Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 99 sonuç

Konu: F.Bahçe Ateş'i

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by tardelli11
    Sarı-kırmızılı taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan milli oyuncu, son Bordeaux maçında sahayı ıslıklanarak terk etmişti.
    ulan sen kimsinki taraftara laf atıon...daha düne kadar ne tür arabalara bindiğin meçhuldü.gs ye geldin,sonradan görmeler gibi daha ilk gün ferrari aldın..aldığı paranın hakkını weriomus gibi konusmus..

Golcü oyuncunun, "F.Bahçe'de oynamayı çok istiyorum. Stattaki atmosfer ve seyirci beni büyülüyor.
    bu söz hakkında da az konusucam.çünkü çok konusursam forumdan atılırım.şimdi,bu adam ii oynadı,hırslı oynadıda biz buna tezehurat yapmadıkmı.yeri geldi sırtımızda taşımadıkmı.fenerin stadındaki atmosfer seni büyülemiş..çok doğru sölemişsin..demek o yüzden sahada siwrisinek gibi salak salak dolaşıosun..gs den defol da nereye istersen oraya git..cehenneme kadar yolu war bunun..tercih senin..
    kardes nacati taraftarlara laf atmadıki asıl sen kendidemisin tam tersi sadece onlara bakarak soyunma odasına gittiüstelik necati ben fenere gitcem diye laflarda etmedi.........
    hem arabaları cok sevdigi için ferrari aldı

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by anakonda52
    kardes nacati taraftarlara laf atmadıki asıl sen kendidemisin tam tersi sadece onlara bakarak soyunma odasına gittiüstelik necati ben fenere gitcem diye laflarda etmedi.........
    hem arabaları cok sevdigi için ferrari aldı
    benim bu sözler bu haber doğrysa geçerlidir..doğru deilse bile..necatinin ne olduğu ortada..yine de gitsin gs den.hatta buna o şerefi wermeyelim.biz kowalım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

benim bu sözler bu haber doğrysa geçerlidir..doğru deilse bile..necatinin ne olduğu ortada..yine de gitsin gs den.hatta buna o şerefi wermeyelim.biz kowalım
    haberin dogru degil benim dedigim dogru o kimseye laf etmedi taraftarlara masumca soyunma odasına gitti
    hem niye adama bu kadar kızıyon bu aralar oda kötü durumda..... gecensene sampiyon olurken onunda büyük katkısı var unutma........bu yüzden biraz bekleyelim cok acımasız sözler etmeyin
    bundan sonra eminsen cvp yaz yada emin olmadıgıını belirt insanlarda yanlıs anlıyor dediklerinden

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

necati gol attığı zamanda kızdım atmadığı zamanda..necati gibi dolu adam war süper ligde..hırs yok istek yok..böle adamın da gs de işi yok..siz bu adamların gs ye ykıstığını düşünüosanız ben boşa konusuom zaten..adamda teknik 0,hırs 0,güç biraz war.istek 0,yani necati kocaaaaa bi 0.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

necati gol attığı zamanda kızdım atmadığı zamanda..necati gibi dolu adam war süper ligde..hırs yok istek yok..böle adamın da gs de işi yok..siz bu adamların gs ye ykıstığını düşünüosanız ben boşa konusuom zaten..adamda teknik 0,hırs 0,güç biraz war.istek 0,yani necati kocaaaaa bi 0.
    kardes son kez uyarıyom bir bu kadar acımasız olmayın lütfennnnn
    kazma cihana bu kadar yorum yapılmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

kardes son kez uyarıyom bir bu kadar acımasız olmayın lütfennnnn
    kazma cihana bu kadar yorum yapılmadı
    nie olmicaz anlayamadım..ona acımasız olma,buna olma..sonra gs girsin ne giriosa..öle olmaz..cihan zaten topçu deilki eleştirilsin..biz bu oyunculara kaldıysak...ooooooooooo.cesareti bile yok bu saydığım adamların

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

necatinin zamana ihtiyacı var artık bu eleştirilerin sonu gelsin

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yanında cihanı da alın kurtarın bizi bu eziyetten.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

geçen sezondanberi aynı.ne zamanı..hırs we istek için zamana gerek yok..ayrıca gs bir iki oyuncunun nazını çekecek bir takım deil!!!!!!!!!!!!!!!son sözüm bu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yaw kardes yeter tamam ya o son dakika da go lü atsaydı necati acaba ne diyecektiniz

bu takımın kurtulması gereken aslında 3-4 adam var. öncelikli olanlar cihan ve neco sonra şükür ve tomas hatta belki sene sonu mondide gidebilir artık revizyona ihtiyaç var

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

yaw kardes yeter tamam ya o son dakika da go lü atsaydı necati acaba ne diyecektiniz
    ben nediorum sana..geçen sene gol attığında bile söwüodum ben ona..çünkü ozaman da aynıydı bu...bu maçta o golü atsaydıda söwecektik zaten..atamadı ogolü..atması mümkün deil..beceri namına hiçbirsey yok onda..bunu neden anlamıosun kardeş..bırak gitsin bizden..rahatlayalım be

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by hurmet
    bu takımın kurtulması gereken aslında 3-4 adam var. öncelikli olanlar cihan ve neco sonra şükür ve tomas hatta belki sene sonu mondide gidebilir artık revizyona ihtiyaç var
    haklısın ama gerets le bu revizyon olmaz bence lucescu gelirse iyi olur
    bana göre geretsin gidecegi yönündeki haberlerde dogru ne kadar yönetim yalanlasa bile bence dogru besiktasa yenilirsek gerets gidecek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

O zaman Galatasaray'ın Beşiktaş'a yenilmesi daha hayırlı olur..Gerets'den kurtulursunuz...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Neron_FB
    O zaman Galatasaray'ın Beşiktaş'a yenilmesi daha hayırlı olur..Gerets'den kurtulursunuz...
    tabi bu da sizin işinize gelir dimi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla yenilmemizi istesekmi besiktastan kararsızım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

tabi bu da sizin işinize gelir dimi
    Aslında bizim işimize gelen beraberlik
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu takımın içine bence adnan polat etti.........ortalıgı karıstıran ve geretsi takımdan sogutan oooooooo

Necati Fener'e gelecek beyler. Fenerbahce.org'dan hiçbir yalanlama gelmedi bu haberle ilgili gün içinde. Geçenlerde de Necati'nin FB'ye geleceği yolunda haberler çıkmıştı, yine yalanlama gelmedi.

Ayrıca Necati şöyle bir söz söylemişti : "Ben 'Galatasaray'dan başka takımda oynamam' demem." demişti. Tümer gibi o da FB'ye gelmek istiyor, zaten o Altay'da oynarken tanıyordum, Fenerbahçelidir kendisi.

Taraftar son maçta ıslıkladı, artık ipler kopma noktasına geldi. Fenerbahçe alırsa iyi olur, sevinirim gelmesine, zira yetenekli oyuncu. Son zamanlarda formda olmayabilir belki ama kalitesi tartışılmaz.

Ocak'ta sözleşmesi bitiyorsa, kontratını GS ile yenilemesi lazım 1-2 ay içinde, durum daha da kötü giderse zaten yenilemez.

Kemal Belgin de Necati'nin Fenerbahçe'ye geleceğini söylemişti.

Mantıklı bir haber Necati'nin FB'ye gelmesi, son olaylardan sonra. GS'de mutlu olsa, tamam gelmez, deriz ama bence gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Necati Fener'e gelecek beyler. Fenerbahce.org'dan hiçbir yalanlama gelmedi bu haberle ilgili gün içinde. Geçenlerde de Necati'nin FB'ye geleceği yolunda haberler çıkmıştı, yine yalanlama gelmedi.

Ayrıca Necati şöyle bir söz söylemişti : "Ben 'Galatasaray'dan başka takımda oynamam' demem." demişti. Tümer gibi o da FB'ye gelmek istiyor, zaten o Altay'da oynarken tanıyordum, Fenerbahçelidir kendisi.

Taraftar son maçta ıslıkladı, artık ipler kopma noktasına geldi. Fenerbahçe alırsa iyi olur, sevinirim gelmesine, zira yetenekli oyuncu. Son zamanlarda formda olmayabilir belki ama kalitesi tartışılmaz.

Ocak'ta sözleşmesi bitiyorsa, kontratını GS ile yenilemesi lazım 1-2 ay içinde, durum daha da kötü giderse zaten yenilemez.

Kemal Belgin de Necati'nin Fenerbahçe'ye geleceğini söylemişti.

Mantıklı bir haber Necati'nin FB'ye gelmesi, son olaylardan sonra. GS'de mutlu olsa, tamam gelmez, deriz ama bence gelecek.
    demin tardelli kardesde yeteneksiz diyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

eweet yeteneksiz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

eweet yeteneksiz
    yaw kardes futboldan iyi anlıyormusun ya adama kızgınsın diye yeteneksiz diyon
    önce yetenekleri ögren gel
    senin için oyuncunun yetenekli olması için özel gücleri mi olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

yaw kardes futboldan iyi anlıyormusun ya adama kızgınsın diye yeteneksiz diyon
    önce yetenekleri ögren gel
    senin için oyuncunun yetenekli olması için özel gücleri mi olması lazım
    ya kardeş..bana necatinin özelliklerini yasana..extraları da yaz..belki wardır

bencede yeteneksiz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ben katılmıyorum bence necatiyi cok agır eleştiriyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Necatinin Bitiriciliği 20 üzerinden 10 dur kafa yine aynı.Dribling yok.SAdece işi gücü sahada boş boş yürümek

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by sherryy
    Necatinin Bitiriciliği 20 üzerinden 10 dur kafa yine aynı.Dribling yok.SAdece işi gücü sahada boş boş yürümek
    eeeeeeee yuh driblingde yoksa artık bu necati cok abartıldı bence cok agır elestiriler yapılıyor gecensene kimse böyle bir laf etmiyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

eeeeeeee yuh driblingde yoksa artık bu necati cok abartıldı bence cok agır elestiriler yapılıyor gecensene kimse böyle bir laf etmiyordu
    yo ben geçen senede necatiyi eleştiriyodum.Yetenekli dediğiniz necati galatasaraya kaybettirdikler kazandırdıklarınan kat kat fazladır.Cihan kötü oynuyor sağ bekde ama bişyeler yapmak için çalışıyor.Necati bey ne yapiyo sahada boş boş dolanıyo..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by sherryy
    yo ben geçen senede necatiyi eleştiriyodum.Yetenekli dediğiniz necati galatasaraya kaybettirdikler kazandırdıklarınan kat kat fazladır.Cihan kötü oynuyor sağ bekde ama bişyeler yapmak için çalışıyor.Necati bey ne yapiyo sahada boş boş dolanıyo..
    ya artık necati olayına son noktayı koyunnn

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

haber büyük ihtimalle yalan zaten necati gelirse oynama şansı yok ayrıca bizim taraftar ona gs taraftarından daha kötü davranır

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri