Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Edu'yu Kandıramadılar

fazla iyi değil bu adam

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

lugano baya ii ama eduyu fazla bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Bir oyuncu 6 ay içinde 2 kulübe transfer olamaz. Böyle bir madde var yanılmıyorsam. Mesela, 1 Haziran'da FB'ye gelen bir oyuncu, 1 Ağustos'ta başka bir kulübe gidemez, FIFA kurallarına göre.

ön sözlesme yapılmıstır belki sadece. sonuc tr ye gelince asıl imza yı attı. dogru diil mi?

bu adam fenerin adını bile teklif götürmeselerdi zor duyardı bırakın milan istiyordu real madrid istiyordu diye buna gerçekten inanan var mı yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by soykaaa
    bu adam fenerin adını bile teklif götürmeselerdi zor duyardı bırakın milan istiyordu real madrid istiyordu diye buna gerçekten inanan var mı yaw
    çok doğru sölemişsin.bazıları da diyoki,fenere kendini göstermek için gelmiştir....kendisini göstermek için fenerbahçe ye gelmez.çünkü fener,kendisini gösterebileceği türden bi klüp deil..sakın bunu yanlıs anlamayın..yani avrupa liglerinde oynayan bi takım deil..bakın tevez e kendisini göstermek için west ham a gitti,awrupa dısındaki bir klübe deil..umarım anlamıssınızdır

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

tevez ii bi futbolcu deil. balon. ii deil derken abartıldıgı kadar deil kesinlikle. gercekten ii olsaydı west ham alamazdı zaten.

cok basit düşünüyorsunuz yaa. adam aa milan gelmiş onalara gidelim. o büyük fener den. aa real madrid te var robinho da orda gidelim gidelim tüm yıldızlar orda. bu kadar kolay mı karar veriyor futbolcular. biras daha mantıklı olalım

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by M@kiN
    tevez ii bi futbolcu deil. balon. ii deil derken abartıldıgı kadar deil kesinlikle. gercekten ii olsaydı west ham alamazdı zaten.

cok basit düşünüyorsunuz yaa. adam aa milan gelmiş onalara gidelim. o büyük fener den. aa real madrid te var robinho da orda gidelim gidelim tüm yıldızlar orda. bu kadar kolay mı karar veriyor futbolcular. biras daha mantıklı olalım
    chelsea onu daha pişmediği için almadı..premier lige alıştığı an göreceksin nerde oynadığını..tevez abartıldığı gibi bir oyuncu deil ölemi..türkiye maçında görücez..bizim defansla dans edecek.ozaman bu açıklamalarını geri alırsın heralde

Quote Originally Posted by tardelli11
    chelsea onu daha pişmediği için almadı..premier lige alıştığı an göreceksin nerde oynadığını..tevez abartıldığı gibi bir oyuncu deil ölemi..türkiye maçında görücez..bizim defansla dans edecek.ozaman bu açıklamalarını geri alırsın heralde
    Pişmediği için almadı diyemeyiz. Eğer premier lig'de pişsin sonra alırız diye düşünseydi bu yıl alıp bir takıma kiralardı. Ama West Ham'dan seneye bu yılki fiyatının daha üstüne verip almak zorunda kalacak seneye.

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

arjantin de ilk 11 de cıkarsa izlerimm kocum ben bi daha izlemek istiyorum zaten. daha kesin karar ımı vermedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by M@kiN
    arjantin de ilk 11 de cıkarsa izlerimm kocum ben bi daha izlemek istiyorum zaten. daha kesin karar ımı vermedim.
    izle we kararını wer.umarım objektif olursun

Quote Originally Posted by zikko
    Pişmediği için almadı diyemeyiz. Eğer premier lig'de pişsin sonra alırız diye düşünseydi bu yıl alıp bir takıma kiralardı. Ama West Ham'dan seneye bu yılki fiyatının daha üstüne verip almak zorunda kalacak seneye.
    chelsea dan bahsedioruz.essien i uçuk fiyata alan,adı şanı duyulmamıs oyunculara hayında görmediği kadar para weren chelsea...tevez i de alır merak etme..tabi ondan önce dawranan çıkmazsa..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri