tek kelimeyle mükemmel artık daha sabırsızım
tek kelimeyle mükemmel artık daha sabırsızım
So what?
Saike
saol paylaşım için
abi tek tek lig seçmemiş olması harika yaaa ben 6 dan fazla secemıyordum kımı 5de bile kalıyorum o durumda bile yawas oyun bırde maclar oynanırken sonucları verıyor ya orda cok beklıyor hele bırde dünya kupası ön eleme grup macları oynanacak ya ölüm gibi cok ülke oluyor ve cok beklıyorum bakalım orda bı degısıklık var mı
Arkadaşlar Pilot takımı tam olarak ne oluyore anlatabilirminiz birde Fm 2007 nin türkçesiini kaç ayda veya haftada burada görebiliriz
arkadaslar futbolcu ozelliklerinin ne anlama geldigini neyin ne ise yaradigini nerden ogrenebilirim
beni parent club heyecanlandiriyo. dusunuyomda barcelona trabzonsporun parent club i olsa. ronaldinho yaslandiginda bize gonderirler
gerçekten çok iii yenilikler war merakla bekliorm
saolasin....
aslında bu heyecanlara alıştık çünkü her sene büyükbi heyecanla bekliorum FM yi
arkadaslar bazılarınız su lig secme olayını yanlıs anlamıs galiba...adam söle dio:
Neil
1. Yeni Football Manager’de en cok begendigim ozellik, oyun icinde detayi ayarlayabilmem. Artik ise yaramaz bilgisayarimda bile bir cok ligi yukleyip, oyunun yavaslamasindan endise duymuyorum. Ayrica baska bir ulkeye transfer olmak istedigimde, oyunun ilk yillarinda o ligi aktif olarak bulundurmam gerekmiyor.
....yani ligleri seciyosunsun ama detaylarını sora ayarlıyosun ve sanki secmemiş gibi oluyo bölece ligler.......ben böle anladım çünkü "bir cok ligi yukleyip" die bir cümlede kullanmıs neil arkadasımız......
bence de böyle çünkü eğer öyleyse lig seçmeye gerek kalmaz kiOriginally Posted by cerrjahn
Manager olarak kendi resmimizi yükleyebilecekmiyiz acaba bilen varmı arkadaşlar?
Okudum Ve Bu Özellİkler Gercektende GÜzel
bu SIG manyak bir firma ya