Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 167 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş

valla umarım adam gibi bişekilde çıkar ve kazanırız öyle bala falan alacaksak kaybedelimde bari revizyona gidilsin

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cArsı_nas
    sozlerini secerken dikkat et soysuz ne demek yahu neden bahsediyosun sen gs taraftarının Beşiktaşa attıgı kufurlerin videosunu koysam siteden atılırım heralde
    ne oldu zoruna mı gitti bilader. bi daha okursan sözlerimin gayet iyi seçilmiş kelimelerden oluşmuş olduğunu görürsün. sen bağırmadıysan alınacak bişi yok bunda. ama ben kendi adıma türk takımlarını destekliyorsam herkesten bunu beklerim. dikkat edersen sürekli bunu yapanlardan bahsettim. bağırmayanlara bi lafım yok benim. tüm bjkliler soysuz demedim ben. yok eğer sen de bağıranlardansan sen de soysuzsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by cureshot
    ne oldu zoruna mı gitti bilader. bi daha okursan sözlerimin gayet iyi seçilmiş kelimelerden oluşmuş olduğunu görürsün. sen bağırmadıysan alınacak bişi yok bunda. ama ben kendi adıma türk takımlarını destekliyorsam herkesten bunu beklerim. dikkat edersen sürekli bunu yapanlardan bahsettim. bağırmayanlara bi lafım yok benim. tüm bjkliler soysuz demedim ben. yok eğer sen de bağıranlardansan sen de soysuzsun.
    ben maca gitmedim zaten gidememde profilimde nerde bulundugum yazılıyo ha ben bagırdım diye soysuz oluyosam ewt bende bagırırım kimsede bana soysuz diyemez kufure karsıyım ama gs taraftarının Beşiktaşa ve Beşiktaş taraftarına attıgı kufurun haddi hesabı yoktur

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ben maca gitmedim zaten gidememde profilimde nerde bulundugum yazılıyo ha ben bagırdım diye soysuz oluyosam ewt bende bagırırım kimsede bana soysuz diyemez kufure karsıyım ama gs taraftarının Beşiktaşa ve Beşiktaş taraftarına attıgı kufurun haddi hesabı yoktur
    bak kardeşim benim karşı olduğum tavrınız. gs maçında tabii ki küfredersiniz. biz de size. bunu engelleyemezler amaaaa. avrupa maçı 90 dakika ecel terleri dökmüşsünüz takıma destek vermekten sesiniz kısılmış. maç rahata girince ne alaka yani bize küfretmek. gülün oynayın, marşlar söyleyin. bize niye küfrediyosunuz. başka zamandaki küfre bi lafım yok da bu hakkaten soysuzluk. anlatabildim mi?

Avrupa Fatihi'ymiş Galatasaray...

diye bağırdı BJK taraftarı maç sonunda, yazıktır. Senin rakibin CSKA Sofya, edeceksen onlara küfür et - ki etmemen gerekir - Ama malesef GS'ye küfrediliyor. Olimpiyat Stadyumu'nda ben BJK'ye küfür edildiğini görmedim Bordeaux maçında... Aradaki fark da bu olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by cureshot
    bak kardeşim benim karşı olduğum tavrınız. gs maçında tabii ki küfredersiniz. biz de size. bunu engelleyemezler amaaaa. avrupa maçı 90 dakika ecel terleri dökmüşsünüz takıma destek vermekten sesiniz kısılmış. maç rahata girince ne alaka yani bize küfretmek. gülün oynayın, marşlar söyleyin. bize niye küfrediyosunuz. başka zamandaki küfre bi lafım yok da bu hakkaten soysuzluk. anlatabildim mi?
    bak bi daha soyluyom soysuz deme kimse Beşiktaş taraftarına soysuz diyemez icimden bi şeyler yazmak geliyo ama neyse bi dahada sana cevap vermiyecem

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Avrupa Fatihi'ymiş Galatasaray...

diye bağırdı BJK taraftarı maç sonunda, yazıktır. Senin rakibin CSKA Sofya, edeceksen onlara küfür et - ki etmemen gerekir - Ama malesef GS'ye küfrediliyor. Olimpiyat Stadyumu'nda ben BJK'ye küfür edildiğini görmedim Bordeaux maçında... Aradaki fark da bu olsa gerek.
    bjk taraftarı ne seviyede olduğunu çok ii bi şekilde göstermiş
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

o tezahüratı yapanlar +3 lük Hasan Kabze kapağını unutmuşlardır..

umarım maçı kazanırız ve takım kendine gelir..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bak bi daha soyluyom soysuz deme kimse Beşiktaş taraftarına soysuz diyemez icimden bi şeyler yazmak geliyo ama neyse bi dahada sana cevap vermiyecem
    ben derim. o tezahüratı yapan da buna destek veren de soysuzdur. bu kabul edilecek bişi değil ve tekrarlıyorum herkes kendinden sorumludur. yapmayana bi lafım yok. kimse de bana gs taraftarı da böle böle yapmıştı demesin. çünkü ben de kendimden sorumluyum. gs taraftarının ne yaptığı beni ilgilendirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Merak ettigim bu 2 takım gecen sene kardes degilmiydi ? Kardeş kardeşe küfür edermi ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Merak ettigim bu 2 takım gecen sene kardes degilmiydi ?
    kardeş olmadığını inönüdeki maçta görmen lazımdı ama farklı açıyla bakılınca görülmüyor işte bazı şeyler..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by nart_susruko
    kardeş olmadığını inönüdeki maçta görmen lazımdı ama farklı açıyla bakılınca görülmüyor işte bazı şeyler..
    Valla inönüdeki macıda izledik acıkcası o macta ben kardesliklerinin pekistigini düsünüyorum
    ßirde kardes takım diye ilk ben demedim bjk ve gs yöneticileri dedi
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Valla inönüdeki macıda izledik acıkcası o macta ben kardesliklerinin pekistigini düsünüyorum
    işte bak burada da o farklı bakış açısı durumu devam ediyor..
    o maçı izleyipte bu yorumda bulunuyorsun ya helal valla..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

işte bak burada da o farklı bakış açısı durumu devam ediyor..
    o maçı izleyipte bu yorumda bulunuyorsun ya helal valla..
    Tamam haklısın besiktas ve galatasaray yöneticileriyle ben yemek yedim ben yardımcı oldum zor durumda olana haklısın..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

editlemene yetişemediğimden cevaplar geç geliyor kusura bakmazsın artık..
    ßirde kardes takım diye ilk ben demedim bjk ve gs yöneticileri dedi
    onlar, hani o bahsettiğin şahsiyetler maçtan sonrada, süper kupa finalinde de kardeşçe davrandılar zaten ama icraatı yapan taraftardı, onlarda aldı sizin tabirinizle kardeşliklerinin cevabını..
    Tamam haklısın besiktas ve galatasaray yöneticileriyle ben yemek yedim ben yardımcı oldum zor durumda olana haklısın..
    daha bi ömür konuşulur bu yemek artık, ki zaten konuşuluyorda..
    sen maçı izleyipte bjknin oynadığı topu görüpte halaa kardeşlikten bahsediyorsan bende sana derim ki, çıkar artık şu taraflı baktığın gözlüğü..

ya kardeşim komik olmayın Allah aşkına denizliyi yenip şampiyon olacaktınız işte ama olamadınız halaa oraya buraya sataşıp duruyorsunuz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

editlemene yetişemediğimden cevaplar geç geliyor kusura bakmazsın artık..

onlar, hani o bahsettiğin şahsiyetler maçtan sonrada, süper kupa finalinde de kardeşçe davrandılar zaten ama icraatı yapan taraftardı, onlarda aldı sizin tabirinizle kardeşliklerinin cevabını..

daha bi ömür konuşulur bu yemek artık, ki zaten konuşuluyorda..
    sen maçı izleyipte bjknin oynadığı topu görüpte halaa kardeşlikten bahsediyorsan bende sana derim ki, çıkar artık şu taraflı baktığın gözlüğü..

ya kardeşim komik olmayın Allah aşkına denizliyi yenip şampiyon olacaktınız işte ama olamadınız halaa oraya buraya sataşıp duruyorsunuz..
    Oraya buraya satasmak istesem dahada acık seyler var onları kullanırım emin ol. Denizliyi yenemeyip sampiyon olamamamız gecmiste kaldı olamadık bu mactan sonrada görürüz kardesligi hadi bakalım.Hakem söyle macın kaderini etkileyecek bi hata yapsın(inş olmaz) sonra o kardes yöneticileri görürüz
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bak yine yetişemedim edit olayına..
    Oraya buraya satasmak istesem dahada acık seyler var onları kullanırım emin ol. Denizliyi yenemeyip sampiyon olamamamız gecmiste kaldı olamadık bu mactan sonrada görürüz kardesligi hadi bakalım.Hakem söyle macın kaderini etkileyecek bi hata yapsın(inş olmaz) sonra o kardes yöneticileri görürüz
    çıkar bi yemek daha yerler sen canını sıkma..
    hakemler, mhk dururken kardeş kardeşe laf eder mi..
    ya bu arada komiğime gitti ne senaryolar düşünüyorsun öyle, şöyle olsa, böyle olsa diye.. bunlara gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

bak yine yetişemedim edit olayına..

çıkar bi yemek daha yerler sen canını sıkma..
    hakemler, mhk dururken kardeş kardeşe laf eder mi..
    ya bu arada komiğime gitti ne senaryolar düşünüyorsun öyle, şöyle olsa, böyle olsa diye.. bunlara gerek yok..
    Haklısın aslında senaryoya gerek yok Türkiyede böyle seylerin olması yüksek ihtimal
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Haklısın aslında senaryoya gerek yok Türkiyede böyle seylerin olması yüksek ihtimal
    sonuçta ortak noktaya vardık ama fikirler halaa değişmedi buna eminim..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

YÖNETİM BESİKTAS MACI ÖNCESİ

ARDA TURANA ESKTRA 100 BİN YTL VERİLDİ

galasataray yönetimi genc yıldız ardaya dün jest yaptı.sarı kırmızxılı yönetim ardanın hesabına 100 bin ytl yatırarak genc süper yıldızını ödüllendirmiş oldu
    galatasarayda diger genc futbolcular ferhat,mehmet güven,oguz ve aydına ödeme yapılcagı bilkdirildi
    bu futbolculara verilecek extra oara 50 ser bin ytl olacagı bildirildi

Nesil
    2006

Arda bu paraya hak etmişti iyi oldu Beşiktaş maçı öncesi maddi sorununu kaldırmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

gs nin bu maçı alması lazım..almak zorunda da!!!!!!

maç biletleri çok ucuz sta dollucak takıma ad etkirse alırız bu maçı... eski açık 10 milyon..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu mac bizim cıkıs macımız olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

her zaman şöyle bir durum vardır gs ne zaman kötü olursa olsun hepbeşiktaşı zorlamıştır bu böyle bunu kimse inkar edemez bu haftaki maç teknik direktörlerin taktik savaşı aynı zaman kader maçı olacaktır gs nin defansında beşiktaş gibi sorunları var eğer iki klupten biri defansı sağlam tutup kontrollü oynarsa maçı alır diye düşünüyorum eee birazda şans faktörü ortaya çıkacaktır ilk golü atan takım az önceki düşüncemi çürütür eğer erkende bulusa maç çok farklı veya heyecanlı geçebilr
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

galatasaray kesin alcak

Ben bu maçı alacağımızı düşünüyorum. umarım arda nın da ciddi bir şeyi yoktur...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ben takıma artık güvenimi yitirmeye başlatım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

korkma kardes ardaya birsey olmadı oynucak

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

beraberlik çok güzel olur...

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri