Hakanın kadroda işi ne yahu??Başka adammı yok??Originally Posted by RuGbY_038
Hakanın kadroda işi ne yahu??Başka adammı yok??Originally Posted by RuGbY_038
abi gökhan sakattı tabi ya nyse nihatı aldı oyuna
takımımız 1-0 öne geçti şükür daha fazla bekliyoruz gol nihat
Neyseki gol oldu, rakip açıldıkça daha çok pozisyon bulacağız, farkı arttırabiliriz
ya abi fatih terim de tekkeyi çıkardı hakanı çıkarmadı yaw
Çanakkale geçilmez oyunuyorlar
Hakan duran toplardan kafa golü atabilir, ondan çıkartmamıştır
abi durum 2-0 oldu gol tümer ama beni tatmin etmedi skor daha![]()
Oynanan oyunda beni tatmin etmedi
kötü oynarayarak kazanıyoruz bi norvec falan bizi bu oyunla dagıtır...
dağıtmak ne kelime bizi parçalar
abi maç bitti ama durum kötü ya bence maltaya en az 5 atmalıydık
hakan şüküre laf diyenler nerdesiniz kralım yine 2 aisit yaptı
Hakan'ı çıkarmadı, niye kadroya aldı diyoruz hatta ben bile niye oynuyor diyordum ama bugün 2 assist yaptı. Hakan'ın ölüsü bu takıma yetiyormuş, demekki üstüne alternatif yokmuş!
Bunun yanında yavaş yavaş kadro oturmaya başladı.. Ergün'ü ben Galatasaray takımında bile görmek istemiyorken bugün izledikten sonra yanıldığımı farkettim. Umarım Denizli karşısında ilk 11'de sahaya çıkar..
Dediğim gibi kadro yavaş yavaş oturuyor. Nihat ve Hakan bundan sonraki maçta ilk 11'de başlayabilir. Arkalarında yine Yıldıray oynayacaktır.. Bugün biraz şanslı olsa 2-3 gol atabilirdi.. Tümer ve Hamit ile kanatları çok beğenedim.. Bunlara alternatif Tuncay ve Arda oluyor.. Mehmet Aurelio yine kusursuz oynadı, bunada alternatif Nuri var. Defansın iki göbeği biraz sorunlu gibi. Fenerbahçe'de Can yakında takımdan kesilecek. O bölgeye muhtemelen İbrahim Toroman yerleşecektir. Mehmet Topuz defansın sağ kanadında iyi işler yaptı sayılır..
Evet şuan için iyi görünüm var ama bunlar kolay takımlar.. 2-3 maç oynadıktan sonra asıl belli olur herşey. Ne diyelim yolun açık olsun Türkiyem..
maltaya 2-0 ayıp
bu oyunla olmaz
abi hakan iide artık yaşlandı bea kaçırdığı goller oluyo bence yinede gençlere burakmalı
hangi gençlere biraıkcak tuncayamı?Originally Posted by RuGbY_038
Bu ne be
Fark atmamız gereken maltayı zar zor 2-0 yeniyoruz
milli takımın hali zor gibi duruyor
2.yarı arda ile nihat girdide biraz toparlandık
Malta kolay rakip olabilir ama artık futbol değişiyor. Günümüzde bile izliyoruz anadolu takımlar büyük takımları ne hale getiriyor.. Artık büyük takım küçük takım düzeni kalmıyor.. Bugün takımımız çok şanssızdı. Yıldıray 2 gol kaçırdı.. Onun yanında kaçırdığım 1-2 net gol daha vardı. Bunları değerlendirseydik 5-6 olacaktı maç o zaman kötü oyun demiyecektik.. Önemli olan 5-6 gol atmak değil kötüde olsa 3 puan almaktır. Kötüler elbet oynaya oynaya düzelir.. Bu takıma daha Tuncay, Emre gibi isimler girecektir.. Bunların yanında Halil'ide unutmayalım
gökhan ünal ve halil altıntop a
Yıldıray ın çıkmasına açıkcasa pek bi anlam veremedim evet gollük pozisyonları kaçırdı ama kötüde oynamadı..
defans bloğumuz iyi gibiydi ama aslında pekte zorlanacak pozisyonlarla da karşı karşıya kalmadılar..
Fatih Tekke çok tutuk oynadı, çıkması olağandı.. Nihat ın oyuna alınması çok iyi oldu birde o dönerek vuruşu gol olsaydı süper olurdu..
KRAL yine KRAL gibi oynadı..
bol gollü bi maç beklediğimiz için (aslında olabilecek pozisyonlarıda bulduk ama olmadı işte) böyle bir sonuç olunca birde gollerin geç gelmesi ile karamsar tablo çizen arkadaşlar olabilir ama bence iyiydik ve daha da iyi olacağız inşaallah..
Ya dünyada hangi forvet her ayağına gelen topu gole dönüştürüyorki. Elbette kaçırcak. Bugün bence kimse Hakan'a laf söyleyemez. Adam süper oynadı. 3 %100 lük gol pası verdi 2'si gol oldu. İyi top indirdi, mücadele etti, 1 de gol atsaydı bugünün yıldızı olurdu.Originally Posted by RuGbY_038
Maça gelince, aslında iyi oynadık. Ama Malta gibi zayıf bir takıma karşı 2-0 lık galibiyet pek tatmin edici değil. Gerçi başta Nihat'la Arda ile falan başlasaymışız maç skoru kesinlikle değişirdi bana göre. Özellikle onlar girdikten sonra oyuna renk ve hareket geldi.
Birde şunu unutmayalım ki bugün seyircisiz oynadık. Konsantre olmakta oyuncularımızın güçlük çektiği çok belli oluyordu. Ayrıca taraftar motiveside var tabi. Bunlardan yoksunduk.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Evet, gerçekten şanssızdık fakat iyi orta açamadık, orta alanda oyun sıkıştı. Malta çanakkale geçilmez oynadı. Kapalı savunmayı Lüksemburg maçında açamamıştık, neyseki bir facia daha yaşanmadı
ya abi ben sadece bu maç için söylemiyorum ki...
Allahtan lüksemburg kadar kapalı savunma yapmadılar, öyle olsaydı işimiz çok daha zordu.. onlarda da belki kazanabiliriz ya da puan alabiliriz düşüncesi vardı bu yüzden bazen üzerimize geldiler..Originally Posted by Anthelas
Hakan iyide oynasa kötüde oynasa bence varlığı yetiyor. Tecrübeli adam çünkü. Mesela bugün Arda'nın dar açıdan kaçırdığı bir gol vardı. Hani penaltı itirazımız falan olmuştu bizim. Onu Hakan olsa atardı. Çünkü admaın tecrübesi var. Nasıl vuracağını biliyor. Bazen tecrübe bile ilk 11 için yetiyor.Originally Posted by RuGbY_038
Bknz: Ergün (Galatasaray)Originally Posted by LaKe
hiç bir seyir zevki olmayan maç izledik. Bu akşam bir kez daha anladık ki taraftarsız bir maç kesinlikle zevk vermiyor![]()
bazı arkadaşlar hakanla ergünün bu takımda ne işi var kalede ömer niye yok gibi söylemlerde bulunmuşlardı acaba hala aynı fikirdelermi merak ediyorum gerçekten...görüldüki bu takım hakansız OYNAYAMIYOR özellikle kapalı defanslara karşı...en güvendiğimiz forvetimiz fatih tekke sahada yoktu,yıldıray hazır değildi birazda şanssızdı...
halil altıntop olsun,gökhan ünal olsun o defanstan bir tane hava topu alamazdı bunada adım gibi eminim onun için hakan vazgeçilmezimiz diyorum...
ßosna:1 Macaristan:3 ilginc..
Türkiye ye gelecek olursak Yıldıray kendisine yakısmayan goller kacırdı ama bence sahanın iyilerinden biriydi. Fakat bu futbol yeterlimi diye soracak olursanız işimiz güclü rakiplere karsı cok zor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hamit bugün mükemmel top oynadı.. Sahada ayak basmadık yer bırakmadı.. O nasıl bir efordur anlamadım gitti.. Helal olsun! Sahanın en çalışkan ismiydi..
Her maçımızı boş sahada oynamıycazki. Toparlanırız elbet. Bence bugün seyircisiz oynamamız millilerimiz üzerinde büyük etki yarattı.Originally Posted by CaPTaiN10