bjk olmasa kesin galatasaray
bjk olmasa kesin galatasaray
Trabzonspor olmasa kendim Trabzonspor diye bi klüb kurar onu tutardım![]()
Biz Karşıyakalıyız...
"YÜCE ATATÜRK"
1 sene onccesine kadar denizlispor ama simdi Besiktas oalbilri Ricardinhoyu cok begeniyorum
Ç.Dardanelspor
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
konyasporu tutardım. hiç olmzsa yakınız tuttugumuz takım diye kendi kendime gazlanır maclarına giderdim![]()
kesinlikle beşiktaş...sırf çarşı için.
Besiktasim olmasa Canakkale Dardanelspor'u tutardim.
bende fenerbahçeyi tutardım heralde ama insanın o durumda hangi takımı tutacağını düşünmesi çok zor bir olay
So what?
Saike
gs olmasa trabzon yada rizeyi tutardım
Beşiktaş Belediye Spor takımını tutardım..
FENERBAHÇE olmasa kayseriyi tutardım
GS olmasa BJK tutardım
Fenerbahe olmasaydı Sivasspor'umu tutardım
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
karşıyaka![]()
Desteklediğim takım Bursa Merinos olurdu.
Forza Ankaraspor
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Herkes yanlış değerlendirmiş bence. Sanki tuttuğunuz takımı bırakırsanız hangi takımı tutarsınız gibi algılanmış. Galatasataylıyım. Eğer cimbom olmasaydı elbette Fenerbahçeyi tutardım. Çünkü birincisi bizden sonra en başarılı takım fb ve en çok taraftarı olan tabi yine bizden sonra. Çok küçük bir ihtimal de olsa Beşiktaşı tutardım. Çünkü çevrem hep FB'li
Galatasaray olmasaydı Kayserispor tutardım ve bide TÜRKİYE'nin en iyi stadyumu kayserisporun olacak çünkü yeni yapılmaya başladı içinde otel var yaw bide 2 toprak saha 2 kapalı havuz vs vs vs nerden ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU??? yaw
zuzuzuahahahahahmoahmoahahahahahah
sehrimin kulubu
Fener olmasa Turkiye den takim tutmazdim. Ispanyol olsam Barca yi tutardim.
Konu hortlasın...
F.bahçeyi tutabilirdim çünkü babam fanatik fenerli...(başka seçenek kalmazdı çünkü)
Takım tutmazdım veya küçük takım tutardım diyenlere katılmıyorum ben yine çoğunluk diğer 3 takım hangisiyse(gs fb bjk) tutardı..
Trabzonspor yerine takım tutmaktansa aklımdan bi sayı tutardım..![]()
Göztepe'yi tutardım.
Hiç olmadı Ankaragücü
Bursaspor veya Ankaragücü...
Fenerbahçe'm olmasaydı Sakaryaspor'u tutardım babamın memleketi ama Bjk olma ihtimalimde yüksek olurdu bütün sülale Bjk'li oyüzden Bjk'li olurdum.
Beşiktaş olmasaydı Galatasarayı tutardım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"