bi beraberlik süper olacaktır Kayseri adına Ertuğrul Hocaya ve ekibine sonsuz başarılar
bi beraberlik süper olacaktır Kayseri adına Ertuğrul Hocaya ve ekibine sonsuz başarılar
abi tribünde yaklaşık 2000 kayserispor taraftarı olacakmış aslında kayseriye 1000 kişilik yer ayırmışlar ama tarftarlarımız az alkmaar bölümündedde almışlar keşke bir kişi az alkmaar bölümünde türkiye bayrağı sallar yada hep beraber bağırırlar
bu macı televizyon vermiyor sanırım
kanal a veriyo saat 21.00 de
sagol ya kardes bu macı izlicem bana göre saracak maclardan biri eminsin deme kardes kanal a vercegine
tabi cnm koyu kayseriliyim bilmem mi an an takip ediyorum haberlerini
ben zaten besiktas macını izlicem cok sarcak bir baska mac bana göre dengeli sonra kayseri macını izlicem rakibiniz güclü ama bir cok oyuncusuun sattı onlar yeni takım kurduOriginally Posted by villamania7
abi ertuğrul sağlamla gurur duyuyorum onun gibi teknikdrektör görmedim haytımda alnının akıyla döneceklerdir
az kayseriye göre güçlü..ama kayserimiz daha hırslı..inşallah eleriz şunları
eleriz abi merak etme sen ertuğrul hocam oyuncularına büyük bir gaz vererek çıkarıyo sahaya ben baya ümitliyim
bende ümitliyim..ama daha kayseriyi büyük takımlara karsı oynarken görmedik(büyük derken,ondan büyük)..bakalım nolcak..
abicim bu grubu geçsin daa başarı kovalayacktır kayserispor hedefleri olan bir takım
ben de istiorum ama çok zor olacak
abibizim kralımız var
gökhan ünal..ama kayseri de bir oyuncuyu hiç sewmiorum..takıma bir faydası olduğunu da düşünmüorum...bölükbaşı...
abi sen şaşırdın mı yaw bölükbaşı gökhana o asitleri yapmasaydı kral olamazddı
valla ben kayseriden direk galibiyet bekliyorum inşallah istediğimiz sonuçla dönerler...
az alkmaar son yılarda çıkışa geçen bir takım. kayserinin işi zor ama inş iyi bir sonuç alırlar...
az kaldı maça hadi kayserim bea
evet az kaldı ama kayseri rakibi uefa aynı fener gibi bu sene basarı hedefliyor
inşallah elerler zaten öyle mutluyum ki kayserinin böyle bir takım olmasından nereden nereye.vestel manisa da aynı şekilde böyle takımlar çoğaldıkça ligimizin kalitesi artacaktır
inşallah bütün takımlarımız uefa da başarılı olur
abi alacaz bu maçı başka yolu yok
Ne Zaman Gelecek O Büyük Gece Turlar Atacağız Sivas Caddesinde Şampiyon Olunca 40 Gün 40 Gece İnleyecek Herkes KAYSERİ Diye
bu ne beeeeeeeee...Originally Posted by villamania7
bi o bizim kayserisporun sözü kayseride yaşamayan anlayamaz boşwer sen...
haydi kayseri en azından berabere kal
bu gecenin en zevkli macı kayseri macı cok zevkli birmac olacak tempolu bence kacırmayın
offfff kayseride gol yedi bari fark yeme yaw
abi penaltıdan yedi ama gördünümüzmü bit topumuzda direkte patladı
Of ya. Kayseri için kötü oldu![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Kayseri çevircek bu maçı
evet kayseri iyi oynuyor ve mac sarıyor bence
üstelik direkten dönen bir top var haydi kayseri