Arada sırada tamamladığı kulüplerde oluyor..Originally Posted by eGowiCh
Arada sırada tamamladığı kulüplerde oluyor..Originally Posted by eGowiCh
bizde clde iyi iş yapmıştı . gerçek şampiyonlar liginde 7 puan almıştık..
trabzonda başarılı olabilmek için oranın ortamına uyum sağlamak ve herkesle iyi geçinmek lazım.lazaroni bunu beceremedi üstüne üstlük elindeki malzemeden iyi bir takım da yapamadı.bırakması hata olan ziya doğanın dönüşü trabzonda ilk 4 haftaya göre bir değişim sağlayacaktır kuşkusuz.
Harcanan paralara yazık oldu ama Ziya Doğan Trabzon için iyi bir hocaydı inşallah başarılı olur.
MAN.UTD zaferi unutulmamalı lazaroni takımın basındaydıOriginally Posted by barisakman
gelmesi hataydı daha en başında. açıkçası şimdi gönderilip ziya doğanın gelmesinede hatanın neresinden dönersen kardır mantığı ile değerlenirmek lazım. trabzonsporun daha kaliteli futbol oynaması, taraftar olarakta kenetlenip kulübü hak ettiği yerlere gelmesinde desteklenmesini ümit ediyorum
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
bence trabzon kadrosu gerçekten iyi ligde iyi işler yapacaklardır avrupada zorlayabildikleri kadar
lazaroni gerçekleri söyledi yönetimde hmn gönderdi ts yönetimi berbat başkanlarıda
taaaa lig başlamadan ilk inceleme yazımda da yazmıştım..Lazaroni yerine yerli bir teknik adam takıma daha faydalı olurdu diye..
yanılmamışım..Hayırlı uğurlu olsun..
Ziya doğan bu takıma çok şeyler verecektir..Lâkin bizim hafta sonu maç şimdi zora girdi..farklı kazanacağımız maçta zorlanacağız![]()
saçma sapan konuştu ne gerçeği söylemesiOriginally Posted by KAYSERİSPOR
durumu iyi açıklamışsın...Originally Posted by dinaMYt
ama şöyle bir handikap varki ziya doğan daha önce gelişinde takımı yarı yolda bırakmıştı ayrıca gittiği diğer kulüplerde aynısını yaptı...kulüp yönetimleri ile anlaşmakta zorluk yaşıyan çabuk küsen bir adam...teknik direktör olaraksa iyi ilk gelişindede fena işler yapmamıştı kalırsa trabzonspor istikrar yakalayabilir...
Originally Posted by FM_M@niaC
yaw bırak sende saçmaymış![]()
o zaman macello alındığı zaman demicekti dünya yıldızı aldını tebrikler diye yok öyle olmuşta ben istemedimdeOriginally Posted by KAYSERİSPOR
nasıl aldılar kendi cep çıktı parası yok f tekkeyi satıp aldılar yoksa nerde alacaklardı ts nin yönetimi berbat yani
Lazaroninin kendine göre gerçekleri trabzonspor gibi bi takımı avni Akerde forvetsiz sahaya çıkarmaktı. Bu Trabzonsporun Kimyasına aykırı. hak ettiği şekilde gitti. iyikide gitti.Originally Posted by KAYSERİSPOR
Sinir oluyodum zaten bu adama.İyi olmuş.
5 gün önce Beşiktaş hakkında köşe yazarlığı yapan bir teknik direktörümüz var ve şimdi Beşiktaş maçında başımızda hayırlısı...
söylediğin şey türk futbolunun durumunu çok açık birşekilde ortaya koyuyor...teknik direktörlerimiz sezona yorumcu başlıyorlar fakat sezon boyunca kendilerine bir çok takımda iş buluyorlar...nasılsa bir kaygıları yok hemen her anadolu takımı sezon içiresinde 3-4 teknik direktör değiştiriyor...bizde oturmuş ligimizin kalitesinden bahsediyoruz...Originally Posted by #10 Osmanozc
sizede bişe beğendirilmio sonuçta ts yi son yıllarda en yukarlara o taşıdı bu kadar fazla söze gerek yok
[SIGPIC][/SIGPIC]