ultiatom nedirki ben valla hiç ultimaton vermiyom direk isstifa dilekcemi vriom:d
ultiatom nedirki ben valla hiç ultimaton vermiyom direk isstifa dilekcemi vriom:d
ilk defa dün kabul etti özhan baba stadyumu büyültcekmiş.![]()
ben bi kere para istemiştim vermişlerdi....ama ikinci isteyişimde şutladılar...![]()
artık cozdum abı oyunu azcık sızde cımrı olun baskan transfer ısteyınce sızde almaın bıraz onlarda surunsun sora sızde onlardan ısteyın kabul ederler ama sımdıden solıyeyım 3 4 seneden ve basarı yakalamadan denemeyın yoksa![]()
![]()
![]()
ben transfer bütcesi istiom (milan ,, juve ,,, inter ,, roma ,, chelsea vs.) gibi takımlara ilk geldiğimde hemem bütcenin 2 katını veriyolar ültimatom butonu cıkmıo bende bide hemen kabul ediolar........................
Chelseada cok kupa aldım . Sıcak bakmıyolardı.ultimatom diyom zorla veriyolar benim gibi bi hocayı kaybetmektense![]()
![]()
ben verdim stadyum konusunda gs yönetimine paşa paşa kabul etti taraftarda baskı yapmıştı.
beni kovmuyorlar
ben fenerde verdım baskan yaptıkların ıcın senı affedıom bır daha olmasın dedı
beni hep kovuyolar..akıllandım bende..bi daha yapmıyorum..
avrupa kupalarını alınca hemen çakıyom ultimatomu kabul ediyolarr![]()
ben bi kere stad kapasıtesını arttırdım sonra başka bişey istedim bi ültümatom kovuldum 2. defada affetmediler sonra en son kaydettiğim yerden dewam kayıtlı oyunlar sağolsun![]()
Originally Posted by rekliox
Originally Posted by PESkolik
sizi TÜRKÇE konuşmaya davet ediyorum!
-------------------------------------------------------------------------------
konuya dönersek ültimatom 2006'da bir defa denedim o da ters tepti, çok geçerli bir sebebiniz yoksa; sırf inat olsun diye yapmanızı tavsiye etmem
arkaslar sakın baskanlara kafayı takmayınn hele aziz babaya adamı kızdırırsanız adam sizi keskin nişancıyla bile vurdurabilir
aga bi kupa al ustune bas ultimatomu
2013 sezonuna geldım 7 sene lıg kupası 4 sampıonlar lıgı 3 super muper gene kowdu azız baskan ne ıs annamadım oysakı stad ın buumesı kendı ıslerıne de gelır walla