Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: FM 2007’de en sevdiğim yenilikler (Açıklama)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

tek kelimeyle mükemmel artık daha sabırsızım
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

saol paylaşım için

abi tek tek lig seçmemiş olması harika yaaa ben 6 dan fazla secemıyordum kımı 5de bile kalıyorum o durumda bile yawas oyun bırde maclar oynanırken sonucları verıyor ya orda cok beklıyor hele bırde dünya kupası ön eleme grup macları oynanacak ya ölüm gibi cok ülke oluyor ve cok beklıyorum bakalım orda bı degısıklık var mı

Arkadaşlar Pilot takımı tam olarak ne oluyore anlatabilirminiz birde Fm 2007 nin türkçesiini kaç ayda veya haftada burada görebiliriz

arkadaslar futbolcu ozelliklerinin ne anlama geldigini neyin ne ise yaradigini nerden ogrenebilirim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

beni parent club heyecanlandiriyo. dusunuyomda barcelona trabzonsporun parent club i olsa. ronaldinho yaslandiginda bize gonderirler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gerçekten çok iii yenilikler war merakla bekliorm

saolasin....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aslında bu heyecanlara alıştık çünkü her sene büyükbi heyecanla bekliorum FM yi

arkadaslar bazılarınız su lig secme olayını yanlıs anlamıs galiba...adam söle dio:
    Neil
    1. Yeni Football Manager’de en cok begendigim ozellik, oyun icinde detayi ayarlayabilmem. Artik ise yaramaz bilgisayarimda bile bir cok ligi yukleyip, oyunun yavaslamasindan endise duymuyorum. Ayrica baska bir ulkeye transfer olmak istedigimde, oyunun ilk yillarinda o ligi aktif olarak bulundurmam gerekmiyor.
    ....yani ligleri seciyosunsun ama detaylarını sora ayarlıyosun ve sanki secmemiş gibi oluyo bölece ligler.......ben böle anladım çünkü "bir cok ligi yukleyip" die bir cümlede kullanmıs neil arkadasımız......

Quote Originally Posted by cerrjahn
    arkadaslar bazılarınız su lig secme olayını yanlıs anlamıs galiba...adam söle dio:
    Neil
    1. Yeni Football Manager’de en cok begendigim ozellik, oyun icinde detayi ayarlayabilmem. Artik ise yaramaz bilgisayarimda bile bir cok ligi yukleyip, oyunun yavaslamasindan endise duymuyorum. Ayrica baska bir ulkeye transfer olmak istedigimde, oyunun ilk yillarinda o ligi aktif olarak bulundurmam gerekmiyor.
    ....yani ligleri seciyosunsun ama detaylarını sora ayarlıyosun ve sanki secmemiş gibi oluyo bölece ligler.......ben böle anladım çünkü "bir cok ligi yukleyip" die bir cümlede kullanmıs neil arkadasımız......
    bence de böyle çünkü eğer öyleyse lig seçmeye gerek kalmaz ki

Manager olarak kendi resmimizi yükleyebilecekmiyiz acaba bilen varmı arkadaşlar?

13. Default

Okudum Ve Bu Özellİkler Gercektende GÜzel

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu ceviri bana aittir. Ingilizcesini okumak icin http://www.myspace.com/sigames ‘i ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
    yildiz oyuncudan transfer tavsiyesi nasil oluyor acaba

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    yildiz oyuncudan transfer tavsiyesi nasil oluyor acaba
    Oyuncu ile konusmaya girdiginizde oyuncu tavsiye etmesini rica edebiliyorunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ayrica baska bir ulkeye transfer olmak istedigimde, oyunun ilk yillarinda o ligi aktif olarak bulundurmam gerekmiyor.

bunu nasil yapabilirim daha ilk defa rastlıyorum forumda da...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri