ben o zamanlar tam hatırlayamıyorum bi anadolu kulübündeydim ama baya bi ilerlettim kariyeri başkan serkan balcıyı 8 milyon euro ya almıştı. Bi baktım serkan gelsinmi diyo bende hemen onayladım da 8 milyon euro ya ben carlosu getirirdim.![]()
ben o zamanlar tam hatırlayamıyorum bi anadolu kulübündeydim ama baya bi ilerlettim kariyeri başkan serkan balcıyı 8 milyon euro ya almıştı. Bi baktım serkan gelsinmi diyo bende hemen onayladım da 8 milyon euro ya ben carlosu getirirdim.![]()
Bende Aziz başkan almaya kalkıyor ama alamıyor neden yabancı sınırlaması var![]()
o chelseadeki olay abramovic yildiz oyuncu isstedii icin alio bendede dandik abidali almisti
benim bi arkadasımd a kulübü chelsea satın almıs ve chelsedan oyuncular da gelmiş gs ye cok sasırdım
fenerle ılk senemde olmustu
ama transfer gerceklesmedı cunku 6 tane yabancı vardı
evet bnmde başıma geldi.benimde fenerbahede geldi başıma.iyi transferler yapmıştım.sonra başkan revellireyi almak istedi ama yabancı hakkı olmadığı için gelemedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca değişik bir olay daha geldi başıma.chelsea gibi takımı para krizine soktum acaba hiç böyle bişey oldu mu size.para krizine girdim.futbolcular satıldı ligde 15 puanım silindi -9 puan oldum.lig daha yeni başlamıştı.ayrıca para krizine soktuğum içinde kovuldum bi dha a beni kimse istemedi.
yorumlarınız için tşk