İnşallah Fenerbahçe tur atlar, gruplara kalır ve oradan gidebildiği yere kadar gider.. Sonuçta bu puanlar Fenerbahçe'ye değil Türkiye'ye geliyor.. Ama aramızda bunu anlayamayan arkadaşlar var ama olsun yakında onlarda o zihniyetten kurtulurlar..
İnşallah Fenerbahçe tur atlar, gruplara kalır ve oradan gidebildiği yere kadar gider.. Sonuçta bu puanlar Fenerbahçe'ye değil Türkiye'ye geliyor.. Ama aramızda bunu anlayamayan arkadaşlar var ama olsun yakında onlarda o zihniyetten kurtulurlar..
fener alır bu macı
50 den sonra baygınlık geçirmek istemeyenler i.yasin i dinlemesin.çünkü o sunacaktır.emre tilev i tanıyanlar aten bilir show radyo dayken bile bjk spikeriydi.dolayısıyla o nun güzel anlatımı bjk maçında olacak yine.
süper olurdu...ilker yasin hiç çekilmez...Originally Posted by Jesus_FB
beyler benim bi sorum olacak gruplarda 3. olan mı şampiyonlar liginden gelenle eşleşiyodu ona göre yorum yazacam
Gruplarda birinci olanlar grupları üçüncü bitirenlerle ikinci olanlar ise şampiyonlar liginden gelen takımlar ile eşleşiyordu.
batuhan tebrikler bölüm sorumlusu olmuşsun yeri burası değil ama bence bu ve grupları geçeriz sorası kuraya bağlı
Fenerbahçe Umarım iyi oynar'da Rangers'ı Geçer
Rahat Geçebilecek Güçte Çünkü..
BU macta alınacak kotu bir sonuc FB de cok buyuk bir depreme neden olur ve enkaz altında kimse sağ çıkamaz...
bence sağ çıkamayacak olan insan zico. su ana kadar fener'e iyi futbol oynattıramadı.
uyum sorunu var diyenlere guus hiddink'i öneririm.. geçmişine bakın, zico'ya fazla tahammül edildiğini göreceksiniz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ben skoru 0-2 Fenerbahçe alır diye tahmin ediyorum.İnşallah diğer tüm Türk ekiplerimizde bu turu geçer
bizim medyamız Zico'yu göndermek için elinden geleni yapıyor tamam bende güvenmiyorum zico'ya ama bugün milliyet gazetesindeki başlığa bakınca çok sinirlendim. Zico demişki: tedbirli oynamalıyız eğer gol yersek zorlanırız demiş. Bu sözlerin ardından Milliyet gazetesindeki başlık: Zico'yu Telaş Sardı.
Şimdi bu adam daha önceden benim taktiğim belli rakip bizden korksun diyince yerden yere vuruyorlardı bu sefer tedbirli oynamalıyız diyincede hemen telaş sardı gibi iğneleyici başlıklar kullanıyorlar bir insanın üstüne bu kadarda gelinmez.
ama abi bu takım bu maçı kazanmaz bide elenirse onu öyle bir postalamak lazımki brezilyaya bile almamaları lazım.Aborjinlere karışsınOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
Valla abi çok haklısın.Türkiye'de zaten bir şey olsun da hocaların üstüne gidelim diye bakmaya başladı iyice medya.Originally Posted by Jesus_FB
Herhalde Fenerbahçe tedbirli oynayacak,nitekim ilk maçın sonucu bunu gerektirir zaten.Yenilicek bir golü tabi ki Fenerbahçe'yi telaşa sokar ve çok zorlar.Sana katılıyorum bu konuda.
Akşamki maçta FB ye başarılar. İnşallah erken bir gol buluruz böylece takım psikolojik olarakta raharlar. Böylece pek zorlanmayız.
Renkli kısımlara dikkat..Sanki bazı konularda bilinçleniyoruz..Mutlu oldum şimdiOriginally Posted by hizlioglu
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bu maç hakkındaki ilk yorumumu yapıyorum, turu geçecek sonucu alalım yeter diyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
ben yeni bilinçlenenlerden değilimOriginally Posted by EreN
Yıllardır avrupada Türkiyedeki rakiplerimizi DESTEKLİYORUM zaten...
Yok yok lafım sana değildi forumda bazı kişilerde de görüyorum bu eğilimi...Originally Posted by hizlioglu
![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Evet.artık BİRBİRİMİZİ kendimiz yiyip bitireceğimize birlik olup RAKİPLERİ bitirelim mantelitesi bazı arkadaşlarda oluşmayta başladı. Ama hala destek Yerine KÖSTEK olan kişilerin sayısıda azımsanamaz malesef.Originally Posted by EreN
![]()
Rangers Değil RandersOriginally Posted by AzraiL™
Dünkü maçta türk taraftarının doldurduğu tribümleri gördük işte sarın'ın yanında lacivert de vardı siyada vardı bordo da vardı gurbetcilerimizde olan ülke sevgisinin bizde de olması lazımOriginally Posted by hizlioglu
![]()
iyisallah bu maclar sonunda türkiye puanı artar
Eren senin adına mutlu oldum ama msnde bir fenerli arkadaştan bu yazıyı görünce üzüldüm.Originally Posted by EreN
''Fenerbahçemize,Kayserispor'a,Trabzonspor'a ve CSKA Sofya'ya Avrupa maçlarında başarılar dileriz.''
Hayır onun kendi fikri bir şey diyemem,Beşiktaş'ı sevmek zorunda değl ama sonra bu adam gelicek avrupa maçlarında niye bizi desteklemiyorsunuz falan diyecek,türk takımı bıdı bıdı diyecek.Ona üzülüyorum.Ben Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.Kendi takımım dahil diğer Türk takımlarınada...
bu maç kesin bizim herkes rahat olsun gollerimiz: Kezman,Alex ve Deivid onlar gol bile atamayacak
kötü bişey olur fenerbahçe yenilip elenirse zico yu taksim meydanının ortasına asar bizim basın zaten habire eleştiriyorlar
Fenerbahçe ye başarılar
yan hakem hataları devam ediyor
aaaa top direkten döndü fener biraz daha iyi oynaması lazım
fener baskı kuramıyo......
baskıyı bosver az daha gol yiyordu ilk yarı bitti ama işi zor
spikerin dedigi gibi fark bekliyordu ama ümit yok fenerde
ya futbolcular;nsl olsa turu geçeriz,fazla yorulmamıza gerek yok diolar....yada ters giden bişeyler war