cska yı küçümsemek değil bu gerçekler avrupa da hiç bir başarısı bulunmayan ve zayıf denebilecek bir ekip.o zaman bjk bir aksilik olmadığı ve saçma hatalr yapmadığı takdir de turu geçecektir.
cska yı küçümsemek değil bu gerçekler avrupa da hiç bir başarısı bulunmayan ve zayıf denebilecek bir ekip.o zaman bjk bir aksilik olmadığı ve saçma hatalr yapmadığı takdir de turu geçecektir.
bence okadar kolay olmayacak...belli olmaz
tabi futbol bu ben sadece normal şartlar da olması gerekeni yazdım kendimce.
beşiktaş eler inşallah..güwenioruz..
ilk maçta işi bitirmek lazım ikinci maça kalmamalı
bence tigana trabzon maçınaki gibi bir hataya düşmez sonuçta bu bir avrupa maçı cska yı iyi analiz etmiştir diye düşünüyorum ve bana görede elindeki kadroyu en güzel şekilde değerlendirecektir beşiktaş bu maçta gol yemeden bir veya iki gol atarsa bu turu atlar gibi geliyor bana inş tüm türk takımları tur atlar
So what?
Saike
artık büyük küçük takım kalmadı kesin yeneriz gibi sözler kullanılmamalı ama kalite olarak BJK kazanmaya daha yakın hemde kendi seyircisi önünde oynaması büyük avantaj
[SIGPIC][/SIGPIC]
baki nin yerine üzülmez i klebersonun yanına da koray ı koysun hic bisey olmaz
bencde bu mac cok zor mac benim içimden berabere kalacakmıs gibi geliyor aslında iddaa oynasaydım 0-2 vercektim ama oynamadım.......iyisallah besiktas kazanır ülkemize iyi puanlar getirir
dedigim cıkarsa sasırmayın
bu maç bizim için çok önemli kesinlikle almamız gerekiozaten kendi evimizde evimizde yenilirsek rezil oluruz
maç başladı hadi bakalım
[SIGPIC][/SIGPIC]
oyun suan dengeli besiktas erken gol atamassa daha atamaz bu arada cska araya iyi top atarsa gol atar buna dikkat etmesi lazım
İnşallah BJK yener ama CSKA çok güçlü bir ekip.Beraberlik BJK için en iyi sonuç olacaktır...
İŞte penaltı... gol olucak inşalah..
Atamadı.. hayretbişe ya....
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
penaltı geliyorrr
yuh beee penaltı kactı bu macın kırılma noktası olabilir
penaltı kaçtı yaw
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kaçtı beylker olmaz bu kadar bu kadar çabuk mu kullanılır penaltı biraz bekle öyle at sakinleş topu koydu direk koşuşa geçti kaçması normal...
penaltı da ne penaltıydı amaarife taş çıkarttı burak
Ya nasıl atamadı Bobo =(( Kaleciye nereye atacağını söyledi resmen!
yaw atmıyolar yaw ne olacak bu türk takımların hali
ayrıca beşiktaş taraftarı fb we gs ye laf atacağına,söweceğine kendi maçlarına baksalar,düzgün tezahurat yapsalar daha ii olacak..
CSKA takımı oyunu çirkinleştiriyor, her faulde tedavi görüyorlar. Böyle olmaz ki...
yaw adamların amacı burada berabere kalmak ondan öle maçı bölüyolar
ilk yarı bitti mac cskanın istedigi gibi gidiyor acaba düsündügüm gibi bu maca 0-2 mi oynaasydım iddiada içimden bir his mac berabere diyor
ama besiktasın kazanması lazım bulgaristan ligi takım sıralmasında bizim üstümüzde çünkü
bence maç berabere biter.dün de sölediğim gibi cska güçlü bi ekip..bjk yenerse tek farklı yener..karsısında 30kez lig şampionu olmus bi rakip war
2. yarı Beşiktaş bu maçı kazanacaktır! Çünkü o güce sahip!
Originally Posted by tardelli11
Güçlü CSKA bu mu?
güçlü bjk bumu?
kardes şimdi cska nın gücünü tartısmayalım 2. yarı görürüz kim güclü oldugunuOriginally Posted by Anthelas
valla 2. yarı görcez kim güclüOriginally Posted by tardelli11
Delgao berbat oynuo
[SIGPIC][/SIGPIC]