde oynadığını..tevez abartıldığı gibi bir oyuncu deil ölemi..türkiye maçında görücez..bizim defansla dans edecek.ozaman bu açıklamalarını geri alırsın heraldeOriginally Posted by M@kiN
Pişmediği için almadı diyemeyiz. Eğer premier lig'de pişsin sonra alırız diye düşünseydi bu yıl alıp bir takıma kiralardı. Ama West Ham'dan seneye bu yılki fiyatının daha üstüne verip almak zorunda kalacak seneye.Originally Posted by tardelli11
arjantin de ilk 11 de cıkarsa izlerimm kocum ben bi daha izlemek istiyorum zaten. daha kesin karar ımı vermedim.
izle we kararını wer.umarım objektif olursunOriginally Posted by M@kiN
chelsea dan bahsedioruz.essien i uçuk fiyata alan,adı şanı duyulmamıs oyunculara hayında görmediği kadar para weren chelsea...tevez i de alır merak etme..tabi ondan önce dawranan çıkmazsa..Originally Posted by zikko