eweet biraz ağır kaçmıs gibiOriginally Posted by tosunpasa
eweet biraz ağır kaçmıs gibiOriginally Posted by tosunpasa
Katılıyorum...Originally Posted by eGowiCh
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
bence normal bir taraftar tepkisi ve fenerbahçeli taraftarların isteyeceğini sanmıyorum tıpkı benim istemediğim gibi....Originally Posted by tardelli11
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bence bunun nedeni zico degil zamanında pareiranın feneri yönetmesi bu sayede fener brezilyada tanındı...
bunlarda bir neden ama..en büyük nedeni unutmussun...PARA yı!!!Originally Posted by nekop
para ile olsaydı herşey şuan rusyada dünyaca ünlü brezilyalılar oynuyor olurdu...Originally Posted by tardelli11
bak ben ne demişim:bunlarda bir neden ama..en büyük nedeni unutmussun...PARA yı!!!Originally Posted by nekop
brezilyalı zico we daha bunun gibi t.direktörler etkili....ama en büyüğü para
deividin türk olmasıyla oynama süresinin hiç bir alakasi yok .. deivid ülke tanitimina yardimci olmak amaciyla türk olacak ayni nobrenin mert adini aldigi gibi .
Beşiktaşlı birini bu takımda görmek istemiyorum, Caner Erkin Beşiktaşlıymış, o halde gelmesin. BJK'ye bir sataşma söz konusu değildir bu mesajda!
bölye bi transfer cok zor görünüyor su an için ama olursa da ya sol bek alınmalı yada alex in yerine bi futbolcu.
tigana deil bu ZİCO
Tigana bey boumsongu getirememişti hatırlarsanız
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR
getiremedi deil...juvenin elinden alamadı..Originally Posted by manutd0fb1
bence fb brezilya amatör liginden giriş yapsın.4-5 yıl sonra libertodores kupasında gruplara kalır adı duyulur.hem bu türk futbolu için daha hayırlı.brezilyanın küçük bir kolonisi kurulucak yoksa kadıköyde.
Originally Posted by dinaMYt
![]()