Forvet, hızlıyımdır iyi ver kaç yaprım.
Forvet, hızlıyımdır iyi ver kaç yaprım.
amc...çok ii uzun pas atarım.sert şutlarım çok isabetlidir.fazla pres yapmam..defansa ara sıra uğrarım.
dl ya da dc oynarım adam geçirmem genelde fazla şutta vurdurmam boyum 1.86 olduğu için yaşıtlarım kısa kalır kafa topu vermem verkaçlarla ileri çıkarsam genelde golle sonuçlanır o atak luciano vb.ii pas yaparım sağlam oynarım
Ben defansta oynarım ve genellikle basit hareketler ve kısa paslarla topları uzaklaştırırım ama kornerlerde genelde rakip ceza alanında bulunurum.
amc/fc oynardım... plase köşeye vuruşlarım iyidir acayip pres yaparım oyun kurma kabiliyetim iyidir 1-1 de hiç bi kaleci beni tutamazbide uzaktan bile olsa ayağıma iyi oturursa plaseyle gol atarım
defansif orta saha sağ
4 yıl sonra Türkiye Dünya Kupasını kaldırır.. Herkes süper![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
pavel nedvedle aynı yerde ayrıca sol ayakla çok net yani dümdün ve sert vuruşlar yapıyorum sağ ayağı konuşmaya gerek yok sağ dış felan süper yani![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by CaPTaiN10
çok doru sölüyosun bizi alsalar dünya kupasını kaldırırız bu konuyu geliştirelim herkesin mevkilerini toplayalım bi takım oluşturalım 23 kişilik
adınızı söyleyin fmde bakim hepiniz yakında ronaldinhodan iyi oyniycaanız![]()
hani yeteneksizler i defansa koyarlar ya ben edfansa koyulmadan hemen geçerimam şu kesi top geçse de adam geçmez
erken atıldığğım çok maç oldu
![]()
kaleciyim, reflekslerim iyidir ve iyi yer tutarım..
çok çıkışırım, sert dalarım
bende kaleci arıyodum adın ne![]()
muratcan.....
bakim anaaa çıktı![]()
kaleciyim yaşım 14 olasına ragmen boyum 172 banko oynuyom![]()
76 kiloluk bir hiyar gibi oynarım![]()
ohhooooo tamam beya bis dünyayı sallarız bide bizi keşfetseler![]()
deli oynarım
sahanın her yerinde...
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR
mükemmel sağ açığım teknik ve hızlıyım bu iki özellik bir arada zor bulunur
1)Solağım ,
2)Teknik var ,
3)Hırlı Değilimdir oyunu yavaşlatır teknikle hareket ederim..
4)Penaltı atamam , frikik atarım![]()
Ben ortasaha sol/forvet sol tarafta oynarım fakat sağ ayağımı kullanırım. Solda oynayıp, sağ ayak bana daha cazip geliyor. Baya hızlıyımdır fakat topla birlikte hiç hızlı koşamam. Dayanıklı değilimdir, bi omuzda düşerim.İşte böyle...
![]()
dr ve ya mr oynarım bjk de oynamışlığım vardırşuan da amatör de oynuyorum
ben genelde ortasahanın ortasında ve solunda oyun kurarım pas yeteneğim iyidirtop sürme ve tekniğimde vardır ayrıca çok hızlı koşar ve adam eksiltirim kaleyi gördüğüm zaman etkili vururum yani tek eksiğim boyumun kısa olması
![]()
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Benim de kısa.. Senin boy kaç?Originally Posted by tosunpasa
![]()
orta saha oyun kurucu oynuyorum okul takımında yani 10 numara diye tabir edilen yerde
1-)artistik çalımlar atmayı severim ve beceririmde
2-)çok iyi pas atarım ara paslarım tehlikelidir
3-)uzaktan şutlarım iyidir
4-)frikik ve penaltıları pek kaçırmam özellikle frikikler çok etkili
5-)sağ açıktada C.Ronaldo'ya benzzetiyolar arkadaşlar oradada etkiliyimdir..
yani delgado nun küçük versiyonu gibi bişey diebilirizyaş-14
bu konuyu ankete taşıyalım bea
iyi olur vallahaOriginally Posted by fmsmyrna
maşallah site ronaldinho doluymuşta haberimiz yokmuş herkezde teknik var frikik var daha ne olsun![]()
bende sağ sol kanat farketmez oynarım adam eksiltip ara pası ve uzun pas atarm ve bunların %90 ı adamın ayagnda olur ve sert futbolu severm