Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Başkana Ültimatom Verme

ultiatom nedirki ben valla hiç ultimaton vermiyom direk isstifa dilekcemi vriom:d

ilk defa dün kabul etti özhan baba stadyumu büyültcekmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ben bi kere para istemiştim vermişlerdi....ama ikinci isteyişimde şutladılar...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

artık cozdum abı oyunu azcık sızde cımrı olun baskan transfer ısteyınce sızde almaın bıraz onlarda surunsun sora sızde onlardan ısteyın kabul ederler ama sımdıden solıyeyım 3 4 seneden ve basarı yakalamadan denemeyın yoksa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben transfer bütcesi istiom (milan ,, juve ,,, inter ,, roma ,, chelsea vs.) gibi takımlara ilk geldiğimde hemem bütcenin 2 katını veriyolar ültimatom butonu cıkmıo bende bide hemen kabul ediolar........................

Chelseada cok kupa aldım . Sıcak bakmıyolardı.ultimatom diyom zorla veriyolar benim gibi bi hocayı kaybetmektense

ben verdim stadyum konusunda gs yönetimine paşa paşa kabul etti taraftarda baskı yapmıştı.

beni kovmuyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben fenerde verdım baskan yaptıkların ıcın senı affedıom bır daha olmasın dedı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beni hep kovuyolar.. akıllandım bende..bi daha yapmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

avrupa kupalarını alınca hemen çakıyom ultimatomu kabul ediyolarr

ben bi kere stad kapasıtesını arttırdım sonra başka bişey istedim bi ültümatom kovuldum 2. defada affetmediler sonra en son kaydettiğim yerden dewam kayıtlı oyunlar sağolsun

Quote Originally Posted by rekliox
    ark lar aramızda baskandan bise isteyipte baskan istemeyince ültimatom weripte yaptıran war mı ben ültimatomu werince ne kadar basarılı olursam olayım adamlar kowuyo
    Quote Originally Posted by PESkolik
    ültimatom vermeyin yaw işinizden olma ihtimaliniz çok yüksek

sizi TÜRKÇE konuşmaya davet ediyorum!

-------------------------------------------------------------------------------

konuya dönersek ültimatom 2006'da bir defa denedim o da ters tepti, çok geçerli bir sebebiniz yoksa; sırf inat olsun diye yapmanızı tavsiye etmem

14. Default

arkaslar sakın baskanlara kafayı takmayınn hele aziz babaya adamı kızdırırsanız adam sizi keskin nişancıyla bile vurdurabilir

aga bi kupa al ustune bas ultimatomu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2013 sezonuna geldım 7 sene lıg kupası 4 sampıonlar lıgı 3 super muper gene kowdu azız baskan ne ıs annamadım oysakı stad ın buumesı kendı ıslerıne de gelır walla

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri