Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: Tümer mi ? Tuncay mı ?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

eşşek yüküyle para alan tümeri takımdan kesmek kolay değil.bir maç iki maç kesersin sonra ya tümer mızmızlanmaya başlar ya da fener yönetimi kendi kendine bu adama neden bu kadar para veriyoruz der.zaten daumun gelmesiyle futbolu yokuş aşağı giden bir tuncayın uzun süre ilk 11 oynayıp tümeri kesebilecek formu bulacağı da muamma.ha fener tümer sol kanattayken başarılı olurmu bana sorarsanız zor..

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Tümer Alex le aynı anda oynamamalı. takımın savascı bi futbolcu ya ihtiyacı var ortasaha da. bana sorarsanız. sol kanat banko tuncay. tuncay mı tümer mi yerine alex mi? tümer mi? diye sormalıyız. alex ile tümer mac cok zora girmedikce aynı anda sahada olmamalılar. yoksa takım gücü bir hayli düsüyor.

Tümer Alex e göre daha mücadeleci bi oyuncu. cok fazla deil ama en azından saglam bir fizige sahip. ikili mücadele ye girebilecek bi futbolcu. fb de tümer ilk55 dk oynayıp yerine alex in oyna alınması en dogru karar olur bana göre. ama yedek te kalacak alex kesinlikle takımdan soguyup bi sürü olay cıkmasına sebep olur. bence en ii yapılacak sey Alex i satıp savascı,mücadeleci bi oyuncu almak ve tümer i de o gelecek kişinin altın yedegi yapmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ben kendi fikrimden ziyade birşey söyleyeceeğim kesin ve kesin tuncay oynayacaktır tartışması bile yapılamaz ben daha 2 hafta önce demiştim tümer eski tümer değil bu saatten sonra forma bulması da çok zor.tümer 2. adam olmayı kaldıracak biri değil sergen le de yaklaşık olarak sürtüşmesi bu yüzdendi bana kalırsa tümer in fb macerası uzun sürmeyecek ve taraftarı olduğu takımdan inat uğruna ayrılmanın bedelini mutsuz olarak ödeyecek.

tartışmasız tuncay oynamalı... oyunun ilerleyen zamanlarında özellikle deplasmanlarda öne geçtikten sonra forvetlerden biri cıkarılmalı alex o bölgeye kaydırılıp tümer i onların arkasına atmalıdır... iç saha maçlarında ise tümer veya tuncay ın fazla farkedeceğini düsünmüyorum.. bence herseyden önemlisi zico her futbolcudan yararlanmalıdır.

Tuncay'ın forvet, Tümer'in solda kullanılması mantıklı, ancak şu anda F.Bahçe'nin şablonu buna müsait değil yeni transferler ile birlikte. Ben maça göre diye düşünüyorum, hatta maça göre ikisi birden oynayabilir ya da hiç oynamayabilir.

Tuncay'ın hırsı ve isteği Tümer'de zerre kadar yok, kaldı ki, Tümer'in yeteneği de Tuncay'da yok. İkisi birbirlerini tam olarak tamamlıyor. Zico'nun zayıf takımlara karşı Tuncay'ı, güçlü takımlara karşı tecrübesinin de avantajıyla Tümer'i kullanacağını düşünüyorum.

tümeri bosuna aldınız

7. Default

Quote Originally Posted by Murderer26
    tümeri bosuna aldınız
    tümerin ölüsü yeter kessin tuncayı alsın tümeri tuncay martins gibi yıpratıcı yorulmuş defansların tehlikeli ismi gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Tabiki.. tuncay

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Tümer i bosuna mı aldık ??? ??? ???? ???? ??? ?????.

tümer belki bizde yedek kalıcak ama uzun süre ama bi cok futbolcu nun birden altın bi yedegi olarak kalıcak. Tuncay ı cıkar al tümer i, alex kırmızı mı gördü al tümer i.gerekirse forvet e dahi alınabilir. forvetlerden biri sakat. tuncay ı cek ileri koy yerine tümeri. tümer 100 yılın en ii transferlerinden biri !!

Nesil
    2006
    Yer
    gebzee

tuncay hırsı yeter
    :s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

tümer altın yedek olur diyorsunuz da tümer yedek olmayı kaldıracak bir oyuncu değil.sorun çıkarmaya başlayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

tümer in sene basındaki acıklamalarını hatırlatırım. yedek kalmak gibi problem yasamaz .sadece her yedek kalmıs futbolcu gibi mac eksikliğinden kaynaklanan performans düşüklüğü yasar. zaten besiktas ta da yedek deil miydi .son 1.5 yıldır. tümer böle bi sorun yasatmaz eger medya bu olayında üstüne böle cok gelmezse

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by M@kiN
    tümer in sene basındaki acıklamalarını hatırlatırım. yedek kalmak gibi problem yasamaz .sadece her yedek kalmıs futbolcu gibi mac eksikliğinden kaynaklanan performans düşüklüğü yasar. zaten besiktas ta da yedek deil miydi .son 1.5 yıldır. tümer böle bi sorun yasatmaz eger medya bu olayında üstüne böle cok gelmezse
    bjk de yedekti veya değildi ne oldu 2. adam olduğu gibi sorunlar çıktı kaldı ki fanatik bir bjk li olmasına rağmen ayrıldı bu yüzden sorun yaşayacağı kesin.

14. Default

Quote Originally Posted by scolari12111
    bjk de yedekti veya değildi ne oldu 2. adam olduğu gibi sorunlar çıktı kaldı ki fanatik bir bjk li olmasına rağmen ayrıldı bu yüzden sorun yaşayacağı kesin.
    nerden biliyosun fanatik bjk lı olduğunu hiç bireşy olmaz tümer yedek kaldıramaz saçma saçma yorumlar yazmayın

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

tümer belki fanatik bi bjk li ama adam oradan baskıya dayanamadıgı ve para konusunda anlasamadıgı için ayrıldı. bu gercekten o futbolcu kaliteli ise futbolunu etkilemez. etkiliycekse zaten o cok istikrarsız bi futbolcudur. ii bir futbolcudur denmez. sergen e bakalım adam koyu atcı ve bjk li ama adaam hiç cekinmeden her takımda çatır çatır oynadı.bana mısın demedi. profesyonel yani. tümer i belki cok abartırsanız anelka nın gitmesine neden olundugu gibi sacma haberler yaparsanız kötü oynayabilir. yoksa benim tümer den hiçbi süphem yok elinden geleni yapar fb için. ve artı bjk yüzünden olusan bi hırs var. bunu gözardı etmemek gerek
    dediler arkasından onun vadesi dolmus,satıcı,para göz ama o bunu syleyen bjk taraftarını yanıltacaktır ve şimdiye kadar cıktıgı maclarda etrafımdaki bu tür sacma yorumlar yapan tüm bjk liler ezildi....

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

belki yeri değil ama tümer bahsi geçtiğinden burada sorayım dedim..
    ne oldu bu tümerin askerlik muhabbeti bi bilgisi olan var mı acaba..

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Lübnan'a gönderseler ya..

Del Piero_10 Misafir

Thumbs up

Quote Originally Posted by meddah
    Lübnan'a gönderseler ya..
    süper fikir

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

bencede

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bana saçma yorum yapma diyen arkadaşlar bence de şu ana kadar gösterdi kendini tümer!! atıp tutan sizsiniz futbolu sadece günlük yorumluyorsunuz.geçmişi irdelemiyorsunuz.sonuçta bunlar da insan evet sergen her yerde oynadı tümer de oynayabilir ama yedek kalması o nun için büyük sorun teşkil edecektir ayrıca yaşı geçmiş filan demedim ben aksine şu an türkiye nin bölgesinde en iyi oyuncularından tabi formda olduğu zaman.

Quote Originally Posted by NOT_ALONE
    nerden biliyosun fanatik bjk lı olduğunu hiç bireşy olmaz tümer yedek kaldıramaz saçma saçma yorumlar yazmayın

birader hele sen hiç takip etmemişsin futbolu tümer in geçmişini öyle ki bana nereden biliyorsun diyorsun.

21. Default

Quote Originally Posted by scolari12111
    bana saçma yorum yapma diyen arkadaşlar bence de şu ana kadar gösterdi kendini tümer!! atıp tutan sizsiniz futbolu sadece günlük yorumluyorsunuz.geçmişi irdelemiyorsunuz.sonuçta bunlar da insan evet sergen her yerde oynadı tümer de oynayabilir ama yedek kalması o nun için büyük sorun teşkil edecektir ayrıca yaşı geçmiş filan demedim ben aksine şu an türkiye nin bölgesinde en iyi oyuncularından tabi formda olduğu zaman.

birader hele sen hiç takip etmemişsin futbolu tümer in geçmişini öyle ki bana nereden biliyorsun diyorsun.

tümeri sen mi büyüttün veya kendin röpartaj mı yaptın beşeğinimi salladın

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by NOT_ALONE
    tümeri sen mi büyüttün veya kendin röpartaj mı yaptın beşeğinimi salladın

sen ne yaptıysan aynısın yaptım.ama sanıyorum ki spor basınını senden çok takip etmişim!

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

baska diicek bişi yok kusura bakma

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

biraz tümer biraz tuncay oynar zaten tümer bu takımda kalıcı değil

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bence tuncay oynar..tümer gidici.en çok 2sezon oynar

Sheriff Misafir

Bence ikiside oynayacak!Kim kesilecek gibi bi soru gelmesin bilmiyorum

tümer tek devrelik oyuncu 2. yarılarda faydalı olabilir
    tuncay bu takıma şart zaten savaşan oyuncu başka yok

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Quote Originally Posted by soykaaa
    tümer tek devrelik oyuncu 2. yarılarda faydalı olabilir
    tuncay bu takıma şart zaten savaşan oyuncu başka yok

katılıyorum ama benim sorum nie tuncay la tümer i karsılastırıyoruz
    alex mi tümer mi daha ii bi soru olur. tuncay mac boyunca oynıyacak kapasiteye sahip bi futbolcu. oyundan cıkmak gecen sene tuncay ın moralini cok bozmustu hemde yerine semih giriyodu. tümer yada alex ten biri ilk 55 dk . sonra oyuncu degişikiliği gerekir. iikisi de macın kaderini degiştirilebilecek bi futbolcu ama ikiside kosmuyor. alex yorulmamak için macı tamamlaya bilmek için geri hiç dönmüyor. zico böle söledi roportaj da. ikisi degişerek oynasınlar hem de daha cok mücadele etsinler.ellerinden geleni yapsınlar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by M@kiN
    katılıyorum ama benim sorum nie tuncay la tümer i karsılastırıyoruz
    alex mi tümer mi daha ii bi soru olur. tuncay mac boyunca oynıyacak kapasiteye sahip bi futbolcu. oyundan cıkmak gecen sene tuncay ın moralini cok bozmustu hemde yerine semih giriyodu. tümer yada alex ten biri ilk 55 dk . sonra oyuncu degişikiliği gerekir. iikisi de macın kaderini degiştirilebilecek bi futbolcu ama ikiside kosmuyor. alex yorulmamak için macı tamamlaya bilmek için geri hiç dönmüyor. zico böle söledi roportaj da. ikisi degişerek oynasınlar hem de daha cok mücadele etsinler.ellerinden geleni yapsınlar
    Zico takımı yaparken bile Alex'e danısıyor onu yedek bırakabilirmi Geriyede tek secenek kalıyor sol kanat için ya Tümer ya Tuncay
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

keske böle olmasa. gönderseler alex i. alsalar saglam bi futbolcu. sadece top oynayan ve kosan bi futbolcu . ahhh ahhhh

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri