Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Transferi Yönetim Yaptı :)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben o zamanlar tam hatırlayamıyorum bi anadolu kulübündeydim ama baya bi ilerlettim kariyeri başkan serkan balcıyı 8 milyon euro ya almıştı. Bi baktım serkan gelsinmi diyo bende hemen onayladım da 8 milyon euro ya ben carlosu getirirdim.

Bende Aziz başkan almaya kalkıyor ama alamıyor neden yabancı sınırlaması var

o chelseadeki olay abramovic yildiz oyuncu isstedii icin alio bendede dandik abidali almisti

benim bi arkadasımd a kulübü chelsea satın almıs ve chelsedan oyuncular da gelmiş gs ye cok sasırdım

fenerle ılk senemde olmustu
    ama transfer gerceklesmedı cunku 6 tane yabancı vardı

evet bnmde başıma geldi.benimde fenerbahede geldi başıma.iyi transferler yapmıştım.sonra başkan revellireyi almak istedi ama yabancı hakkı olmadığı için gelemedi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca değişik bir olay daha geldi başıma.chelsea gibi takımı para krizine soktum acaba hiç böyle bişey oldu mu size.para krizine girdim.futbolcular satıldı ligde 15 puanım silindi -9 puan oldum.lig daha yeni başlamıştı.ayrıca para krizine soktuğum içinde kovuldum bi dha a beni kimse istemedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by leondogus View Post
    evet bnmde başıma geldi.benimde fenerbahede geldi başıma.iyi transferler yapmıştım.sonra başkan revellireyi almak istedi ama yabancı hakkı olmadığı için gelemedi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca değişik bir olay daha geldi başıma.chelsea gibi takımı para krizine soktum acaba hiç böyle bişey oldu mu size.para krizine girdim.futbolcular satıldı ligde 15 puanım silindi -9 puan oldum.lig daha yeni başlamıştı.ayrıca para krizine soktuğum içinde kovuldum bi dha a beni kimse istemedi.
    Hacı sen karizmayı çizdirmişsin bi daha yüzüne kimse bakmaz. Bende Genoa'dan kovulduktan sonra 2. lig kulüplerine yalvardım. İş başvurusu yaptım ama verdikleri yanıt şu :

Sizinle başarıya ulaşamayız cart curt

Yeni oyun aç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yorumlarınız için tşk

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri