![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally Posted by nekop
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
türkiye liginin kalitesi belli.awrupaya göre düşük..brezilya da tabiki daha zor liglerdeki defans oyuncularını tercih edecektir..anlatabildimmi.işte alakası bu
yani bi lucio türkiyede oynasa breilya milli takımına alınmaz diyorsun...
![]()
yok yanlıs anladın..lucio kendini kanıtlamıs bir defans oyuncusu..bayern münchen de oynayan bir adam.fener e gelmiş olsa(ki bu imkansız gibi bişey)seçilebilme şansı war..çünkü edu dan çokçok daha ii we kariyeri olan bi topçu...Originally Posted by nekop
abi lucioda dogar dogmaz bayerne gelmediya brazilyada oynadı leverkusene geldi sonra bayerne gitti iyi futbolcu daima kendini belli eder eduda iyi futbolcuysa kendini belli eder ve milli takıma gider...
:
buna katılıorum işte..Originally Posted by nekop
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!Originally Posted by ibrahimovic R
bütün anlatmaya çalıştıgımda bu zaten ayrıca ibrahimoviç abartma lütfen...Originally Posted by tardelli11
ay nooldu heh nerde kalmıştık?!![]()
yeter olum paraylamı tuttular seni ellerin acıcak yavaş birazOriginally Posted by ibrahimovic R
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
hehe güzel espri![]()
sen bi de brezilya milli takımı kaç maç yapıyor onu biliyo musun ???Originally Posted by Neron_FB
![]()
laylaylom diyip girmiyilor tabi ama edu gibi çok oyuncu milli oluyor onu bilsen yeter ....
Valla bugünkü oyunu beni tatmin etti..Bundan sonra da edicektir genelde çünkü ısınmaya başladı...gerisi boşOriginally Posted by paco
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
bugünkü oyunu mu?
evet..dikkatini çekerim ama Fenerin oyunu diil.. EDU'nun oyunu..Originally Posted by ibrahimovic R
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
tamam o zaman seni tatmin ettiyse sorun yok .... o zaman harbiden iyi topçuymuş yakında milli takımada alınır seni tatmin etti diye ...Originally Posted by Neron_FB
Biraz daha aşşağılasaydın yaOriginally Posted by paco
Dediğimden apayrı bişey söylüyosun..Ben diyorum beni oynu tatmin etti milli takım muhabbeti yersiz..Sen diyosun milli takıma alınır seni tatmin etti diye...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
yoo ben seni aşağlamadım böyle bir konu içinde aşağlamam ... seni tatmin etmesi onun iyi bir topçu olduğu anlamına gelmez dedim ... ki burda tartışılanOriginally Posted by Neron_FB
konu sanırım buydu edu nun nasıl bir topçu olduğu ... ki ben kötü bir topçu da demiyorum sonra belki çok iyi olur... ama milli takımda oynayan her brezilyalıyı iyi diye tartışacaksak ....
Paco ben de orda gerisi boş derken, "Milli formayı giymiş giymemiş çok da önemli diil eğer bundan sonra bugünkü gibi oynayacaksa..Bugün ben tatmin oldum" demek istedim.. Bana ne milli takıma seçilmiş seçilmemiş..Ben sadece 1 defa bile seçildiyse boş adam olmadığını söylüyorum..en azından belli bi kitlenin içinden sıyrılmış..Ama yine söylüyorum..çok da önemli diil millilik konusu...Originally Posted by paco
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Demiştim Neroncum...Originally Posted by EreN
![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !