bence böyle durumlarda oynamanın sıkıcı olduğu takımlara geçilmeli olmıycak işler yapılmalı bütün takım satılmalı yerlerine yeni gençler alınmalı. sonra eski oyununu özlersin. yada git maç izle bi tane canın çeker.
bence böyle durumlarda oynamanın sıkıcı olduğu takımlara geçilmeli olmıycak işler yapılmalı bütün takım satılmalı yerlerine yeni gençler alınmalı. sonra eski oyununu özlersin. yada git maç izle bi tane canın çeker.
ya bende de öyle 2-3 gün ara verdim ama yinede oyunu açıca sıkılıyorum nasıl ya***am ara versem de olmuo
3-5 ay hiç oynama..![]()
:P
ara sıra ara vermek rahatlatıyo adamı.ama 3-5 ay ara vermek ne diyosun kardesim yainsan kudurur bea....
ya deişik ligler all
Benim İçin 4 Oyun Var fm , pes , cod ,gta codla , gtayı bitirim bi daha onları oynamam geri kaldı 2 oyun önce fmye baslarım canımmı sıkıldı hemen pese gecerim pesden mi sıkıldım hemen fmye gecerim böle devam eder benim
Ben fm den sıkılınca Fifa kuruyom.![]()
bence bu isteksizliğinin üzerine git.Ben istemediğim zaman zorla da olsa oynuyordum.Sonra oyunda bir noktaya geliyorum ki çok zevkli oluyor.
dısarı cık
kızlarla gez
pes5 veya we 10 oyna![]()
kız olsa 5 dakka durmamda isteOriginally Posted by erdemerok
![]()
Beyler yardım canım sıkıldı oyundan tatile çıkıp duruyom napmam gerek bi çare bulsak bana![]()
Yeni TSI güncellemesini yükle![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...