Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 75 sonuç

Konu: 200.000 Futbol Sever!

Quote Originally Posted by dnz498
    biz sadece Galatasaray taraftarını değil futbol seyircilerini bekliyoruz stada
    Ben stada Bi Fenerbahçe'linin Veya Bi Beşiktaşlının gelecğini sanmıyorum...
    Bu Benim fikrimdir...Tabiki bana katılmayan olabilir...

Quote Originally Posted by hurmet
    otobüsle geliyorum sabahın 7sinde izmirden çıkıcam 16:30da istanbuldayım gece 2 arabasına binip geri dönücem 11:30 da izmire yani 28 saatlik bir serüven beni bekliyor... buna değer bence...
    umarım stad dolar ve güzel bir futbolda izleriz inşallah herşey güzel olacak
    şahsen ben seni tebrik ediyorum .. ben olsam ordan buraya gelmeyi bırak gelmeyi düşünmem bile

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    Ben stada Bi Fenerbahçe'linin Veya Bi Beşiktaşlının gelecğini sanmıyorum...
    Bu Benim fikrimdir...Tabiki bana katılmayan olabilir...

sitemizdeki jesus_tarık geliyo mesela eren nickli arkadaşımızda bi terslik çıkmazsa gelicek....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbuldan. Karizma Derecesi:Üst Düzey

bir fbli olarak ozellikle psv macına gidecegim
    Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yani şunu çözmemiz lazım aslında galatasarayın avrupa maçı sadece gsnin değil bütün türk milletinin maçıdır...aynı zamanda fb,bjk,ts,kayseri hepsi dahil tabii buna bende eğer imkanım olursa uefada fb maçına gitmek istiyorum açıkçası...bundanda sonsuz mutluluk duyarım...

eren ve jesus_FB (2 fenerli) maça bizimle gelecek hatta benim vaktim olsa ben randers maçına gidicektim ama vakit ve nakit yok...

Bunlar çok güzel şeyler. Türk takımları UEFA ve Şampiyonlar Ligi'nde bütün Türkiye taraftarları tarafından ezeli rakip olsalar dahi birbirlerini yürekten desteklemeleri kadar güzel birşey olamaz. Helal olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Olympiakos maçı stadın ilk açılışı idi.. sanırım yola çıkmam ile eve dönmem arası 11 saat sürmüştü. ( şehiriçi evet )

sora lig maçlarında ise otobüsle döneyim dedim, bursa deplasmanından taraftar otobüsü ile daha hızlı döndüğümü farkettim.

araba ile gitsen benzin biletten daha pahalı oluyor; hele bi de erken çıkmazsan yolda kalıyorsun..

fb maçında 70 bin kişi vardı doğru, ama maç gündüzdü ve o sene 50 bine yakın kombine satılmıştı; sadece derbiler için o bileti alanlar bilirim; hatta ben trabzon ve bjk maçlarına gitmemiştim, astarı yüzünden pahalıya geliyordu.

uzun lafın kısası; eğer bu 3 maçlık kombineler en azından 30 bin satmazsa o stad boş kalacaktır.

850 tane otobüs maç çıkışında hazır bekletileceği açıklandı yani ulaşım sorunuda ortadan kalktı... bence çok kişi gelecek

Nesil
    2003
    Yer

850 otobüs nereye ama ?
    bakırköye bıraksa kaç yazar veya taksime.. gecenin 1inde asy ye bostancıdan, tuzladan maltepeden gelenler nasıl dönecek evine ? o yüzden gelemiyoruz maça. yoksa sorun para falan değil.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bende o stadtaki ilk olimpiakos maçına gitmiştim o gerçekten bir felaketti ama sonra gs lig maçlarını orda oynamaya başlayınca herşey güzel oldu bence...ben maça otobüs ile geliyodum ve dönüşlerdede otobüslere binip çok rahat dönüyodum sanıldığı kadar sıkışıkta olmuyo otobüsler...bunun yanında gaziosmanpaşada (yani stadla 50 km var heralde aramda) oturuyorum ama dönüşlerimde pek sorun yaşamamıştım...tabiki mecidiyeköyden dönüş gibide beklememek lazım sonuçta orası şehir dışı biyer oraya göre hızlı ve kolay dönmüştüm ama...

