Ragıp Ne yaptın
Ragıp Ne yaptın
ragııp coştu zoru başardı kardeş![]()
walla o gol nsl kaçar anlamıorum
herşey terse dönmeye başladı
![]()
allah kahretsin ya keşke onu atsaydı çıkma şansımız olurdu bak şimdi naapcaz çık işin içinden çıkabilirsen
offf gerildim yaaa
az kaldı umarım eler kayseri büyük bir sürpriz olacak.
kayseri gol de atabilir golde yiyebilir aman dikkat
ççok yazık......
Maalesef elendikGeçmiş olsun hepimize.
Kayseri hak etmedi bunu. Çok iyi mücadele ettiler. Bravo çocuklar. Sağlık olsun.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ya bitti 1-1 ya
bu maç bizim hakkımızdı
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
gecmiş olsun ama kayseri tebrik ediyorum
keske ragıp o golü atsaydı????????*
neyse bu olay bütün bütün anadolu takımlarına örnek olsun en azından inter totoyu bundan sonra tercih ederler
Kayseri çok iyiydi 8 maçta sadece 1 kez AZ deplasmanında yenildiler bu her takıma nasip olmaz ilk kez katıldıkları Avrupa Kupalarında iyi bir başarı elde ettiler eğer her yıl düzenli katılırlarsa bir ekol olabilir.
8 maçta 4 Galibiyet 3 Beraberlik 1 Mağlubiyet. (Böyle hatırlıyorum inşallah doğrudur)
Tebrikler Kayserispor.
Bence daha ilerlere gidebilecek bir takımdı Kayserispor,üzüldüm.
yazık oldu ama ülkemizi başarıyla temsil ettiler helal olsun Kayserispor
bencede cünkü uefa istekli oynayan bir takımdı
daha kolay bi takım çıksadı keşke kesin geçerdi
ntv spor servisini sunan bayan diyorki kayserispor gücsüz bir takıma elendi diyor onun galiba futbolla alakası yok
çok yazık oldu.ertuğrul sağlam müthiş bir takım kurmuş ama bunun semeresini bu senelik alamadı.yine de avrupa kupalarına ilk kez katılan bir takım için inter-totodan buralara gelmek büyük başarı.alkışı sonuna kadar hakediyor kayseri ve ertuğrul sağlam.
varya hasta bi fenerli olarak kayserinin uefaya kalmasını fenerden daha çok istiyordum
herkez istiyordu ama olmadı
elendik ama olsun be..yinede çok iyi mücadele ettik..helal olsun kayseri ye
Kayseri'nin gruplara kalmasını çok istiyordum ama olmadı.Tecrübesizliklerine kurban gittiler.
kayseriye çok uzuldum .ilk yartı ragıp mıydı bi gol kaırdı,delirdim orda yaw.![]()
evet ben o pozisyondagol diye ayağa fırladım ama malesef...Originally Posted by bursa_mc
Kayseri nin elenmesine gerçekten çok üzüldüm... Bence en çok çıkmayı hakeden takımımız kayserispor du...
Biraz da şans yanımızda olsaydı çıkabilirdik...
aynen ben de...özetini izledim de maçın harbi çok üzüldüm ya...keşke bjk değil de kayseri çıksaydı dedim ki hala da diyorum kususra bakılmasın lütfen...Originally Posted by bursa_mc
Yazık oldu Kayseriye.
gercekten büyük takım olma yolunda çok önemli bir adım attı kayseri.canı gönülden kutluyorum bu gayretlerini.ilk deneyimlerine göre çok iyi işler çıkardılar ve güya büyük takımlarımıza göre bence çok iyi bir başarı elde ettiler.
TEBRİKLER KAYSERİ.
ah ah ah kayseri ah hala üzülüyorum sana