eğer durum böyleyse...sonuna kadar haklısınOriginally Posted by nekop
eğer durum böyleyse...sonuna kadar haklısınOriginally Posted by nekop
Yukarda "doğrular katlanılmazmıiş bu da öyle oldu" demişsin.. Bu mesela baştan sona karşı tarafın tansiyonunu yükseltir.. Ya neyse şimdi doktor stress muhabbeti yapmayım ama bu aralar biraz özellikle FB aleyhine konuşuyosn gibime geliyo her topicte. Lütfen azcık daha ılımlı ol abi.. Bak ben tansiyon hastasıyım pıt pıt atıyoOriginally Posted by nekop
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
fb alehine degil fbnin gerceklerini söylüyorum diger topiclerdeki mesajlarımada bakarsan ne demek istedigimi anlarsın...
pardon..benden bahsetmiosun gibiOriginally Posted by Neron_FB
Abi dışardan fbyi gözlemleyn biri olarak pek doğru gerçekler diil demekki bunlar..Mesela avrupada iddalı olduumz son 3 yıl başarının gelmemesi size komik geliyo belki ve acımasızca eleştiriyosunuz ama biz bunu ilerleme yolunda olması gereken problemler olarak görüyoruz..O nedenle o kadar iddialı ve kesin savunursak kendi düşüncemizi kargaşa çıkabilir..o nedenle dedim...Originally Posted by nekop
yok abiOriginally Posted by tardelli11
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
komikmi geliyor 4-5 yıldır avrupada başarı sözüyle başlayıpta başarılı olamamak bu ugurda milyonlarca dolar harcayıpta meyvelerini toplayamamak ve bi bunların bi boç olarak geri dönmesi sana ve senin gibi düşünen fenerbahcelilere komik geliyorsa bence bi daha düşünün derim trabzonspor 20 yıldır şampiyon olamıyor ve bence bu ufak bi problem degil bu bi sorun hatta sorundanda öte inanılmaz bi baskı yani bu durum bana komik gelmiyor...Originally Posted by Neron_FB
Abi sen dediğimi iyi okumamışsın ama... Size komik geliyo olabilir dedim(sen diil belki ama çoğu anti-fbliye öyle geliyo) Ama bize göre aşılması gereken yaşanması gereken bir adım vs.. dedim. Bize niye komik gelsin ki... yarın bi gün başarılı olduğumuzda, "iyiki o dönemden geçmişiz ki bugünlere geldik" diyecez..Originally Posted by nekop
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Tüm takımların gerceklerini yazarsak millet birbirine girerOriginally Posted by nekop
Fenerbahçe Cumhuriyeti
hiç bişey olmaz sen merak etme...Originally Posted by CaPTaiN10
Merak etmiyorum zaten ama ortalık karısır.Her takımın basarısız oldugu dönem vardır herkes bunu dile getirirse hiçbirsey olmaz öylemi ? Ayrıca Türkiyede su anda basarılı diyebilecegimiz takım yok herkes diger takımın gerceklerini cok rahat acıklayabilir.Originally Posted by nekop
Fenerbahçe Cumhuriyeti
lyon gibi olmak için önce altyapıya önem vereceksin.fenerbahçe kç seneden beri mahmut hanefi yi oynatmadı onun yerine ümit özat oynadı.adamlar maluda.juninho,fred daha sayamadığım bir çok futbolcusuna oynama şansı verdi.onun için imkansız zaten bunların 2.hurafeleri birincisi uefa şampiyonu olacaklarmış
lyon un sadece ''olympiqe'' kısmı olur bana kalırsa...
Konu çoook farklı boyuta geldi ya..Sanki fenerbahçeden birisi, "biz lyon kadar iyiyiz" demiş de siz de "fener lyon un sadece ''olympiqe'' kısmı olur" diyosunuz.. Yahu avrupada bir takımı örnek almak bu kadar kötü bir şey mi??
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Burada konu Fenerbahçe ve Lyon ama siz işin içine karşılaştırma ekliyorsunuz bı****alımda Fenerbahçe Lyon gibi olacak mı görelim? Bazı arkadaşlarımız konuyu yanlış anlamış Fenerbahçe'nin Lyon gibi olduğunu düşünüyor ama onun gibi olacağız kullanılmış demekki daha olamamışız zaten olduğumuzuda kimse söylemiyor ama Fenerbahçe'nin Lyon gibi olması için her yıl Şampiyonlar Ligine kalıp altyapıdan oyuncular yetiştirip Avrupa Kupalarında rakiplerine yenilse bile kolay teslim olmayacağını kanıtlamak zorunda en az üç dört yıl lazım Fenerbahçe için...