edit:tabiki stadtan evin önüne kadar bırakmalarını bekleyemeyiz dimi belli başlı bazı noktalara bırakmak zorundalar sonuçta

esenlerede varmış otobüs benim içinde sorun olmayacak

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    esenlerede varmış otobüs benim içinde sorun olmayacak

esenlerin içine gidiyodur o otogara uğrayacağını sanmıyorum siz metro istasyonunda inip metroya binerseniz daha rahat gidersiniz gibime geliyor...

farketmez esenlere gidiyorsa ordan buluruz çaresini

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bilet fiyatları ucuz yol sorunu ortadan kalktı 200 000 kişi olur bence daha fazla bile olabilir

karamsarlığa gerek yok....
    maç öncesi taraftarı coşturacak açıklamalar taraftarların stada gelmesine yetecektir....
    Galatasaray taraftarları arasında en çok sevilen isimlerden en azından bazılarını o maçı izlemeye davet ederseniz ve geliceğini açıklarlarsa boş bilet bulunmaz...
    demek istediğim isim sanırım anlaşıldı...

bu tarz organizasyonlar çok ilgi çeker....

avatarımdan dolayı yanlış anlamayın ama ben gs taraftarının dolduracağını sanmıyorum olimpiyatı.liverpool maçı iddialı olursa belki...ama biletler sudan ucuz olursa o zaman dolabilir

bende ilk maç için BALIKESİR/Susurluk tan otobüsle istanbula gelicem haatta hurmet ile birlikte gelecez. sonra da turksportallı aslanlarla beraber izlicez şampiyonlar ligi maçını çok güzel olacak

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

niye sanılmıyorum acep bende onu anlamış değilim vede dolarsada bahane bilet fiyatlarımı olacak bu seferde..

ilk mac için stadın buyuk bi kısmının dolacagına pek süphem yokta sonrası için karamsarım... insallah düşündüğüm gibi olmaz gs gruptan cıkar en azından uefa da yoluna dewam eder..( bu dileklerimde samimiyim.. her ne kadar bizi sewmeselerde bu böyle.}

Nesil
    2003
    Yer

Neyse; kombine alacak olan Kapalı veya Numaralı alsın. Açıktan hiçirşey anlaşılmıyor çünkü.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Yonetim akıllıca is yaptı ve CL icin kombine satisi yapiyor. Cok cok akillica, ben GS taraftarı olsam ve istanbulda yasasam kesin alırdım kombine.
    Hatta GS taraftarı olmasam ve İstanbul'da olsam almayı dusunurdum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

vallaha o fener maçına gittiğimde o stadı 72000 seyicile gördüğümde dudağım uçuklamıştı şimdide dolarsa vay vay vay vay . süper olur maç vallaha.

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ermoon

Not: Stadın %15 Japon olacağından rahat dolar

evet japonlarında yardımıyla doldururuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yalnış duymadıysam 3 maça 30 milyon dedi çok ucuz bi rakam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Arkadaşlar şu an sirkecide japonlar günü.Sayıyorum 13 tane GS Inamoto formalı japon geçti ve bir o kadarda formasız

beyler istenilen rakam oluşursa Galatasaray ın elde edeceği hasılat ne olur????

Quote Originally Posted by fmsmyrna
    yalnış duymadıysam 3 maça 30 milyon dedi çok ucuz bi rakam
    abi o fiyata anca gol sesi duyabilirsin...kale arkası

Quote Originally Posted by baron
    beyler istenilen rakam oluşursa Galatasaray ın elde edeceği hasılat ne olur????
    borcun %0.1 ini kapatır sanrım:d

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hasılatın daha kasaya girmeden gideceği yeride ayarlamıştır onlar..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by nart_susruko
    hasılatın daha kasaya girmeden gideceği yeride ayarlamıştır onlar..
    o kesin her zamanki gibi bir yere sabitlenmiştir nasıl olsa bizde alacaklı çok

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri