Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 56 arası toplam 56 sonuç

Konu: Sonunda FM'den bir oyuncu hakkında LYON-MADRID maçında bahsedildi: KIM KALLSTRÖM

Hybrid View

maça dalmış gidiyorduk birden elemanın bizim fm ve cm oyunundan söz edince kendimize geldik

Cm de yönettiğim her takıma Mikel arteta,Kallström ve todorov u mutlaka alırdm, ne günlerdi bea

nerdeyse her seferinde alırım sewerim kim kallström'ü ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet kardes ertem sener cok iyi macanlatıroy ama sabri ugan galatsaray macındagördük
    bence kim kallström süper oyuncu

evet bende izledim lyon-madrid maçını.Yanlız o spiker de herşeyi biliyor yaw Top efendisine itaat edicekmi fln diyo juninho dan icin.Yok casillas otobusle geliyomus idmanlara . Adam Capello ya matematik profesoru diyo .Nese bence kallstrom guzel bi oyuncu.
    Fm de deneyenler varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya çok sevindim buna ztn bu oyunu en güzel yanı bi oyuncu yıldız olduğu veye olacağı zaman "ben fm den biliom manyak topçu diebiliyoruz"

7. Default

bunlara yılın spikeri diyosanız murat kosova , okay karacan a ne dersiniz kim bilir.

8. Default

evet murat kosovanın fln anlatımı da cok heyecanlı ama önemli olan bilgilendirerek anlatabilmekkk

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

ya aslında bu fm veya cm yi gerçek klüp teki transfer için dış ülkelerden oyuncu bakmaya giden adamlar oynamaları lazım gerçekten çok süper yıldız keşfediliyo biz daha bu oyuncular yıldızlaşmadan buluyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Eee .. Bu da oyunumuzun klası

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

bana kalırsa spikerlerin çoğu özellikle genç kuşak bu oyunları oynuyarak büyümüştür. abi oyunun araştırma kısmına bakılırsa oyuna verilen emek gözükür zaten sadece italya da 200 e yakın araştımacı var bu oyuna katkı sağlayan.e adamlar işkembeden sallıycak değil ya oyuncuları.
    bu arada acaba buraya bakıp futbolcu bakan teknik direktör varmıdır. ne dersiniz?

Quote Originally Posted by AndersonCosta
    evet bende izledim lyon-madrid maçını.Yanlız o spiker de herşeyi biliyor yaw Top efendisine itaat edicekmi fln diyo juninho dan icin.Yok casillas otobusle geliyomus idmanlara . Adam Capello ya matematik profesoru diyo .Nese bence kallstrom guzel bi oyuncu.
    Fm de deneyenler varmı?
    Quote Originally Posted by citykhan
    bana kalırsa spikerlerin çoğu özellikle genç kuşak bu oyunları oynuyarak büyümüştür. abi oyunun araştırma kısmına bakılırsa oyuna verilen emek gözükür zaten sadece italya da 200 e yakın araştımacı var bu oyuna katkı sağlayan.e adamlar işkembeden sallıycak değil ya oyuncuları.
    bu arada acaba buraya bakıp futbolcu bakan teknik direktör varmıdır. ne dersiniz?

Bu Konu Sohbet Bölümünede Açılmıştı ,
    Konuya Gelecek Olursak Bu Bilgilerin Söylenmesini Sitemiz Yöneticilerinden
    "iori" Aydın Abi Sağlıyor Kendisi Star Spor Servisinde Yabancı Spor İşlerine Bakıyor ve "Ertem Şenerin Söylüyceklerini o Organize Ediyor ve Hazırlıyor Bu Yüzden Aydın Abinin Bir Araştırmasında Lyon Maçı Öncesinde Sigames Forumundan Vakti Zamanında Bulduğu Bir Bilgiyi Eklemiş..
    Hepinizin Bilgisine Bir Daha Bu Konu Hakkında Konular Açılmasın..
    2 Oldu Aynı Konunun Açılması..
    Sohbet Bölündeki 2. Konu Adresi ;
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=21224

Azrail abi bilmiyodum valla ozur diliyorum yetkili kimse ..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

sozlesmesi bitmisti fm 2006 da 2009 yilinda fb ye denemeye cagirdim yolladim isime yaramaz diye cunku onun oynadigi bolgede alex fabregas vs vs vardi

15. Default

abi bu konuyu sadece ben acmadımmı baska kim actı ki

16. Default

Artık çoğu programda Fm den bahsediliyor. Direkt isim verilmiyor ama yaptığı futbolcu araştırmaları ile çoğu programa konu oldu. TV8 de ve de Lyon RM maçında bunlara şahit oldum ...

Bir çok oyuncuyu herkesten önce FM - Cm serilerinde keşfettim.

Bir kaç örnek verirsek ..

Saviola , Aimar , Diego Ribas (werder bremende herkesin gözü onda 1 golü 4 asisti var) , Robinho , Tuncay ( bjk sakarya Türkiye kupası maçında arkadaşlarıma oyuna güvenerek bu adama dikkat demiştim ., çok iyi adam demiştim ve Tuncay o maçta gol attı ) ...

Aynı şekilde Cangele şu anda Sakarya da oynuyor. Çok iyi adam bir zamanların Argentina U21 in en iyi adamıydı demiştim adam FB maçında şov yaptı.

Ronaldinho daha milli takımda oynamamışken ondan da bahsediyordum , şimdi Dünya yıldızı ...

Ve şu an hatırlamadığım bir çok yıldız var ...

FM oynamak futbolun geleceğini önceden görmektir arkadaşlar .. Bu anlamda çok şanslıyız ... Müthiş bir araştırma ağının ürünü olarak çıkıyor bu oyun

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by toutatis
    Artık çoğu programda Fm den bahsediliyor. Direkt isim verilmiyor ama yaptığı futbolcu araştırmaları ile çoğu programa konu oldu. TV8 de ve de Lyon RM maçında bunlara şahit oldum ...

Bir çok oyuncuyu herkesten önce FM - Cm serilerinde keşfettim.

Bir kaç örnek verirsek ..

Saviola , Aimar , Diego Ribas (werder bremende herkesin gözü onda 1 golü 4 asisti var) , Robinho , Tuncay ( bjk sakarya Türkiye kupası maçında arkadaşlarıma oyuna güvenerek bu adama dikkat demiştim ., çok iyi adam demiştim ve Tuncay o maçta gol attı ) ...

Aynı şekilde Cangele şu anda Sakarya da oynuyor. Çok iyi adam bir zamanların Argentina U21 in en iyi adamıydı demiştim adam FB maçında şov yaptı.

Ronaldinho daha milli takımda oynamamışken ondan da bahsediyordum , şimdi Dünya yıldızı ...

Ve şu an hatırlamadığım bir çok yıldız var ...

FM oynamak futbolun geleceğini önceden görmektir arkadaşlar .. Bu anlamda çok şanslıyız ... Müthiş bir araştırma ağının ürünü olarak çıkıyor bu oyun
    çok güzel bir çalışma ellerine sağlık

18. Default

evet bencede iyi çalışmaa

19. Default

eee ykmu baska yorum

çok doğru bi konu fathi alman milli takımına seçiliyor fatih hocam ilk defe duydum diyor.Boyle olmaz kardeşiim insan biraz fm ye bakar bence lyondada başkan fm cm oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersun Yanal'ında CM Manyağı Olduğunu Biliyormusunuz?

Aynen bende bu zamana kadar yani cm 00/01 den beri çok oyuncu buldum
    Robben
    Torres
    Robinho
    Mascherano
    Tevez
    Diego
    Ronaldinho
    Saviola
    Aimar
    D'Alessandro
    Maxi Lopez
    Aklıma bu kadar gelebildi

Ben şimdiden size geleceğin yıldızını söyleyebilirm
    Porto lu Anderson biraz izlerseniz geleceğin ronaldinho su olduğunu görürsünüz

23. Default

kesinlike arkadasa katiliyorum biz bu andersonu aylar oncesinden fm de kesfetmistik dimi bakin adam nasil bi genc yetenek oldugunu kanitladi kesinlikle gelecegin yildizi

ben aldım kallstromu yarım sene oynatım sttım alex wardı yerinde uzaktan iyi çakıyo ama hep iyi diyemem

cm 00-01 oynayanlar riquelmeyi unutmuşlar taa o zamandan belliydi 22 yaşındaydı galiba o oyunda

bu adam manyak bişi spikerin bahsetmesi de güzel bi durum

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri