Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 76 sonuç

Konu: Alex yine kadroya çağrılmadı !..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    Yani sorun yaşsa lucioda çağırılmamalı, eğer sorun pres yapmamasıysa kaka ve ronaldinhoda çağırılmamalı, yok sorun sürekli milli takımda oynamamasıysa diğer gençlerin hiçbirinin çağırılmaması gerekir.Alex kötü değil. Alex'e şans vermeyenler kötü.Fenerbahçeye transfer olduğu sene güney amerika kupasında 10 numara kaptan + kupanın en iyi oyuncusu ve asist kralı olmuştu. Yani kaliteside tartışılmaz. bence alex in kadroya alınmaması için bi neden yok!!!
    tamamen katılıyorum alex gibi savaşçı bir oyuncu var mı?adamın kaşı patlıyor oyununa devam ediyor en iyi şekilde oynuyor devre arasında kaşına dikiş atılıyor ve o 2. yarı yine arkadaşlarını yalnız bırakmıyor oyunda şutunuda çekiyor pasınıda atıyor asistinide yapıyor kimse alex kötü bir oyuncu diyemez ve yine kimse alexin milli takıma çağırılması anormaldir diyemez Alex brezilyadada mevkkisinin en iyi oyuncularından birisidir
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

arkadaslar lutfen biraz daha gercekci olalım. Tamam Alex iyi oyuncu, kimse kotu diyemez. Ama bu Brezilya Milli takımı. İddia ediyorum Alex İtalyan, İngiliz hatta Fransız olsa kesinlikle o milli takımlarda oynardı. Ama Brezila gibi super yeteneklerin arda arda sıralandığı bir takımda oynamak çok zor.
    Mevkiisindeki diğer adaylarla bir kıyaslama yapın isterseniz.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by e_mali
    arkadaslar lutfen biraz daha gercekci olalım. Tamam Alex iyi oyuncu, kimse kotu diyemez. Ama bu Brezilya Milli takımı. İddia ediyorum Alex İtalyan, İngiliz hatta Fransız olsa kesinlikle o milli takımlarda oynardı. Ama Brezila gibi super yeteneklerin arda arda sıralandığı bir takımda oynamak çok zor.
    Mevkiisindeki diğer adaylarla bir kıyaslama yapın isterseniz.
    Eğer İtalyan yada Fransız olsaydı bence değil 50 maç 1 maç oynayamazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bundan daha doğal ne varki.Brezilya milli takımından bahsediyoruz.Tüm futbolcular Dünyanın elit kluplerinde oynuyor.Alex iyi bir adam ama Brezilya milli takımına girecek kadar değil.Ne adamlar giremiyor Brezilya milli takımına alex girememiş diye ne olmuş

Çok yetenekli, ama kötü yanları; ikili mücadelelerde kötü, hızlı değil ve pres yapmıyor, koşmuyor. Bu özelliklere de sahip olsa Ronaldinho gibi Barcelona'da oynardı zaten.

Alex'i milli takıma koysak, nasıl oynar bilemeyiz, şans verilmesi gerekir bence. 2006 DK'da Ronaldinho bile sönüktü. Alex'e Copa Amerika'da şans verildi ve yukarda söylendiği gibi turnuvanın en iyi adamı seçildi, harika oynadı.

Anderson, Kerlon gibi süper yetenekler var Brezilyalı; fakat onlar daha 18-19 yaşında olduğundan A milli takıma alınmıyorlar. Şu an Alex'in mevkisinde kadroda bulunan Daniel Carvalho var. Onunla kıyaslamak gerekir, zira Ronaldinho daha çok solda oynuyor, Kaka ise hem defansif hem ofansif yönü olan bir oyuncu. Stilleri farklı.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

demekki dunga'nın göreve geldiği zamanki alex haberi balooonmuş..

Sheriff Misafir

Alex için hala aynı şeyler düşünülüyormu bilmiyorum maçta randers maçında bi varlık ortaya koyamadığı söyleniyor.Bi varlık ortaya koyamadığı maçta 2 asist yapıyorsa var olduğu maçlarda ne yapar tartışılır.

bu olaya bızlerde alexde brezılya basınıda we brezılyanın basına gelen butun teknık adamlarda alıstı artık.. brezılya teknık dırektorlugune gelme maddesı
    ***alex de souza kadroya cagrılmayacak***

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by mateja kezman
    bu olaya bızlerde alexde brezılya basınıda we brezılyanın basına gelen butun teknık adamlarda alıstı artık.. brezılya teknık dırektorlugune gelme maddesı
    ***alex de souza kadroya cagrılmayacak***
    böyle bişey war demekki Brezilya basını Alex'i dünyanın en iyi 8. oyuncusu seciyor ama Alex bir türlü milli takıma kendini kabul ettiremiyor komedi yaa...

Fenerbahçe'ye Alex gelmeden önceki haberleri okudum arşivden. "Brezilya liginin en iyi futbolcusu, süper bir yetenek, umarım Alex gelir; ama peşinde Real Madrid, Milan, Panathinaikos, Inter gibi takımlar varmış." gibi yorumlarla karşılaştım. Gelmeden önce herkes süper, harika diyordu, geldikten sonra kötü mü oldu?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

türkiyede ki bazı oyuncular almanyada,italyada,ispanyada,ingilterede oynasaydı suanda milli takımlarının yıldızıydı mesela
    aurellio
    alex

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Carvalho forvet, AMC değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

eğer alex milli takımda oynayacak bir futbolcu olsaydı türkiye de olmazdı.

Quote Originally Posted by ABOOO
    Carvalho forvet, AMC değil..
    Hayır forvet değil, AMC...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Hayır AMC değil, stoper..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yorumlara baktım kimileriniz lucio bile eleştirtiryor licio milli takıma alınmadan olurmu

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Hayır forvet değil, AMC...
    bence BMC ?!?!

Quote Originally Posted by meddah
    Hayır AMC değil, stoper..
    kimki bu carvalho üzerinde bu kadar kişi fikir birliğine varamıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Hahaha.. Güzeldi..

Ben şahsen Chelsea'dekine gönderme yaptım.
    Ne yaparsın, TV8 icad oldu, mertlik bozuldu, millet Brezilya Ligi izledi..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Açıkcası Daniel Carvalho yu izledim. Bir Fenerbahceli olarak sunu itiraf etmeliyimki bende Brezilya T.D olsam kesinlikle Daniel Carvalho yu cagırırdım Alex'ten hem daha hızlı hem daha teknik
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

daniel carvalho yu ilk olarak fm arama yaparken keşfetmiştim ama yetersiz bütçem nedeniyle alamamıştım iyi bi oyuncu onu biliyorum 2-3 maçını izledim ayrıca alex nie milli takıma alınsın ki onun mevkisinde ondan çok iyi olan ve sadece şuan aklıma gelenler:ronaldinho,kaka,juninho,diego,carvalho şuan bunlar aklıma geldi

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by fmsmyrna
    daniel carvalho yu ilk olarak fm arama yaparken keşfetmiştim ama yetersiz bütçem nedeniyle alamamıştım iyi bi oyuncu onu biliyorum 2-3 maçını izledim ayrıca alex nie milli takıma alınsın ki onun mevkisinde ondan çok iyi olan ve sadece şuan aklıma gelenler:ronaldinho,kaka,juninho,diego,carvalho şuan bunlar aklıma geldi
    Bence bunlardan sadece Ronaldinho ve belki bide Kaka Alex'ten daha iyi.Ne Juninho Pernambucano ne Diego nede Daniel Carvalho...Şimdi benim hakkımda garip yorumlar dinliycem galiba ama bu benim fikrim..Sırf Türkiye'de oynadığı için bu şekilde bir muameleye maruz kalıyor emin olun İngiltere'nin en kral takımında banko oynayacak bir isim ozaman işte herşey farklı olurdu. Alex-Ronaldinho kıyaslaması yapardık burda

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Burak, biraz daha üflersen patlayacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

alex juninho dan iyi yılın hatta 100 yılın esprisi olsa gerekDDDDDDDD

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by scolari12111
    alex juninho dan iyi yılın hatta 100 yılın esprisi olsa gerekDDDDDDDD
    ilk olarak saygılı ol.nedemek 100 yılın espirisi bu benim fikrim katılırsın katılmazsın...

Nesi var Juninho'nun adam topa iyi vuruyo diye dünyanın kralı yaptınız. Adam milli takımda ilk golünü birleşik arap emirliklerine geçen sezon attı.sevmiyorum bu adamı ne oyun kurabiliyo ne adam geçebiliyo.Şut Şut kaleyi gördüğü yerden vuruyo.iyi şut çekiyo diye iyi topcu denilen tek adam Juninho değil tabi.Biride Recoba. futbol sadece şut çekmek değildir..Alex'i şişirmiyorum gerçekleri konuşuyorum.Şut adam geçme oyun kurma isabetli pas gol pozisyonu yaratma.... hepsi Alex'te mevcut...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Alex teknik yönden belki dünyan'ın sayılı oyuncularında olabilir ama mental yönden bir hiç

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Alex teknik yönden belki dünyan'ın sayılı oyuncularında olabilir ama mental yönden bir hiç
    Aynı Maradona gibi...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Aynı Maradona gibi...
    maradona da kazanma hırsı takım oyunu anlayışı vardı alex te bunlar yok

Sheriff Misafir

maradona da kazanma hırsı takım oyunu anlayışı vardı alex te bunlar yok
    Alex'te hırs yokmu. kaşı patlak oynadığı maçı hatırla.Yenildiğimiz maçlarda taraftarı nasıl ayağa kaldırıp gaza getirdini hatırla.Takım oyunu Alex oyun kuran asist yapan bi adam nasıl böle bişey sölersin?Tmm Maradonayla kıyaslamıyorum ama bunları değilde topu ayağına alınca yapabildiklerinden bahsetsen daha iyi olurdu.Alex herkesi çalımlayıp gol atamaz. Alex Maradona kadar hızlı değil....Ben senin dediğin yönden kıyaslamıştım..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben zaten maradona ile kıyaslamk için demedim onu ama gerçekten alexi şöyle sinirlenip yada hırslanıp gidip bir kaç kişiyi geçip gol attığınıda hatırlamıyorum

sonra bu adamın garip bir özelliği var örnekle anlatmaya çalışayım sana hepimiz küçükken mahalede top oynardık. Ben yaşıtlarımla oynamayı daha çok severdim daha güzel oynardım daha istekle koşardım ama büyük biri ile oynamayı da hiç sevmezdim bana zor gelirdi, mücadele etmezdim o yüzdende çok kötü oynardım ama kimi çocuklar kendilerinden büyükleriyle oynarken bile harika oynardı işte Alex de aynen böyle. Bu yüzden avrupa maçlarında alex kötü lig maçlarında iyi

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Aynı Maradona gibi...
    Hayır, Ümit Özat gibi..

Ben oynamıyorum artık.. Maradona mental yönden "hiç" ise, ben bu oyunda yokum..
    Yahu Maradona "mental" kelimesinin İspanyolcası be..!

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri